< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 10 Mayıs 2021; 9:14:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İncel ve normal insanı ayıran farklar

-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten 1-2/10'luk tipe sahip olabilir ve bu sebeple kız bulamıyor olabilirler bunu anlarım da, zargana olmak ve kambur yürümek tamamen onların tercihi.
Ayrıca incelim diye ağlayanların yarısından fazlasının da minimum 4/10'luk bir tipi var. 2/10'luk olup sevgilisi olan çok eleman gördüm, tipin gerçekten 3/10'un altında olmadıkça tipi bahane etmek geçerli bir sebep değil.
-
Yp
Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinin ilk ikinci basamağında takılı kaldık, forumda karısızlıktan kuruyan ne kadar adam varsa, hiyerarşide en üste çıkabilseler mucit olacaklar
Up
Tanıştığım incellerin %90 kısmı vücut olarak çoğu kişiyi Allahın yanına yollayacak veyahut yollayamasa bile karşıdakiyle eşit olacak tiplerdi. Özellikle genelde spor yapan kişiler oluyorlar. Dışarı çıktığında gördüğün erkeklerden farkları yok. Hatta çoğu maalesef yakışıklı. İncel değilim diyenlerin çoğu incel haberi yok.
-
Bu true incel türü öyle 6/10 tipli 180 kaslı fakat kendine incel diyen adamları saymayın
quote:
Orijinalden alıntı: Başbilen
Bu true incel türü öyle 6/10 tipli 180 kaslı fakat kendine incel diyen adamları saymayınHe o zaman işler değişir hocam truecel diosanız hmmm evet çok nadiren kaslı diyebilirim
-
İlk basamağını bile gerçekleştiremedim. Düzgün bir tipim olsa mucit olurum demiyorum ama bir çok insandan daha iyi konumda olurdum.
Tip her şey olmayabilir (%95 diyelim) ama tipsizlik insanın hayatını tamamen bitirir
-
İncel tanımı doğru kendimden biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofTanıştığım incellerin %90 kısmı vücut olarak çoğu kişiyi Allahın yanına yollayacak veyahut yollayamasa bile karşıdakiyle eşit olacak tiplerdi. Özellikle genelde spor yapan kişiler oluyorlar. Dışarı çıktığında gördüğün erkeklerden farkları yok. Hatta çoğu maalesef yakışıklı. İncel değilim diyenlerin çoğu incel haberi yok.
Mentalcel mi hocam bunlar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BloodyMondayMentalcel mi hocam bunlar?
Alıntıları GösterBenim şahsi fikrime göre öyleler hocam çünkü gerçekten kendileri de inanıyor ve kendilerine normal tipi yada yakışıklı tipi olduklarını inandırmaya çalışırken anam ağlıyor yıllar sonra çoğu sevgili buldu zaten bana fotoğraf attı hatta bazıları eskiden diyordum inanmıyordun falan demiştim haklıymışsın dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 7 Mayıs 2021; 23:58:57 > -
İncel zaten normal erkek oluyor çünkü kadınlar içgüdüsel olarak kendinden +20 cm uzun erkeği arzular. TR kadın boy ort 160. Bu da demektir -180 cm erkekler background karakter. +180 cm erkeklerde tüm erkeklerin %30 unu oluştursa , %5 i çok çirkin olsa fire versek geriye %25 kalır yani her 4 erkekten 3 ü aslında kadınların gözünde çöp geri kalan 1 erkek 3 kadını birden idare edebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: brhmlpy
İncel tanımı doğru kendimden biliyorumrecessed chin durumu sizde var mı hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: John WICKİncel zaten normal erkek oluyor çünkü kadınlar içgüdüsel olarak kendinden +20 cm uzun erkeği arzular. TR kadın boy ort 160. Bu da demektir -180 cm erkekler background karakter. +180 cm erkeklerde tüm erkeklerin %30 unu oluştursa , %5 i çok çirkin olsa fire versek geriye %25 kalır yani her 4 erkekten 3 ü aslında kadınların gözünde çöp geri kalan 1 erkek 3 kadını birden idare edebilir.
katılıyorum hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofrecessed chin durumu sizde var mı hocam
Alıntıları Göstero ne hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: brhmlpyYok hocam hatta benim ilerideydi alt çenem ameliyat oldum 2 kere şu an normal
Alıntıları GösterHocam çok fazla mı ilerideydi doktorlar estetik olarak kötü gözüküyor dedi mi çünkü ileride olması %99 oranda iyi bir şey ama olan olmuş boş veri normal gözükmesi de iyi
Benzer içerikler
- lensle 1 saat uyumak
- 2 hava değişimi sonrası çürük
- türk kemiği
- okey nasıl oynanır
- concerta 36 mg kullanıcı yorumları
- telegram indirim
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X