Şimdi Ara

İnci Bilgisayardan İkinci el ürün alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru yukarıdaki gibi arkadaşlar İnci Bilgisayarı nasıl bilirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci el önermem hocam nereden olursa olsun
  • İkinci el bir yana orayı hiç duymadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

İkinci el bir yana orayı hiç duymadım.

Ben de hiç duymamstm.2el ekran kartı aratirken karşıma çıktı.

• Hocam ekşisözlükte de konusu var. Sıradan bir bilgisayarcı ve notebook tamir dükkanı olarak ifade edilmiş. Şikayetvar adlı sitede de ilgisiz ve alakasız oldukları falan yazılmış. Şikayetvar'daki sorunlara site üzerinden hiç geri dönüş yapıldığınıda göremedim. Zaten Google'da dükkan adresi ve resimleri var. Bildiğimiz sıradan bir esnaf dükkanı yani. Öyle bir şirket ya da kurumsal bir yapısı olduğu görünmüyor. Hele ki ikinci el için (kendi bulunduğunuz semt ve şehirde bunlardan bolca vardır zaten) kesinlikle uzak durun derim.

Adamlar iyidir kötüdür orasını bilemeyiz ama kurumsal yapıya sahip şirket bazlı yerler ikinci el satış yapmaz genelde. İkinci elinde durumunu anlatmaya pek gerek olduğunu düşünmüyorum. Kısaca bulaşmamakta fayda var.

Orijinalden alıntı: MexeSs

Hocam ekşisözlükte de konusu var. Sıradan bir bilgisayarcı ve notebook tamir dükkanı olarak ifade edilmiş. Şikayetvar adlı sitede de ilgisiz ve alakasız oldukları falan yazılmış. Şikayetvar'daki sorunlara site üzerinden hiç geri dönüş yapıldığınıda göremedim. Zaten Google'da dükkan adresi ve resimleri var. Bildiğimiz sıradan bir esnaf dükkanı yani. Öyle bir şirket ya da kurumsal bir yapısı olduğu görünmüyor. Hele ki ikinci el için (kendi bulunduğunuz semt ve şehirde bunlardan bolca vardır zaten) kesinlikle uzak durun derim.

Adamlar iyidir kötüdür orasını bilemeyiz ama kurumsal yapıya sahip şirket bazlı yerler ikinci el satış yapmaz genelde. İkinci elinde durumunu anlatmaya pek gerek olduğunu düşünmüyorum. Kısaca bulaşmamakta fayda var.

Anladım hocam yorumunuz için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.