Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
33
Favori
278.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicolasanelka39

Bugün gidip 4 adet 195/55/R16 87H aldım. Tanesi 260 liradan aldım. 50 lira Opet Yakıt hediyesi var. Daha aktif edilmedi ama kampanya 31 Mayıs'a kadarmış.

50 km kullandım ve hayatımda ilk kez lastik aldım. Sağolsun forumdakiler Bayağı faydalandım.

Arabada fabrika çıkışı Bridgestone turanza er300 vardı ama artık bitmiş lastik uzun yola da çıkacağım için alayım dedim.

Ilk izlenimlerim aşırı memnunum yakıtı sıfırladım ciddi fark yarattı bunda sanırım diğer lastiklerin ömrünü tamamlamasının da faydası vardır. Araba sanki açıldı daha rahat akiyor gibi bir de Boşta ya da viteste hani yavaslarsiniz da araba bir miktar kendin gider ya öncekine göre bariz fark ettiriyor. Ben zaten sakin kullanırım Hızı da ölçülü Yaparım bir kac kez 120-130 Yaptım bugun hic korkutmadi.

Benim gibi birisi alırsa pişman olmaz diyeyim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

Hayirli olsun gulegule kullanin. Ben de EGP dusunuyorum sizin ebatlar da benim aracimin ebatindanmış. 195/55/r16 ise sizin lastikler kac oluklu 3 mu 4 mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acr07

quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı Kendigül- 07 -

quote:

Arkadaşlar,

195/55/R16 87H ölçülerinde lastik alacağım kafama en çok Goodyear efg performance yattı gibi.

Şu anda arabada Bridgestone turanza er300 var..

İstanbul için alacağım yerler konusunda ve bu lastik hakkında görüşlerinizi rica edeceğim.

