Şimdi Ara

index.dat [ Sorunu Çözdüm ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Normal de XP cookies içindeki index.dat silinemiyor. Bunu silebiliyordum ama nasıl yapıldığını hatırlayamadım. Durum acil değil.
    Bilen arkadaşların yardımlarını rica ederim.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 18 Mart 2005, 19:27:52 >

• yanlış bilmiyorsam bu index.dat xp içersinde yer alan bişi ve sistemden silme imkanın yok gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardent_boy

yanlış bilmiyorsam bu index.dat xp içersinde yer alan bişi ve sistemden silme imkanın yok gibi geliyor

İlgin için teşekkür ederim. Ancak bunu silmiştim. Biraz daha bilgi vermek gerekirse, bu dosya bir şekilde aynı klasörde bulunan ve sildiğimiz cookieler gibi bilgi barındırıyor. Ve gün geçtikçe dosya boyutu büyüyor. Yani bilgiler bir şekilde yinede burada depolanabiliyor.

Bunu gerçekten silmiştim. Halen hatırlayamadım. Bu arada bende araştırmalarıma devam ediyorum. Çözümünü eğer bulursam bu kez kesinlikle bir kenara not edeceğim ve bilgiyi de burada paylaşırım.

Tekrar ilginiz için teşekkürler.

• hocam index. dat ı silmen sanırım imkansız değil. bi yolu vardı ama bende unuttum. dat dosyasını notped le açtığın da şimdiye kadar girdiğin sitelerin adlarının karışık biçimde yazılmış olduğunu görörsün.microzortun acayip işlerinden biri.............
  • internet bağlantısını kesip dener misin benim işim olduğundan denemedim belki silinebilir
  • Teşekkürler tavsiyen için

Dos ortamından farklı komutlar kullanarak denedim
    Güvenli kipte denemiştim
    replace etmeyi denedim.
    Expand etmeyi denedim

Bunlar olumsuz...
  • gilgisayarı ms dos güvenlik kipinde aç dos komutları ile gerekli klasöre git ve sil yada bilgisayarı güvenlik kipte aç farklı bir kullanıcı hesabı ile windows gir normalde kullandığın kullanıcı hesabındaki cookies git ve sil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Programın adı Ace Utilities

Expert Settings e almanız gerekiyor ilk önce programı.

Silme işleminden sonra reboot yapmak gerekiyor. [ Program Reboot gerekli dediği zaman ]

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Ya Kardes Onun Bize Bir Zarari Yok ki Diger Cokie Ler OLsa EyVaLLAH deriz Birak KaLsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.