Şimdi Ara

indigo içen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar indigo diye bir sigara çıkmış. fiyatı uygun gelince dikkatimi çekti. bu sigarayı deneyen var mı? denemiş olan veya içen varsa bilgi alabilir miyim?

ismi tanıdık gelmeyebilir belki şöyle bir resmini buldum paylaşayım sizlerle
     indigo içen var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İndigo Sigarası: Merak Edilen Her Şey

İndigo sigarası, son zamanlarda popülerlik kazanan yeni bir sigara türüdür. Nerenin sigarası olduğu ve farklı aromaları hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

İndigo Sigara Nerenin Sigarasıdır?

İndigo sigarası, Türkiye'de üretilen bir sigara markasıdır. Tekel tarafından üretilen İndigo, farklı aromalarıyla tüketicilerin beğenisine sunulmuştur.

İndigo Sigara Çeşitleri

İndigo sigarası, şu anda iki farklı aromayla satışa sunulmaktadır:

• İndigo Apple Sigara: Elma aromasına sahip, hafif ve yumuşak bir sigaradır.
    • İndigo Strawberry Sigara: Çilek aromasına sahip, meyveli ve ferahlatıcı bir sigaradır.

İndigo Strawberry Sigara Fiyatı

İndigo Strawberry sigarasının güncel fiyatı, bulunduğunuz bölgeye ve satıcıya göre değişebilir. Genellikle, bir paket İndigo Strawberry sigarası 25-30 TL aralığında satılmaktadır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sigara içmek sağlığa zararlıdır. İndigo sigarası da dahil olmak üzere tüm sigara türleri, nikotin ve diğer zararlı maddeler içerir. Sigara içmek, kalp hastalığı, kanser ve diğer ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Sigara içmiyorsanız, başlamayın. Sigara içiyorsanız, bırakmak için profesyonel yardım alın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kırmızıyı istanbulda içiyorum 1 haftalık trakya tatilimde edirne lüleburgaz tekirdağ çorlu kırklareli silivri hiçbirinde bulamadım hatta sorduğum marketler bakkallar o ne abi diye aval aval bakıp günce sinir oldum!
  • Kaçağı vardı türkiyede demekki ithalatı başlamış.İnsan evladı içemez kardeş bunu kaçağını bir defa içtim geberiyordum.
  • içtim bir kere berbattı ya bırak içme
  • ya arkadaşlar yanlışınız olmasın ben 15-20 sene marlboro light içtim 1,5 sene bıraktım yeniden bu sigarayla başladım ve tadı aratmadı, başka marka içen arkadaşlara da ikram ediyorum herkez beğeniyor hele fiyatını duyunca (4,5 tl) iyice şaşırıyorlar. lm içen arkadaş buna başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.