Selamlar. Aracım 2006 Nissan Almera 1.5 Tekna ( Sedan ) Orjinal lastik ebatları 195/55/R16.. Aracımın ilk sahibi olduğumdan dolayı üzerinde ilk fabrika çıkışlı olan Dunlop un şuan üretimde olmayan modeli Sport 3000A olduğunu belirteyim. Dunloptan sonra Avon ZV5 aldım ve şuan 2 buçuk yıldır kullanmaya devam ettiğim Nokian H lastik var. 1 ay içerisinde yeni 4 set lastik alacağım. Ve 5 marka arasındayım. 1.Goodyear EGP.. 2.Dunlop SportBluresponse.. 3.Pirelli Cinturato P1 Verde... 4.ContiEcoContact 5 .... 5:Michelin Energy Saver Plus...
    Aslında ağır basan sadece EGP ve Bluresponse... İstediğim gerçek özellikler Sessizlik - Yüksek kuru zemin yol tutuşu ani direksiyon tepkilerine iyi yanıt veren - yakıt ekonomisi - ve minimum sürtünme katsayısı.. Ancak EGP nin çukurlarda yanak balonlamasından çekiniyorum kolay şekilde yanak şişirir mi kafama takılan nokta bu. Bir diğer husus hem EGP hemde Bluresponse normalde ben 4 oluk çizgili desene sahip olarak biliyordum fakat 205 taban genişliği altında olan versiyonları 4 değil 3 oluk çizgili desene sahiplermiş bugün iyice araştırınca bunu öğrendim bu da canımı sıktı açıkcası ki çünkü kafama EGP kesin alacağım diye koymuştum. 3 oluk çizgili yapısı 4 olukluya göre kullanım performans yakıt sürtünme katsayısı bakımından fren ve yol tutuş ıslak zemin performansı gibi tüm konularda 4 olukluya göre farkları ne olur yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Çünkü buna göre tercih yapacağım...
    Bu sırada kullandığım 3 lastik hakkında fikir ve tecrübelerimi paylaşmak isterim : Yeri geldikçe oldukça agresif sınırları çok zorlayan zaman zaman ön ve arkayı savurduğum anlarım olan bir sürüş karakterim var
    1: Dunlup Sp3000A (195/55/R16-V).. En uzun kullandığım lastik oldu 2006 başı 2010 başlarına kadar 50bin km yapmıştım. ufalanma dağılma yoktu düzenli aşınma vardı ve diş derinliği çabuk aşınmayan bir lastikti. Islak yol tutuş ve ıslak frenleme vasattı. Kuru zemin tutuş direksiyon tepkisi gayet iyiydi fakat kuru frenleme yine o kadar iyi değildi. İlk başlarda Sessizliği fena değildi sonra aşınma ve sertleşmeden dolayı ses artışı fazlaydı doğal olarak... Sonuç olarak Uzun ömürlü kullanım yüksek hızlardaki verdiği tutuş güveni ve kuru zemin yol tutuşu haricinde iyi değildi.
    2: Avon ZV5 (195/55/R16-V) Çok araştırıp Cooper Tiresin bandında üretilen lastik olduğundan ve performans yönünden o zamanlar iyi bulupta aldığım lastik. 2010 başlarında aldım 2013 şubat ayında 40 bin km yapmış ve artık diş derinliği çok aşınmış duruma gelmişti. Kuru zemin tutuş frenleme ıslak zemin tutuş frenleme çok iyiydi dunlop göre mükemmel . Ses konusunda Dunlopla aynılardı. Ancak düzensiz taban aşınması içten aşınma ve çabuk ufalanıp erime fazlaydı ki 40 bin km zor dayandı. Sonuç olarak yol tutuşu her yönden çok iyiydi ama kullanım ömrü çok düşük...
    3: Şuan kullandığım Nokian H lastikler 2013 şubat ayından beri kullanıyorum. 2013 sonunda Daha 1 sene olmadan Sert bir çukuru gözden kaçırdım kurtaramadım düştüm ve arka sağ lastik 2 tel kırdı balon yaptı. Değiştirmedim çelik yama kurtarır dediler bir çok lastikçiler ve içten çelik yama yapıldı üstünden 1 buçuk yıl 25bin km geçti daha birşey olmadı balonlu kısma üstelik 210 km h gördüğüm bile oldu bu şekilde... Ama artık daha fazla riske atmak istemiyorum ve en az kullandığım lastikler bunlar olacak 2 buçuk senelik kadar ve 35bin km oldu. Toplamda 2-3 mm aşınma olmuş daha 5mm diş derinliği var. Aşınma kontrolü gayet iyi gidiyor taban düzgün fakat tırnak ve dişlerde ufak yırtılmalar dökülmeler var. Performans olarak sanki 2 yılda çabuk sertleşip yumuşak hamur özelliğini çabuk yitiriyor gibi geldi. Alırken en sessiz lastik ve üstün ıslak zemin yol tutuş özelliğine sahip diye aldım araştırmalarım sonucunda fakat hiç alakası yoktu sessizlik hiç yok ve ıslak zeminde fren konusunda çok zayıf hemen abs-ebd sistemlerini sokuyor araç. Asla bir daha Nokian almam çünkü hiç sessiz değil ve üstün yol tutuşu yok. Kuru zeminde belli hızlara kadar iyi tutunuyor ama 120 den sonra ani direksiyon tepkilerine geç cevap veriyor Avon çok daha üstündü 160 -170 ile giderken bile zigzag çizebiliyordum güvenle...

Merhabalar Çağrı Bey.

Uzun bir süre 2005 model almera kullandım. Bu süreçte de forumdan ve Nissan Almera Kulubundeki paylasimları çok takip ettim.
    2013 yılında 213000 Km de pert olana dek bir kez bile beni yolda bırakmamıştı. Ayrıca yol tutuşunu da çok severdim.

Gelelim lastik konusuna.

Diğer lastikler hakkında birşey söyleyemem ama EGP kullanıcısı ve satıcısı olarak birkaç yorum yapabilirim.

Lastik gerçekten sessiz bir lastik. Özellikle almeranın zayıf yalıtımına ilaç gibi gelir.
    Süspansiyon konforunuzu arttırır. Yumuşak yanakları rahat bir yolculuk yapmanızı sağlar. Takırtı tukurtular azalır.
    Yanakların yumuşak olması sizi korkutmasın herhangi bir yere sürtüp yaralamadığınız müddetçe çukurlara karşı dayanımı gayet iyi. Ben tam yüklü halde çukurlara da girdim kasislerden de geçtim herhangi bir balon veya kesilmeyle karşılaşmadım.
    Keskinlik konusunda EGP tam aradığınız lastikmidir onu bilemem. Çünkü yumuşak yanaklı lastikler araç keskinliğini törpüler. Ama şunu belirtmek isterim lastiğin ıslak ve kuru zemin yol tutuşu oldukça iyi. Lastik iyi tutunduğu için keskinlik kısmında da sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Ayrıca kendim de yüksek süratli araç kullanırım. Yüksek süratlerde şu ana kadar herhangi bir tedirginlik yaşamadım.
    Kanal sayısı konusunda da herhangi bi sıkınti yaşanmıyor. Kanal sayısının az olması ses ve yol tutuşta bir fark yaratacağını düşünmüyorum. 195/50R15 olarak Ford fiestada kullanan arkadaşım oldukça memnun.

