Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: haydar. , zartzurt456 , hurcem
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
23
Favori
26.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

alındım :D sanki virüs yayıyoruz biz gibi demişsin :D :D virustotal sonuçları

Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri]

• quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

alındım :D sanki virüs yayıyoruz biz gibi demişsin :D :D virustotal sonuçları

Yok kesinlikle öyle demek istemedim, zaten tüm Türkiye'de benim bildiğim takip ettiğim 3 önemli kapsamlı güncel Türkce yama gurubu var Anonymous Çeviri SinnerClown Çeviri ve sizin Makine Çeviri kesinlikle her birinizi takdir ediyorum takip etmeye çalışıyorum.

Sadece yıllar öncesinde MC yama yükleyici (App client'ın ilk zamanları sanırım ya RDR2 yada Fallout 3 GoTY yaması içindi) daha app client download etmeye server'ında bile antivirüs engelliyor diye bayağı can sıkmıştı, yıllar sonra Indiana Jones için işimiz düştü işte yine böyle olunca insanın içinde bir güvensizlik olusabiliyor. MC yama yükleyici download edebilsek kursak, mesela içinden oyuna yama kurulumu aşamasında antivirüs engellese sorun değil bir çözümü vardır illaki ya neyse.

Son olarak burada birkac kişi yama yükleyici exe sorun çıkardığı söylemis ayrıca yama kurulumu sonrası oyunda bazı yerlerin bozulduğu hatalı çalıştığı bildirimleri olmuş, herhalde bunlarla ilgileniyorsunuzdur yama %100'lendiginde bunlar giderilmiş olur diye düşünüyorum.

• Yama programlarını antivirüs programlarının hatalı pozitif tabir edilen şekilde, oyun dosyalarını değiştirdiği için hack tool olarak isimlendirilen şekilde virüs gibi algılanmalarının, gerçek anlamda virüslü olmakla hiçbir ilgisi olmadığı bilinen bir şeydir. (Onlar da exe uzantılı dosyalara özeldir.) -yani kurulumlu setup'lı dosyalar.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 12 Aralık 2024; 16:22:53 >
  • Yamanın düzenlenmesi yapılacaktır.

• yama ile ilgili ben de şöyle bir sorun yaşadım, yüklemeden sonra performans ciddi bir şekilde düştü ve silmek zorun kaldım. gördüğüm kadarıyla düzenleme yaptığı dosya gameresources_patch1_pc.resources. Karşılaşan başka biris oldu mu merak ediyorum?

• zarzurt hocam bu hatayı alıyorum exe yi çalıştıramıyorum

• ylönen kullanıcısına yanıt

iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 13 Aralık 2024; 0:7:31 >
  • Bende Aynı Şekle düştüm atıl makinamdan türkçe yamayı indirdim. Bayağı yönlendirme yapıyor. dosyayı çıkarttım. kullanıyorum. isteyene buraya github'a upload ettim oradan alabilir.

• oTTomen kullanıcısına yanıt
    Hocam direk exe yi veya dosyayı almam mümkün mü
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    github
    GitHub - osmancitci/Indiana-Jones-and-the-Great-Circle-Turkce-Yama: Indiana Jones and the Great Circle Türkçe Yama
    https://github.com/osmancitci/Indiana-Jones-and-the-Great-Circle-Turkce-Yama

Bu sadece Türkçe yama dosyası

Teşekkürler hocam
    Akşam demeyeyim

ben bu oyunu oynayamayacağım galiba

şimdi de oyun çalışmıyor yamadan dicem de oyunu doğrula diyorum hala çalışmıyor

güvenli modda açın diyor ama evet de hayır da desem oyun açılır gibi oluyor ama siyah ekranda kalıyor

Save Dosyanı Sil.

C:\Users\Public\Documents\Steam\RUNE

Rune ise burada olur save dosyası sil öyle dene yedeğini al ama.

oyun gamepass te ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 13 Aralık 2024; 20:22:34 >
    Yamanı yap varsa güncelle save dosyanı bul onu sil

peki denerim şuan oyunu farklı bir srücüye alıyorum bitsin dediğinizi yaparım bu arada yama dosyasını nereye atacağım

Base klasörüne
  • lostideas L kullanıcısına yanıt
    Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri]LEGEND GAMESyoutube
    Indiana Jones and the Great Circle Türkçe Yama
    https://www.youtube.com/watch?v=DpOiBwkivoM
  • hocam yamayı indirdim de xcurll.dll dosyası seçin diyo ama öyle bir dosya yok ne yapmalıyım(gamepass dan indirdim oyunu)

• Oyunu bitirmeyi başardım yama ile, oyun sonlara doğru macera açısından çok daha tempolu ve sürükleyici oldu,

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

Hikaye, en kolay, light zorluk modunu seçiyorsun, ama buna uygun düzenlenmemiş ve yine de trainer kullanmaya mecbur edecek kadar zor bir çok şey. Pek çok kusur ve eksikliklerine ve oynanış ile görsel kalite düşüklerini sinematikler ve diğer öğelerle örtme çabalarına rağmen yine de hatırı sayılır derecede keyif verici bir macera oldu.

Fakat bu kendini güya en yeni nesil teknolojiyi ve en üst görsel kaliteyi sunuyor olarak lanse eden ve en tepe fiyattan satılan oyunların bilmem kaç sene önceki AAA oyunlardan pek çok açıdan geride olması çok can sıkmaya devam ediyor. Ben dikkat ettim ve aklıma gelen ve çok açıdan bu oyundan çok daha üstün olan 3-4 oyunun yayın yıllarına baktım ve şimdi hepsini sıralamayacağım. 4-7 ve 10 yıl önceki gerçek anlamda iyi ve kaliteli AAA oyunlar, bu yeni çıkan ve kendine güya AAA oyun diyen ve 9-10 gibi bol keseden puan verilen bu oyunlardan kat be kat daha üstünler çoğu açıdan, belki bazıları her açıdan daha iyiler. Bu durum oyun piyasasında kalitenin azaldığını ve fiyatların ise arttığını gösteriyor. Bu yeni oyunları beğenip beğenmemeniz, size keyif verip vermemesi tamamen başka bir mesele.

O kalite düzeyinde oyun geliştiremiyorsanız boyunuzu aşıp da o kadar yüksek fiyattan satmayın ve insanları da mükemmel ama yanıltıcı tanıtım videoları ve yalan vaadlerle kandırmayın, değil mi ama?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.