Şimdi Ara

INDIRIM!! Evga Hybrid 980 ti ve Powercolor R9 390 DUAL CORE 16GB + Sapphire Fury X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1. Evga 980ti Hybrid 6 GB DDR5 SIFIR ekran kartı

INDIRIM!! Evga Hybrid 980 ti ve Powercolor R9 390 DUAL CORE 16GB + Sapphire Fury X
    ürün amerika amazondan gelmiş sıfır üründür.. jelatinini alan arkadaş açacak .. 3-4 gün içinde satılmazsa kendim kullanmayı düşünüyorum

fiyat .. 2500TL pazarlık yok

2. POWERCOLOR R9 390 DUAL CORE (DEVIL 13) DUAL CORE 16GB DDR5

tahminimce şuanda piyasadaki en güçlü ve en yüksek DDR5 bellekli tek karttır..

bütün kutu içeriği ile . sadece kutusunu açıp kontrol ettim..
    fiyat 3000 TL----> 2700 dir.. içinden RAZER OUROBOROS mouse çıkmaktadır onu istemem derseniz 2500 tl dir fiyat..
    sanalpazar açılır..

not.. r390 dual core 4 tane pci-ex güç girişi ile çalışmaktadır.. içinden 2 adet 6pin-8pin çevirici çıkmakta yani en az 2 adet 8pin 2 adet 6pin güç çıkışı lazım..

3. SAPPHIRE FURY X EKRAN KARTI 4GB 4096BİT HBM

KUTU İÇERİĞİ TAMDIR .. SADECE SOGUTUCUYU TAKTIGINIZ 4 TANE VİDA YOK ONLARI KAYBETTİM ONUDA 4 TANE ANAKART VİDASI İLE ÇÖZEBİLİRSİNİZ..BEN OYLE KULLANDIM

30.06.2017 TARİHİNE KADAR ENDEKS BİLGİSAYARDAN GARANTİLİ SERİ NUMARASINDAN GARANTİ SORGULAYABİLİRSİNİZ.. FİYAT 1800 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 30 Ocak 2016; 12:06:50 >

• devil 13 çok güzel bir kart dikkatimi çekti.

Bu arada hocam devil 13 390

Geçen serideki r9 290x devil 13 ile aynı performansta en güçlü kart diyemeyiz.Farkı ise %5-10 daha az güç tüketimi ve çok daha serin sessiz olması.

Bu arada o kartı çalıştırmak için r9 290x in aksine dandik olmayan bir 750w psu iş görecektir hatta garanti diyebilirim.Kart full yükte en yüksek 650w çekiyor (sistem dahil).Kartı alabilecek arkadaşları vazgeçirmeyin derim.
  • sevecen69 kullanıcısına yanıt
    sistemin diğer bileşenleri ve o/c de onemli tabi yorumunuza teşekkur ederim..powercolor un kendi tavsiyesi 1000w ama internette daha düşük psu larla çalıştıranlar var.. 4 tane 8 pin girişi var kartta..
  • Fury x de bu fiyattan sanalpazar olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanal pazar çalışmıyor..
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    yada sahibinden kart ile alacağımm için
  • Oc yapmicaklar icin fury x harika kart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fury X bu fiyata güzel fırsat bütçemi aşmayacak olsa direkt alırdım...
  • Bu nasıl bişey hocam ya :D
  • Fury X noldu.
  • qnedim Q kullanıcısına yanıt
    şimdilik kullanmaya karar verdim..durumna göre 980ti yi kullanıp fury x ti de satabilirim...
  • massallah 2x8 pin 2x6 pin mubarek ekran kartı deil elektrik santrali :) bu kartı alanın tek'te babası mudur olması lazım

• kartın TDP değeri 500w yükte ama idle 100w veya altıdır.. oyun oynarken biraz tüketiversin elektriği yani..
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    O zaman faturadan korkmaya gerek yok alınabilir yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 8060preadator2006

O zaman faturadan korkmaya gerek yok alınabilir yani :)

yalnız şunu paylaşıyım gtx 590 / gtx 690 / gtx 295x2 gibi pek çok çift gpu lu kart görüm ve kullandım.. bu kart hacim ve büyüklük hepsinden büyük.. şimdiye kadar gördüğüm en büyük ve en ağır ekran kartı.. kart baba kart yanii varsın biraz elektrik tüketsin.. kartı açıp denedim kasa içinde inanılmaz heybetli bir duruşu var.. fan ışıklandırmalarını beğendim..performans olarakta Titan X i geçen bir kart .." kaynak..internet reviewleri" .. psu suna kasa sına güvenen kişi alsın..
  • 980Ti neso arkadaşımıza satılmıştır...fury x i ben kullanacagım.. r9 390 dual core satışa devam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.