Dunlop blurespone modeli Goodyear EGP ile platform kardeşi olan lastiklerdir. Dikkat ederseniz lastiklerin sırt yapısı da birbirine oldukça benzer. Dunlop'un Bluresponse modelini Türkiyeye Goodyear getirmekte ve neyazıkki o ebatta Bluresponse modeli Türkiyeye gelmiyor.

Yakıt tüketimindeki düşüşü herkes bahsetmişti, önceki sayfalarda yorumları okuyabilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    İyi forumlar.

Merhabalar. Oncelikle fikirleriniz ve onerileriniz icin tesekkur ederim. Ben 2011 yilindan bu yana yaklasik 4 yildir nissan almera klubunde üst rütbelerde aktif üyeyim... benim icin aslinda islak zemin performansinin asiri iyi olmasina gerek yok yani standart ayarda olsa bile olur. Asil istediklerim kuru zeminde yuksek hizlarda sert virajlarda arkayi birakmamasi. Ani sert direksiyon tepkilerine sert bir bicimde dagitmadan cevap vermesi beni virajda tedirgin etmemesi yola yapismasi diyelim bir diger ozellik olarak minimum sessizlik ve en dusuk yuvarlanma direnci. Bu konuda dunlop iyi gorunuyor ozellille kuru zemin performansi olarak dinamik suruse daha uygun gorunuyor. Ayrica dunlopun sessizligi sanirim biraz daha iyi gibi gorunuyor testlerde dahil. Kararsizim ve 3 oluklu olacaksa bu canimi biraz sıktı görünüşe de onem veriyorum biraz

• Ben de Antalyalıyım ve aracınızı da görmüştüm Antalyada daha önce eger yanlış görmemişsem. 😉

Dunlop bluresponse gercekten egp ile cok yakın özellikleri olan bir lastik. Ama ne yazıkki 195/55R16 olarak ülkemize sevkiyatı mevcut değil. 205/55R16 ve 195/65R15 olarak mevcut. O yüzden tek alternatif egp kalıyor. Benim yorumlarım goodyear bayisi olduğum için taraflı gelebilir. O yüzden forumdaki yorumlara bi göz gezdirmenizi tavsiye ederim. Sessizlik ve yakıt tasarrufu konusunda net bir şekilde fark yaratacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca oldukça iyi yol tutuşu mevcut. Lastiğin resmi var ama dh a yüklemeyi beceremedim:( isterseniz mail yada whatsapp ile yollayabilirim.

• quote:

Ben de Antalyalıyım ve aracınızı da görmüştüm Antalyada daha önce eger yanlış görmemişsem. 😉

Dunlop bluresponse gercekten egp ile cok yakın özellikleri olan bir lastik. Ama ne yazıkki 195/55R16 olarak ülkemize sevkiyatı mevcut değil. 205/55R16 ve 195/65R15 olarak mevcut. O yüzden tek alternatif egp kalıyor. Benim yorumlarım goodyear bayisi olduğum için taraflı gelebilir. O yüzden forumdaki yorumlara bi göz gezdirmenizi tavsiye ederim. Sessizlik ve yakıt tasarrufu konusunda net bir şekilde fark yaratacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca oldukça iyi yol tutuşu mevcut. Lastiğin resmi var ama dh a yüklemeyi beceremedim:( isterseniz mail yada whatsapp ile yollayabilirim.

Haftasonu Ablamın Nissan Note aracı için kliksa.com dan EGP 185/65/15 siparişi verdim bizzat ben ilgileneceğim. henüz elime geçmedi. canlı olarak zaten 3 oluklu görmüş olacağım :) İnternet ortamında 3 oluklu olarak inceledim zaten çokta fena görünmüyor açıkcası. Sizin bayi-servis tam olarak nerde acaba ? Montaj ((Balans-Rot ayarı varsa o da olur)) için size neden gelmeyeyim ?

