Şimdi Ara

indiana Jones and the Great Circle istek (metacritic 87 steam %92 çok olumlu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
7
Favori
5.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Merakla bekliyoruz hocam. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ederim. Oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum.

• Furkovic kullanıcısına yanıt

nisan diyolar

• Cumaya kadar Türkçe yama gelmezse bende başlayacağım. Dayanamıyorum bir an önce oyuna dalıp sabaha kadar oynamak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volktyson kullanıcısına yanıt

sevgili kardeşim yap su yamayı da oynamaya başlayalım ne olursun.

• oyunun sesleri muazzam. dolby atmos ile oynanabiliyor. yamayı bekleyeceğim bir süre. keyifli bir oyuna benziyor. çocukluğumuzun kahramanını yönetmek güzel bir duygu

• deepl yapacak baba yiğit aranıyor, şahane oyun oynamayan pişman olur.

• @Story Master

pek çok oyunu çeviren değerli arkadaşımız story master ı yine banlamışlar nedense.

• Anonymous ekibi başlamışlar sanırım instagramdan duyurdular. Yakında çıkmış olur beyler az daha sabredin.

• aslında @volktyson beyefendi bizi böyle konularda desteksiz bırakmazdı ama sanırım bu yama çevrilmesi biraz zor :) yoksa hızır gibi yetişirdi imdadımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamboi -- 10 Aralık 2024; 9:15:44 >
  • bu çıkan bir yama var deepl mi o ve düzenlemişler mi? bir arkadaş indiana yerine bağımsız yazıyor demişti konusunda?

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Ne ile çeviri yapıldı bilmiyorum ama, evet ben yazdım İndiana Jones'un adı bağımsız olarak çıkıyor.

• ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt

sağol ben en iyisi düzenleme bekliyim veya belki deepl yapanda çıkar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.