Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.434
Cevap
33
Favori
279.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freeman6161

eski aracımda 30 bin km michelin primacy3 kullandıktan sonra ilk günkü sessizlik yumuşaklık kalmamıştı. diş derinliği 6.5mm di ama sert ve konforsuz bir lastik olmuştu. Sanırım bir süre sonra goodyear ep de aynı şekilde oluyor

Michelinler ile 30 bin km yi kaç yılda yaptınız bilmiyorum ama, hamur içeriğinde slica bulunan bu lastiklerin ölüsü bile iş yapar.Bir alt sınıf Doğu Avrupa ve Uzakdoğu lastiklerde bu süreç çok daha hızlı ve keskin oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.McRae

quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

eski aracımda 30 bin km michelin primacy3 kullandıktan sonra ilk günkü sessizlik yumuşaklık kalmamıştı. diş derinliği 6.5mm di ama sert ve konforsuz bir lastik olmuştu. Sanırım bir süre sonra goodyear ep de aynı şekilde oluyor

Michelinler ile 30 bin km yi kaç yılda yaptınız bilmiyorum ama, hamur içeriğinde slica bulunan bu lastiklerin ölüsü bile iş yapar.Bir alt sınıf Doğu Avrupa ve Uzakdoğu lastiklerde bu süreç çok daha hızlı ve keskin oluyor.

yaklaşık 2.5 yıl kullandım. ölüsü dirisi bilmem ama artık eski halinden eser yoktu
  • KIRŞEHİR K kullanıcısına yanıt
    Hocam, Hankook Kinergy Eco K425 var, en yumuşağı
  • zamanla lastik hamurları sertleşiyor,yıpranıyor ve aşınıyor,bunlar çok normal çünkü zaman geçtikçe kullanıldıkça bozuluyorlar.

önemli olan bu bozulma sürecinin olabildiğince uzun zaman sonra başlaması ki bu lastikleri biz tüketicilerin uzun ömürlü ve ilk günkü gibi kullanmaya devam edebilelim.

çok araştırdım bu lastikleri almadan evvel,herkes michelin al diyordu,pirelli al diyen ustalarım oldu sözüm ona dayanıklılığından ötürü,iyice araştırdım en ucuz yeri buldum ve gittim taktırdım lastiklerimi,ilk zamanlar çokta memnundum fakat işte bence çabuk yıprandılar,müsait bi zamanımda fotoğraf atmaya çalışacağım.kanıt için değil sizlerde gözlerinizle görün diye.

herkese iyi forumlar.
  • Arkadaslar aracim honda civic oldugu icin hem sessiz hem de spor kullanima uygun lastik istiyorum . bu lastivin cabuk yipranmasi ve patlamaya yanaklardan yarilmaya meyilli olmasi beni korkutuyor. Yine michelin p3 alsam kaybim olur mu egpye gore?

• Bridgestone S001 al asla yanaktan yarılmaz beton gibi:)
  • Ses? Konfor? Fiyat?

• Hocam hem yanaktan yarılır diye korkuyorum diyorsun hemde konfor diyorsun nasıl olacak bu iş
  • Michelin icin de benzer seyler diyorlardı yanaktan gider balon yapar vs. 20 bin km 2 yil kullandim cok bozuk yollardan da gittim kaldirima da cok surttum ama bisey olmadi. Bununki daha zayifsa eger bilemiyorum eger risk coksa p3 alicaz yine :)

• 4,5 yıllık Bridgestone ER300 artık iyice taş olduğu ve bir sürü çatlaklar oluştuğu için için lastikleri değiştirmeye karar verdim. Bridgestone T001, Michelin Primacy 3 ve Good Year EGP arasında kaldım ve bunların arasında daha çok EGP tavsiye edildiği için bu modeli almaya karar verdim. Benim aradığım daha çok konfor. ER300 iyi yol tutuyor ama pek konfor sağlamıyor. Hele şu anki hali ile sıfır. Michelin'in de eski bir modelini yıllar önce kullanmıştım, yol tutuşunu pek beğenmemiştim. Sürekli de patlıyordu, tamir ettirmekten bıkmıştım. Sanırım yumuşak oluşunun etkisi var. Good Year hiç kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla yorumlar iyi. Bu lastiğin 195/55-16 87V ebatın için bayiiden 270 TL fiyat aldım 8 taksitli. Sökme-takma-balans dahilmiş. Listeden %10 indirim yaptı sanırım. Tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 25 Haziran 2015; 11:06:24 >
  • Ben de bu lastiği eski aracım olan i30'da yaklaşık bi 12.000 km kadar kullanmıştım, herşeyi iyi güzeldi ancak, daha önce aynı yollarda 3 yıl araç kullanıp hiç lastiğe çivi batması olayı yaşamamışken bunlarla 2 yılda 3 kere çivi batmıştı. Tesadüfte olabilir elbette ama, bu da böyle bir anımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

