Şimdi Ara

İnci denen ortam yüzünden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanların ağzından küfür eksik olmuyor.Ha eski inci sözlük ortamı böyle değil diyenler var,daha iyiydi falan diyorlar doğrudur bilmiyorum.Üyelik aldığımda 7.nesildi baya bi gerideyim ondan çok bilmem.Ama ne zamanki bu inci sayfaları açıldı o zamandan beri internet kullanmak burnumdan geldi.İnternetten milletin annesine sövmek normal hale geldi.Girdiğim her sosyal paylaşım sitesinde,her online oyunda vs.millet birbirine küfür ediyor.Bu siteyi kuranların Allah belasını versin.Yahu bir insanın annesine küfretmek ne ara bu kadar kolay oldu?Üstelik bu ortam yüzünden ortalık karışıyor.Gezi parkı olayları bunun sayesinde oldu diye düşünüyorum.Milleti gaza getirip facebookta etkinlik kurup olay çıkartıyorlar.Olayı yargılamıyorum şimdi burdan siyasi kavga falan çıkmasını istemiyorum millet.Ama insanları gaza getirip birbirine düşürüyor bu lanet topluluk.Örneğin incici denen arkadaşlar mhp li oluyor genelde.(Mhp li olmalarına birşey demiyorum yanlış anlamayın)Ve Alparslan Türkeş fotoğrafını caps yapıp ''Alparslan Türkeş ise beğen .... (herhangi bir siyasetçi) ise bişe yapma'' tarzında şeyler.Mesela o.c kısaltmasını bunlar çıkardı Kardeş Payı dizisinde bile bunun esprisi döndü.Artık heryerde küfür ediliyor ve normal geliyor.Allah sonumuzu hayır etsin millet.

• Halilibrahim gibi bir adın varken kominist olman çekinme bana faşist de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes katiksiz mal ulkede anasini satayim sen buna mi takildin ?
  • Takma kafana çoluk cocuk işte
  • İnci de eskiden ortam, mizah ve samimiyet vardi ama simdi asiri derecede bozdu.
    cocuk yasinda ozenti ergenlerle doldu. bilhassa ulkucu gurup.
    Adamlar "kürt'ü aşagilama var diye şukuladim." diyor.. seviye bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 31 Temmuz 2015; 19:19:46 >
  • Tabi ya inciden önceyi hatırlıyorum; herkes birbirine gülüm,balım,canım,arkadaşım,dostum diye seslenirdi kimse küfürleşmezdi heyy gidi eski günler..

• neyse bu foruma bu kadar uzun ve düzgün yazılmış bir paragraf ben değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumelitos -- 31 Temmuz 2015; 19:36:18 >
  • İnsanları hep yanlış şeylere iten oluşumlar. Evet eskiden de insanlar küfür ederdi ama bunun belli bir alanı vardı. Yani o topluluklarla takılmadığın sürece küfür nedir bilmezdin. Ama şimdi öyle değil. İnternet yüzünden küfürler her kesime her yaşa hızlı ve kolay bir biçimde ulaşıyor. Yani kısaca küfür söyleme yaşı bayağı küçüldü. Eskiden bir çocuk 12-13 yaşlarına kadar küfür nedir bilmezdi. Şimdi 3-4 yaşındaki çocuklar bile küfür söylemekte.

Ekşi sözlüğe bakıyorsun; hümanistliği abartmış kişiler terör örgütlerini insanlara farklı bir şekilde empoze etmeye çalışıyorlar. İnci sözlüğe bakıyorsun kürtleri bir aşağılama, küçük düşürme söz konusu. Diğer sosyal paylaşım sitelerine bakıyorsun herkes bir kesim oluşturmuş kendisine ve onların kafalarını yalan yanlış bilgilerle dolduruyorlar.

Son yıllarda toplumda benim gözlemlediğim kadarıyla:
    -Müslümanlık, İslam kötülenir oldu.
    -Atatürk, Milliyetçilik kötülenir oldu.
    -Kürtler kötülenir oldu.

Bazen düşünüyorum da acaba bunlar eskiden de vardı ama internet olmadığı için mi biz pek fark edemiyormuyduk yoksa internet yüzünden mi bu tarz şeyler oluşmaya başladı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Halilibrahim gibi bir adın varken kominist olman çekinme bana faşist de

Nicke göre adamlık yargılar olmuş insanlar
  • İnciden öncede herkes birbirinin anasına sövüyodu. Yaşın küçükse bilmezsin tabi. O zamanlar online oyun o kadar popüler değildi, ama mevcut bir online oyun oynadığın anda anlıyodun rezilliği. Türklerin genel özelliği anaya sövmek, küfür etmek, kendi suçunu başkasına atmak, suçunu kabullenememek, her şeyin en iyisini yaptığını düşünmek. Oyun camiasının teröristleriyiz. Gerçek hayattada çok farklı değiliz. Hukuk olmasa bak gör şenliği. Tımarhane gibi ülke zaten.
  • Eski türk küfür etmez , dolandırmaz , kötü niyetli olmaz idi.

şimdiki türkler , küfürbaz , dolandırıcı olmuş..

türklüğümden utanıyorum artık , adamlar atatürk'ün ülkesinde atatürk'e küfrediyorlar.

50 yıl sonrayı düşünün..

daha geçen 9 yaşındaki çocuk bf4 de ana avrat sayıyor , yok böyle bi küfür cocuk durmuyor bildiğin makine tüfek gibi sayıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 31 Temmuz 2015; 20:58:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.