• quote:

Ben de Antalyalıyım ve aracınızı da görmüştüm Antalyada daha önce eger yanlış görmemişsem. 😉

205 55 16 geldigine emin misiniz, ben sordurttugumda gelmiyor dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: branta

quote:

Sizin için şirketle gôrüştüm. Haklısınız daha önce orjinal ekipman araçlar için geliyormuş. Şu an onu da bırakmışlar. Yani gelmiyor.

Kusra bakmayın yanlış bilgi verdiğim için. Sipariş sistemimizde iki ebatta(205/55R16 ve 195/65R15) tedarik ediliyor olarak görünüyordu o yüzden böyle söylemiştim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: branta

quote:

Sizin için şirketle gôrüştüm. Haklısınız daha önce orjinal ekipman araçlar için geliyormuş. Şu an onu da bırakmışlar. Yani gelmiyor.

Kusra bakmayın yanlış bilgi verdiğim için. Sipariş sistemimizde iki ebatta(205/55R16 ve 195/65R15) tedarik ediliyor olarak görünüyordu o yüzden böyle söylemiştim.

yani blueresponse hiçbir şekilde tr ye gelmyor değil mi?

burda da herhalde goodyear in ayak oyunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı Kendigül- 07 -

quote:

Bugün gidip 4 adet 195/55/R16 87H aldım. Tanesi 260 liradan aldım. 50 lira Opet Yakıt hediyesi var. Daha aktif edilmedi ama kampanya 31 Mayıs'a kadarmış.

50 km kullandım ve hayatımda ilk kez lastik aldım. Sağolsun forumdakiler Bayağı faydalandım.

Arabada fabrika çıkışı Bridgestone turanza er300 vardı ama artık bitmiş lastik uzun yola da çıkacağım için alayım dedim.

Ilk izlenimlerim aşırı memnunum yakıtı sıfırladım ciddi fark yarattı bunda sanırım diğer lastiklerin ömrünü tamamlamasının da faydası vardır. Araba sanki açıldı daha rahat akiyor gibi bir de Boşta ya da viteste hani yavaslarsiniz da araba bir miktar kendin gider ya öncekine göre bariz fark ettiriyor. Ben zaten sakin kullanırım Hızı da ölçülü Yaparım bir kac kez 120-130 Yaptım bugun hic korkutmadi.

Benim gibi birisi alırsa pişman olmaz diyeyim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

Hayirli olsun gulegule kullanin. Ben de EGP dusunuyorum sizin ebatlar da benim aracimin ebatindanmış. 195/55/r16 ise sizin lastikler kac oluklu 3 mu 4 mu ?

3 olması lazım.. Sanırım 205 üstü 4 oluk oluyormus

• Conti mi michelin mi yoksa good year egp mı almalıyım diye tereddüt edenler için öncelikle tereddüt ettiğiniz konuları sıralayın. Ben öyle yaptım ve egp da karar kıldım. Her zaman en pahalı lastik en iyisidir diye bir şey yok. Zaten piyasada en iyisi budur diyebileceğiniz bir lastikte olamaz. Bir birlerine karşı üstünlükleri veya eksiklikleri olabilir bazı konularda.
    Gelelim egp neden alınır;
    AB etiketine önem veriyorum yakıt, ses ve fren mesafesi en üst sırada.
    Islak zemin performansı memnuniyet verici bu zamana kadar yeni yağmış olsun, sular seller akmış olsun veya gölete dönmüş yollar olsun hepsinden güvenle geçip gidiyorsunuz. Bu yönünden çok memnunum. Eskiden su birikintisi gördüğümde şerit değiştirmeye veya yavaşlamaya çrlışır olmadı direksiyonu sıkı sıkı kavrardım. Şimdi araç bir nefeste sarsılmadan geçip gidiyor. Fren performansı ıslak zeminde çok iyi.
    Aracım saab 9-3 210 beygir. Anı hızlanmalarda dönüşlerde, sert sürüşte yumuşak yanak olması nedeniyle patinaja, kayma eğilimine veya yana yatma, savrulma yapar mı diye çok kararsızdım. Spor şasili bir araca uygun değildir diye düşünüyordum ama yol sessizliği ve yumuşak kullanımı yanında yakıt ekonomisi için aldım fakat spor kullanım içinde gayet elverişli. Yola çok güzel tutunuyor. Girdiğiniz gibi çıkartıyor virajdan. Sadece biraz yana yatma hissediyorum oda tedirgin etmeyecek düzeyde. Kalkışlarda turbo bastığımda araç önceki lastikleriyle kafa sallardı. ( ki bu normaldir overboost durumu) şimdi yolunda izinde zemine tutunarak ileri atılıyor.
    Ben şu ana kadar memnunum. Hem ekonomik hem de spor şasili araçlar içinde performansa müsait. Fiyatına göre güzel iş yapıyor.
    Lastik ebatlarım 205/55/r16

• quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Arkadaşlar öncelikle iyi günler,özellikle yağışlı havalarda sıkıntı yaşamaya başladığım için lastikleri değiştirmeye karar verdim.185/65/14 ebatlarında ne tavsiye edersiniz?
    efficientgrip compact aklıma yatar gibi oldu.

Benim sorum gözden kaçtı galiba
  • quote:

quote:

Arkadaşlar öncelikle iyi günler,özellikle yağışlı havalarda sıkıntı yaşamaya başladığım için lastikleri değiştirmeye karar verdim.185/65/14 ebatlarında ne tavsiye edersiniz?

Sizin için doğru bir seçim olur. Yoltutuş konfor ve ses seviyesi bakimindan sizi oldukça memnun eder. Sahsen tavsiye ederim kullaninca beni teyit edeceginizi dusunuyorum.

• ben çok beğeniyorum bu lastikleri arkadaş
  • hızlıal. com dan 573 tl ye aldım çekler , kredi kartı kampanyası ile yarın gelicek lastikler doğru yönü sadece lastik dış tarafında olan üretim tarihine göremi belirlicez beyaz çizgiler dışta kaldı diyen bir arkadaş vardı birde iç kısımda inside mı yazıyor nasıl anlıcaz doğru yönü ?

birde araç seat leon gerçekten yanaklar çok yumuşakmı ufak bişeyde balon yapcak veya inikmiş gibi durcak korkusu oluştu bi kaç yorum okuyunca
    sorduğum tüm lastikciler kesinlikle al harika lastik dedi istanbulda ortalama 185 tl izmit de 200 tl fiyat verdiler lastiklere
  • quote:

quote:

quote:

Sizin için doğru bir seçim olur. Yoltutuş konfor ve ses seviyesi bakimindan sizi oldukça memnun eder. Sahsen tavsiye ederim kullaninca beni teyit edeceginizi dusunuyorum.

İlginiz için teşekkürler, bugün lassa aldım ve taktirdim hiç aklımda yoktu inşallah memnun kalırım

• Bu meshur EGP den mayis 2014 de aracima 4 adet takdim. Bende etiket degeri ve yorumlarin etkisinde kaldim. İlk izlenimim arac mukemmel sessizlesti, islakta ve virajlarda. cizgisinden cikmiyordu, yol tutusu cok iyi idi. Kullanimimdan 3 yada 4 ay sonra normal lastik ozellikleri verdi. 8000 km sonra tabandaki su tahliye kanallarindan 4 lastik de komple catlaklar olustu. Bana seve seve lastik satan bayi sorunuma zorlanarak musteri yardimini yerine getirdi. Kocaelindeki fabrikaya lastikleri analiz icin bayii araciligiyla gitti. Sonucta kullanici hatasi olarak geldi. Yol temasi olmayan su kanallarindaki catlak kullanici tarafindan catlatilmis yani. Ben cozumu Goodyearin facebook sayfasina sorunu yazdim. Bu defa musteri memnuniyeti olarak 150 tl ye aldigim lastiklerden bana geri 114 tl odeme yaptilar. Yazmak kolay ama bunlarla ugrasmam 2ayimi aldi. Ugrasmam cabasi. Para iadeesini alacagim bayiiden mecburan fark odeyerek teekrar EGP lastikten 4 adet aldim, amacim odemeyi bir sekilde almak. 2. Takim Goodyear lastik kullaniyorum bu surede etiket verilerine cevabim; aracim VW bora, benzinde kullaniyorum. 200 TL yakit ile buca/İzmirde sehir icinde 320/335 km yapiyorum lastikler yakiti etkilemedi, virajlarda istikrarini koruyor+, ses yapmasi lastik asindikca etiket verisinin disina cikiyor, yani ses yapiyor, turkiye sartlarinda sessiz degil, Fren mesafesi, ABS nin devreye girmesi ise ilk aylarda civi gibi NİSSAN gibi oldugu yerde duruyor, lastik asinmasiyla normallesiyor, ABS devreye giriyor. Rutin yolda arac kullaninca farki goruyorum. İslak yolda istikrarini daha bozmadi+. Yani lastik alacaklara tavsiyem; lastikte catlak ve kopma sorunu yasarsiniz cunku aldigim bayiide 3 sayfa isim yazili liste vardi ve bunlar benimle ayni sorundan dolayi lastikleri analize giden EGP kullanicilari idi, kronik sorunu bu, yumusak bir yanak ve topuk yapisi var, araciniza ekstra ozellik katan ozel bir lastik degildir. Ben birdaha Goodyear almayacagim kararim bu oldu nihayetinde. Tavsiye etmiyorum, bildiginiz markayi kullanin

