PS5 e ne zaman çıkacak acaba |
indiana Jones and the Great Circle istek (metacritic 87 steam %92 çok olumlu) (2. sayfa)
-
-
Merakla bekliyoruz hocam. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ederim. Oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum.
-
nisan diyolar
-
Cumaya kadar Türkçe yama gelmezse bende başlayacağım. Dayanamıyorum bir an önce oyuna dalıp sabaha kadar oynamak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sevgili kardeşim yap su yamayı da oynamaya başlayalım ne olursun.
-
oyunun sesleri muazzam. dolby atmos ile oynanabiliyor. yamayı bekleyeceğim bir süre. keyifli bir oyuna benziyor. çocukluğumuzun kahramanını yönetmek güzel bir duygu
-
deepl yapacak baba yiğit aranıyor, şahane oyun oynamayan pişman olur.
-
-
Anonymous ekibi başlamışlar sanırım instagramdan duyurdular. Yakında çıkmış olur beyler az daha sabredin.
-
aslında @volktyson beyefendi bizi böyle konularda desteksiz bırakmazdı ama sanırım bu yama çevrilmesi biraz zor :) yoksa hızır gibi yetişirdi imdadımıza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamboi -- 10 Aralık 2024; 9:15:44 > -
bu çıkan bir yama var deepl mi o ve düzenlemişler mi? bir arkadaş indiana yerine bağımsız yazıyor demişti konusunda?
-
Ne ile çeviri yapıldı bilmiyorum ama, evet ben yazdım İndiana Jones'un adı bağımsız olarak çıkıyor.
-
sağol ben en iyisi düzenleme bekliyim veya belki deepl yapanda çıkar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X