Şimdi Ara

Gora da anlamadığım bir sahne mevcut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gora eskidi ama hep aklımdaydı fırsat varken sorayım:
    Arif ve arkadaşları Garabel in mekanındayken, Cekunun babasının kim olduğunu tartışıyorlar.Bob Marley Faruk "Rica ederim Cekunun babası ben çıkmayım kafam patatese döndü valla" der ve Arif ile 216 kafalarını sola doğru çevirirler.
    İş bu sahne anlaşılmamıştır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çekun'un Babasının Kimliği

"Gora" filminde Çekun'un babasının kimliği belirsiz bırakılmıştır. Ancak film boyunca çeşitli ipuçları verilmektedir.

• Bir sahnede, Çekun'un annesi olan Zekiye, "Çekun'un babası gurbette öldü" der.
    • Başka bir sahnede, Çekun'un babasının "beyler"den biri olduğu ima edilir.
    • Ayrıca, Çekun'un "beyler"den birine benzediğine dair yorumlar yapılır.

Bu ipuçlarına dayanarak, bazı izleyiciler Çekun'un babasının Zekiye'nin zengin ve güçlü bir adam olan amcası olabileceğini tahmin etmiştir. Ancak, bu teoriyi destekleyen net bir kanıt yoktur.

Sonuç olarak, Çekun'un babasının kimliği bilinmemektedir ve filmde kasıtlı olarak belirsiz bırakılmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gora mı? hemen cevabı yapıştırayım diye girdim konuya ama galiba unutmuşum filmi. hatırlayamadım.
  • Sende bendensin...Gora hakkında en ufak ayrıntıyı bile hatırlıyorum...replikleri bile...Ama hakkaten o sahne ilginçtir..
  • Valla sadece bir kaç sahnede güldüğümü hatırlıyorum :)
  • bir açtım şrak diye o sahne çıktı

Bir yere gönderme yapmış olabilirler (eski türk filmleri olabilir) emin değilim

İçindekini çıkaracazz arif -sende olanı sana koyucaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 12 Şubat 2007; 20:49:46 >
  • Nelere dikkat ediyorsunuz arkadaşlar vallahi bravo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doloresxxx

Gora eskidi ama hep aklımdaydı fırsat varken sorayım:
    Arif ve arkadaşları Garabel in mekanındayken, Cekunun babasının kim olduğunu tartışıyorlar.Bob Marley Faruk "Rica ederim Cekunun babası ben çıkmayım kafam patatese döndü valla" der ve Arif ile 216 kafalarını sola doğru çevirirler.

sanırısam orda bob marley faruk ceku nun annesiyle zamanında bi nüsabet yaşamış ve bunu orda ağzından kaçırıyor. yada bunun gibi bişi işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızca bir dizi değildi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

bu laf bitirdi beni ya gorayı sevdim şu an itibarı ile

• quote:

Orjinalden alıntı: soonymeister

quote:

sanırısam orda bob marley faruk ceku nun annesiyle zamanında bi nüsabet yaşamış ve bunu orda ağzından kaçırıyor. yada bunun gibi bişi işte

Alakası yok onla

quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

Aklıma gelmişken biraz daha güleyim

• quote:

Orjinalden alıntı: soonymeister

quote:

bende öyle hatırlıyorum
  • Hayır onla ilgisi yok.

Aslında orda karmaşık olaylı, polisiye tipli filmlere veya raskolnikov'un dediği gibi Türk filmlerine küçük bir gönderme var. Bundan ibaret.

Ekleme: Bence tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 14 Şubat 2007; 13:17:51 >
  • Türk filmlerine göndermeden başka bir maksat yok orda
  • bence babası bob olmayınca seyirciye bakıyolar
    (seyirci baba yani)
  • quote:

Orjinalden alıntı: özzer

bence babası bob olmayınca seyirciye bakıyolar
    (seyirci baba yani)

oooo..en fantastik yorum bu bence..hani mantıksız da gelmedi yani..Çünkü adamların baktığı yerde kimse yookk...ama yinede en mantıklısı eski Türk filmlerindenki omuz üstünden birine bakma sahnelerini yaşatma olsa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doloresxxx

quote:

Orjinalden alıntı: özzer

bence babası bob olmayınca seyirciye bakıyolar
    (seyirci baba yani)

oooo..en fantastik yorum bu bence..hani mantıksız da gelmedi yani..Çünkü adamların baktığı yerde kimse yookk...ama yinede en mantıklısı eski Türk filmlerindenki omuz üstünden birine bakma sahnelerini yaşatma olsa gerek...

Aynen eski filmlerle dalga geçilmiş.

• Ben de hiç anlam veremezdim bu sahneye.
  •  Gora da anlamadığım bir sahne mevcut
  • Seyirciye bakiyorlar işte cekunun babasi yoksa senmisin (seyirci) diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk Serengil

Seyirciye bakiyorlar işte cekunun babasi yoksa senmisin (seyirci) diye

Bunu bu fikirle yaptıklarını sanmıyorum. Aksi halde ziyadesiyle basitliğe kaçmış olurlar ki Cem Yılmaz'ın bunu yapacağını da hiç sanmıyorum. Muhtemelen bir gönderme var. Ama hangi film ya da filmlere...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır siz kardeşsiniz, o baban değil, gerçek baban bu muhabbetinin tiye alınması. aynı esprinin daha absürd şekli gani müjde'nin yazdığı arabesk filminde de vardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.