• Ilginc ve üzerinde durulması gereken bir paylaşım. Ancak bu lastiklerin yanakları rakiplerine göre ince olmakla birlikte tabanı örneğin michelin energy Saver den daha sert.michelin in ağırlıklı şehiriçi kullanımda 20 000 de dişleri kalmıyor.egp nin en azından michelin e göre daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. Ancak şunu söylemeliyim ki egp de malzemeden kısmişlar sanki.özellikle de yanaklar da ki yumusaklik ta böyle tutturulmus.lastiği elinize aldığınızda güven vermiyor.ancak buna rağmen virajlarda michelin kadar yana yatmiyor.taban kısmen sert, jant a yakın kısım da kısmen sert.bu nedenle viraj performansı iyi.
    Yakit olarak farkli gelmese de Ses konusunda rakiplerine göre başarılı olduğunu düşünüyorum.bu lastiklerin en büyük tercih nedeni de bu zaten.michelin ve conti aynı etiket değerlerinde üretim yaptıklarında tabiki egp yi tercih etmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRŞEHİR -- 9 Haziran 2015; 23:30:09 >
  • merhaba herkese,
    205/55r16 91 V dört adet satın almıştım tanesi 175 tl'den, yaklaşık 1,5 senedir ve 30,000 km'dir kullandığım goodyear efficientgrip performance lastikler için son yorumumu buraya not düşmek istedim.belki birileri faydalanır amacıyla.

lastikler ıslak zeminde tek kelimeyle bence hala muhteşem,kuru zeminde performansı bence ilk zamanlarına oranla düştü ve lastik hamuru ilk zamanlarına göre sertleşti.
    lastik gürültüsü pek değişmedi,sessizliği de halen güzel.
    lastik tabanlarında çatlama ve deformasyon benim tahminimden daha çabuk gerçekleşmiş durumda maalesef.
    yanaklarında patlama,balon vs olmadı.
    lastiklerde balanssızlık vs yaşamadım.

lastikler yeniyken daha memnundum, bana şimdiki halinden daha çok güven veriyordu.zaman geçtikçe özelliklerini daha çok yitirecekmiş gibi duruyor.
    özellikle kuru zeminde şuan memnun değilim.
    muğla tarafından yeni geldim, kuru zemin sıcak havada aracın yol tutuşu virajlarda vs hiç ilk zamanlardaki gibi değil.

sanırım bir daha ki lastik seçimim michelin marka olacak.yine konfor serilerinden.
    bu arada istanbul'da yaşıyorum.

herkese iyi forumlar dilerim

• dört adet 205,55,16,91w efg performans lastiği ni 800 lira ya aldım.50 lira da opet ten yakıt hediye verdiler
    yol sesi baya azaldı araba sessizleşti yol tutuşu kuru zeminde güzel.
  • michelinden yımışak ama sessiz bir lastik bekliyoruz. ozaman egp nin yüzüne kimse bakmaz
  • eski aracımda 30 bin km michelin primacy3 kullandıktan sonra ilk günkü sessizlik yumuşaklık kalmamıştı. diş derinliği 6.5mm di ama sert ve konforsuz bir lastik olmuştu. Sanırım bir süre sonra goodyear ep de aynı şekilde oluyor
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.