Şimdi Ara

indirilen *.exe dosya hatası Acil Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu doğru yeremi açtım tam bilmiyorum yalnışsa kusura bakmayın.
    Şimdi bizim 10 senelik bir web sitemiz var, Bi sohbet sitesiyiz, kendimize has bi sohbet programımız var bunu exe haline getiriyoruz lakin şöyle bir hata alıyoruz her seferinde.
    Hemen paylaşayım ;

Hal böyle olunca insanlar bunu virüsmüş gibi algılayım kullanmadan siliyor.
    Bu sorun ortadan kalksın istiyoruz.

Ve bu sohbet programını orijinal sitesinden indirdiğimizde öyle bir hata almıyoruz, biz exe yi oluştururkenmi bi hata yapıyoruz acaba ? konu ile bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Bunun sebebi tahminen kurulum dosyasında şirket gibi yerlerin tamamlanmamış ya da dosyanın güvenlik sertifikasının olmaması. Bunları yapmayacaksanız en azından dosyayı rarlayıp öyle koyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 19 Temmuz 2013; 17:58:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Bunun sebebi tahminen kurulum dosyasında şirket gibi yerlerin tamamlanmamış ya da dosyanın güvenlik sertifikasının olmaması. Bunları yapmayacaksanız en azından dosyayı rarlayıp öyle koyun

Üstadım Dosya Burada ilgilenebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynex

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Bunun sebebi tahminen kurulum dosyasında şirket gibi yerlerin tamamlanmamış ya da dosyanın güvenlik sertifikasının olmaması. Bunları yapmayacaksanız en azından dosyayı rarlayıp öyle koyun

Üstadım Dosya Burada ilgilenebilirseniz sevinirim.

Hocam merhaba, verdiğiniz adresten sorunsuz bir şekilde indirip kurabiliyorum. Siz programı direk exe halinde mi koyuyorsunuz? Eğer öyle ise exe yi winrar ile rarlayın ve öyle koyun. Böylece sorun çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok işte direk exe halinde koyup indirtmek istiyoruz sorun orda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.