Ben de bu lastiği eski aracım olan i30'da yaklaşık bi 12.000 km kadar kullanmıştım, herşeyi iyi güzeldi ancak, daha önce aynı yollarda 3 yıl araç kullanıp hiç lastiğe çivi batması olayı yaşamamışken bunlarla 2 yılda 3 kere çivi batmıştı. Tesadüfte olabilir elbette ama, bu da böyle bir anımdır.

Michelin energy Saver çok çok yımışak. Ancak tabanı da aşırı yımışak olduğundan ses konusunda başarılı değil. Goodyear egp yımışak ama o kadar da değil. Ancak ses konusunda daha başarılı. Mesele güvenlik ise bridstone nin t00 modeli yeni çıktı. Er300 e göre daha konforlu olduğu söyleniyor ...

• GTÜ, the German government-accredited vehicle inspection organisation, has published a comparative test of a dozen tyres in the popular compact class size 205/55 R16.
  • Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var.Aracım opel astra j 215 50 17 acil lastikleri değişmem gerek
    Goodyear,michelin veya continental arasında kaldım.Goodyear egp 95 w en son 400 tl ,michelin 440 conti ise 400.Sizce özellikle konfor ve sağlamlik acısından hangisini almalıyım.Bu arada en ucuz teklifi kumhodan aldım 215 tl.Lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: justings

Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var.Aracım opel astra j 215 50 17 acil lastikleri değişmem gerek
    Goodyear,michelin veya continental arasında kaldım.Goodyear egp 95 w en son 400 tl ,michelin 440 conti ise 400.Sizce özellikle konfor ve sağlamlik acısından hangisini almalıyım.Bu arada en ucuz teklifi kumhodan aldım 215 tl.Lütfen yardım edin

astra nın lastık ebatları ara ebat. jant aynı kalmak sartı ıle ebat degıstırın bence. ara modellerde fıyat cok oluyor. good ve mic yumusak konforlu lastıktır. conti daha dayanıklı ama sert ve konforsuzdur. size kalmış
  • quote:

Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var.Aracım opel astra j 215 50 17 acil lastikleri değişmem gerek

Petlas 215/50 R17 95W Velox Sport PT741 öneririm, 220TL/Adet
  • justings J kullanıcısına yanıt
    Goodyear egp on numara lastiktir hiç düşünmeden alın çok memnun kalacaksınız...
    Zaten bahsettiğiniz üç marka arasında en iyi değerlere sahip
    Yoltutuş B
    Enerji tasarrufu A
    Konfor sessizlik 68 dB

Kumho kullanmadım fakat kullananlar memnun onun değerleri de gayet iyi
    Yoltutuş B
    Enerji tasarrufu B
    Konfor sessizlik 67 dB

• Goodyear EfficientGrip Performance 215/55/r16 93 v için bulabileceğim en iyi fiyatı ve performansı buna yakın daha uygun alternatif (ki sessizlik benim için öncelikli) önerilerinizi rica edebilirmiyim?
  • Dün aracımıza 4 adet Goodyear EGP 185/60 R15 lastik taktırdık. Bu lastiklerin sırt deseni asimetrik bildiğim kadarıyla. Lastiklerin yanaklarında "INSIDE" iç kısmını belirten ibare bulunuyor. Montaj buna göre yapıldı. Ancak lastiklerin üzerinde "ROTATION" dönüş yönünü gösteren herhangi bir ibare göremedim. Lastiklerin hepsi fotodaki gibi takıldı. Dönüş yönünü bilmiyorum. Bu şekilde doğru mudur?

Asimetrik desenlerde dönüş yönü farkediyor mu? Kırmızıyla işaretlediğim yarım paralelkenar desen içe bakacak şekilde montajı yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VICTRIX -- 9 Temmuz 2015; 1:26:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

quote:

astra nın lastık ebatları ara ebat. jant aynı kalmak sartı ıle ebat degıstırın bence. ara modellerde fıyat cok oluyor. good ve mic yumusak konforlu lastıktır. conti daha dayanıklı ama sert ve konforsuzdur. size kalmış

Teşekkür ler galiba goodyear olacak

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.