Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
23
Favori
26.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Series X te kullanma imkanımız yok değil mi?

• Gamepass sürümünde Kafa-Kol yerinde bir sıkıntı çıkmadı..

• yazarcerenoktay Y kullanıcısına yanıt

benim de aynı şey oldu ne yapim

• exe çalışmıyor diyorum

kimsenin başına gelmedi mi

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

USTA BU SENİN crack yükledim oyun şimdide gri ekranda kalıyor napcam şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: öcbe

USTA BU SENİN crack yükledim oyun şimdide gri ekranda kalıyor napcam şimdi

oyunu yeniden yüklüyorum çıkamadım işin içinden bu kırek bozuk olmuyor ok

• kafa ve eller gözükmüyor

Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan dogan -- 11 Aralık 2024; 8:47:13 >
  • serhan dogan kullanıcısına yanıt

Böyle çok yorum var, kafa el gözükmüyor diye. Bunu bilerek şansıma ne olursa artık diyerek yükledim yamayı. Şansım yaver gitmiş demek ki bir sorun çıkmadı bende. Ama yamada konuşmalarda ındy adı (Bağımsız) olarak çıkıyor ne alakaysa.

• ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt

Gamepass'te denendi ve problemsiz çalışıyor.

• El ve kolları gözükmeyen arkadaşlar için: uptade kurmanız gerekiyor oyun craklıysa 3 GB olan uptadayi indirip otamatik kurulum yapıp sonra yeni çıkan crakledikten sonra tr yamayı kurunuz youtubede bu oyunun yama kurulum videosu var orda uptade ve yeni crak linkleri ekli ben o şekilde yaptım tek sıkımtı şimdilik ara sıra oyun çöküyor oyunun PC için verdiği ayarları kullanın bırkalamayın🙂 ben o şekilde oynuyorum yapacak bişey yok bedava oyun bu kadar oluyor tr altyazıllar güzel hikayeyi anlatıyor fazlasına gerek yok yapan arkadaşın eline emeğine sağlık 🙏
  • ylönen kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde Gamepass olarak sorun yok. Peki sizde İndiana Jones adı Bağımsız olarak mı çıkıyor.

• ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt

Düzenlenmemiş yapay zeka çeviri çünkü. Anlamsız cümleler çeviri hataları olabiliyor. Aceleniz yoksa Sinnerclown çevirisi beklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claayns06 -- 11 Aralık 2024; 14:14:33 >
  • Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri]

Kafa ve eller Rune sürümünde mevcut . Hata vermiyor.

Indiana.Jones.and.the.Great.Circle.MULTi14-RUNE

Indiana.Jones.and.the.Great.Circle.MULTi14.Update.1-RUNE

bu yükleme sırası ile oyunda update yapılıp sonrasında Türkçe yama yapılınca oyunda hata olmuyor. (elamigos ve flt sürümlerinde eller ve kollar yok oluyor)

• arkadaşlar yama bozuk diyorum exe çalışmıyor

• Arkadaşlar siyah ekran sorunu çözümünü buldum link de olan dosyayı base klasörü içine atın sonra bana teşekkür edin Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] 

https://www.mediafire.com/file/vvg1lddm2qbtqqq/gameresources_patch1_pc.resources/file

• Benim gamepass degil ve el ve kafa gorunuyor. Yeni basladim. Bi sure sonra mi problem cikiyo yoksa direk bastan mi ?
  • altayca A kullanıcısına yanıt

kral nerden bulabilirm update i

• Yamayı kullananların dikkatine: Gameplay videosuna göre yedinci saatte, uçakla uçtuğumuz sahnede birkaç uçak vurduktan ve patlama olduktan sonra gelen sahnede, gelen uçakları vurmaya çalışmayın.

Makine çeviri hatası olarak taretin üzerinde "çıkış taretini kullan" yazıyor ve sizin de kafanız karışıyor ve ateş etmeye devam ediyor ve ölüyorsunuz. Bunu yapmayın. (Aslında uçak irtifa kaybettiği için Indiana'nın "Bize yeni bir uçak alacağım!" demesinden yapmamız gerekenin başka bir olduğunu tahmin etmeliydik!)

Gameplay videosunda gördüm, aslında "exit taret" yani taretten çıkın yazıyor, Xbox kumandasına göre X tuşuna ve klavyede E tuşuna basarak taretten çıkın ve yandaki uçağa atlayın. Ve maceraya devam edin.

Bulmacalar için küçük bir not daha: (Spoiler sayılabilir) Gameplay videolarından takıldıkları bulmacaların çözümlerine bakanlar için faydalı bir bilgidir. Eğer başlangıçta kolay-light bulmaca türünü seçtiyseniz gameplay çözümü zor türe göre olabilir ve çözümü sizin zorluk seviyenizle uyuşmayabilir. Mesela ben light seçmiştim bulmacalardan pek hoşlanmadığım için ve three eyed gate-üç gözlü kapı bulmacasına gelince çözüm çalışmadı. Önce eyvah oyunda hata oluştu, güncelleme mi beklemem lazım gibi şeyler aklıma geldi. Meğer benimkinin çözümü farklıymış. Ortadaki simgeler zor seviyede daha karmaşık şekiler ve light seviyede sağ ve sol sütünlardaki simgelerin aynılarından oluşuyormuş, bu durumda yapmanız gereken sadece basitçe ortadaki her bir simge için, sağ ve soldaki aynı simgenin üstüne ışık tutmak ve bu şekilde kapı açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 12 Aralık 2024; 4:8:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Claayns06

Düzenlenmemiş yapay zeka çeviri çünkü. Anlamsız cümleler çeviri hataları olabiliyor. Aceleniz yoksa Sinnerclown çevirisi beklenebilir.

Download tıklayınca MC_Yama_Yukleyici_V8 geliyor bildiğimiz Makine Çeviri gurubunun uygulaması anladık da, daha ilgili MC_Yama_Yukleyici_V8'i linkten indirmeye bile trojan-virüs diye bunu antivirüs yazılımı durduruyor server bağlantısını direkt kesiyor. Anonymous Çeviri'nin de kendi kurulan app client'ı var gayet temiz rahat sorunsuz olduğunu biliyorum. Sanırım en güzeli burada dediğiniz gibi SinnerClown Çevirisini beklemek, valla hiç böyle exe içeren app client şeylerle uğraştırmıyor Türkçe yamaları daha hatasız daha eksiksiz oluyor umarım Indiana Jones çevirisini yaparlar demekten başka çaremiz yok anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 12 Aralık 2024; 8:41:25 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.