Şimdi Ara

inception filminde uygunsuz sahne var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birazdan izlemeyi düşünüyorum da abartılı cinsellik sahneleri var mı böyle ev ortamında izlenmeyecek derecede?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Inception'da Uygunsuz Sahneler:

Inception, rüyaların içinde rüyalar gören bir ekibin zihnin derinliklerine dalarak hedeflerine ulaşmaya çalışmasını konu alan bir bilimkurgu filmidir. Film, karmaşık ve düşündürücü konusu ile bilinir, ancak içerdiği uygunsuz sahneler nedeniyle bazı izleyiciler için rahatsız edici olabilir.

Filmde yer alan uygunsuz sahneler arasında şiddet, cinsel imalar ve küfürlü dil yer alır. Örneğin, bir sahnede bir karakter bıçakla öldürülürken, başka bir sahnede ise iki karakter cinsel ilişkiye girmektedir. Ayrıca, filmde belli başlı küfürlü ifadeler kullanılmaktadır.

Inception'ı izleyip izlememek senin kişisel tercihine bağlıdır. Filmin uygunsuz sahnelerini kaldırabileceğine inanıyorsan izleyebilirsin. Ancak, bu sahnelerden rahatsız olma ihtimalin varsa, filmi izlemeyi iki kez düşünmeni tavsiye ederiz.

Özellikle genç izleyicilerin ebeveyn gözetiminde filmi izlemeleri önerilir. Film, 13 yaş ve üzeri izleyiciler için uygun olarak derecelendirilmiştir.

Inception'ın devam filmi Inception 2 henüz çekilmedi. Film hakkındaki söylentilere rağmen, resmi bir duyuru yapılmamıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok diye hatırlıyorum
  • Olup olmadığını gösteren bir site vardı. Böyle IMDB tarzı birşeydi. Ne tarz uygunsuzluklar var isim yazarak bulabiliyorduk, o siteyi bilen var mı?
  • Yok.
  • Bol bol rüya var, gerisini sen düşün...
  • sevişme sanesi var.

ama şunu söyliyim ailecek izlencek bi film değil. biraz zekayı kullanmak gerekiyor. ve ailenin diğer fertlerine sıkıcı gelebilir
  • Ailen sıkıntıdan patlar o filmde emin ol.Güzel bi aile komedi açında toplu izleyin daha eğlenceli olur.Onu yanlız başına izle biraz kafanı yor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce bir filmin özetini geçeyim;

inception filminde uygunsuz sahne var mı?
  • www.commonsensemedia.org
    Inception - Movie Review
    http://www.commonsensemedia.org/movie-reviews/inception

bu site o

• tertemiz bi film tek opusme sahnesi var oda 0.1 sn suruyor
  • neyse vazgeçtim tamam, sonra tek başıma izlerim.Hachiko'yu izlemeye karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

neyse vazgeçtim tamam, sonra tek başıma izlerim.Hachiko'yu izlemeye karar verdim.

Doğru karar hocam . Çok güzel filmdir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

sevişme sanesi var.

ama şunu söyliyim ailecek izlencek bi film değil. biraz zekayı kullanmak gerekiyor. ve ailenin diğer fertlerine sıkıcı gelebilir

Ailemiz gerizekalı değil bizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

sevişme sanesi var.

Ailemiz gerizekalı değil bizim.

o anlamda demedim. genellikle ailecek izlenen filmler komedi ve sıkıcı olmayan filmlerdir. inception bunların dışında bi film

zaten farkettiysen inception tarzı filmleri, çok tutulmasına rağmen TV kanalları vermiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.