Şimdi Ara

İNCİ SÖZLÜK NE??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR İNCİ SÖZLÜK DENEN ''ŞEY'' NE ?? BAZEN BAKIYOM MLML ŞEYLER YAZIYOR???BİLEN SÖYLESİN !

• inci sözlük,insanın kendine yakışanı giymesidir
  • incisözlük kendini bilmektir yada bilmemektir
  • inci sözlük,gerçek özgürlüğün beşiğidir.
  • Anarşisttir.
  • stoya doll un kız kardeşidir. candır canandır.
  • inci sözlük, halkın kendi kendini yönetmesidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • =Özgürlük
  • inci sözlük kaşgarlı mahmut'un kardeşinin yazdığı sözlüktür orjinali in g we trust
  • Aslında kurulma amacı ve kuran kisinin (televizyon programlarında gördügüm kadarıyla) cok güzel amacları olan bi sözlük ancak bana göre suan bazı kisilerin orda birbirlerine küfür edip bunu anarsistlik , kural tanımama vs. gibi nedenlere baglayıp kendilerini kandırdıkları yerdir :) Yani küfür serbest diyede en sacma yere bile küfür koyuyolar vs vs.
  • Topkapıda bulunan inci bir sözlüktür. Osmanlıca- Farsca ve Farsca-Osmanlıca çeviriler vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

Topkapıda bulunan inci bir sözlüktür. Osmanlıca- Farsca ve Farsca-Osmanlıca çeviriler vardır.

Yanlış.Topkapı'da muhafaza edilen incilerle kaplı Farsça-Osmanlıca çeviriler olan sözlüktür.

Ayrıca halkın kendi kendini yönetmesidir.
  • inci iyide neden bana bir ekşi gibi gelmiyor,birde neden googlede bir şeyi arattığımda en önlerde ekşi varken incisözlük bir türlü ilk sayfalarda olmuyor anlamadım neye göre belirleniyor acaba bu

Birde ekşide bir şeyi merak ettiğimde cidden bilgi alabiliyorken incide paso küfür yazıyor,küfür serbest galiba incide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 17 Mayıs 2011; 20:59:10 >
  • evet özgürlüğün ta kendisidir kendisi.
  • hayallerin gerçek olsun !! bütün herşey incidir insanlar bütün bu varlıklar. işte işte herşey bu. bir hiç !! bu bedeni görüyormusunuz ?? yokki ben bile yokum ben kimim bilmiyorum işte herşey incidir. neyse yine saçmaladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

inci iyide neden bana bir ekşi gibi gelmiyor,birde neden googlede bir şeyi arattığımda en önlerde ekşi varken incisözlük bir türlü ilk sayfalarda olmuyor anlamadım neye göre belirleniyor acaba bu

Birde ekşide bir şeyi merak ettiğimde cidden bilgi alabiliyorken incide paso küfür yazıyor,küfür serbest galiba incide

ekşide de serbest küfür.Ama inciyi ilk okullu liseli çoluk çocuk tayfası bastığı için diğerleri de arada kaynıyor.Ayrıca insanlarda da hep bir ön yargı var, aaaaa inci mi onlar kendi annelerine küfrediyolaamışş.. gibi

ama bende herhangi bir şey hakkında bilgi ararken ekşiye bakarım.Herkes farklı bir bilgi verdiği için güzel oluyor.
  • İnci sözlük liselilerin birbiriyle "liseli" diye dalga geçmesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

İnci sözlük liselilerin birbiriyle "liseli" diye dalga geçmesidir.

• bak güzel kardeşim bak sana kardeşim diye hitap ediyorum çünkü bizim oralarda birine dayak atmadan önce böyle hitap ederiz ben 34 yaşında 2 çocuk babası bi memurum 2 kuruş para için belediyede veznedarlık yapıyorum akşamları hanım dırdırından çocuk gürültüsünden kaçmak için buraya giriyorum ve ne zaman .ikik bi başlık açsam arkasında sen çıkıyosun. seni takip etmeye başladım bu yüzden iki kere işe gidemedim müdürümden azar yedim ve durumu ofisteki memurlara anlattım onlarda çok sinirlendi. ofisten hilminin pazarcı tanıdıklarına adminlerden aldığım ev adresini verdim şimdi sen düşün güzel kardeşim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.