Şimdi Ara

İncel ve normal insanı ayıran farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal insan (homo saphien):düz yürür vücudu orantılıdır,kadınlarla konuştuğu zaman karşısındakini normal insan olarak görür,sosyalleşmeye ayırabileceği 1-2 saati vardır,insanlarla göz kontağı kurabilir.

İncel (homo incelus ):sokaktaki insanlar ona göre aptaldır,bir insanın serçe parmağı kadar kolları kürdan gibi bilekleri vardır,eğik veya özürlü gibi yürür, sosyalleşmekten korkar tipinden utanır, maça kızı dışında kadın görürse her yerini süzer ve akşama pis emellerine dahil eder,düzgün konuşamaz,zarganadır.

Ama merak etmeyin incelliğin tedavisi var ! Günde 1 saat insanlarla konuşmak en etkili tedavi olabilir.

Not:doğal ortamlarında gözlemledim ve forum ahalisinin tespitlerinden seçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 10 Mayıs 2021; 9:14:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Gerçekten 1-2/10'luk tipe sahip olabilir ve bu sebeple kız bulamıyor olabilirler bunu anlarım da, zargana olmak ve kambur yürümek tamamen onların tercihi.

Ayrıca incelim diye ağlayanların yarısından fazlasının da minimum 4/10'luk bir tipi var. 2/10'luk olup sevgilisi olan çok eleman gördüm, tipin gerçekten 3/10'un altında olmadıkça tipi bahane etmek geçerli bir sebep değil.

• Yp

• Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinin ilk ikinci basamağında takılı kaldık, forumda karısızlıktan kuruyan ne kadar adam varsa, hiyerarşide en üste çıkabilseler mucit olacaklar

• Up

• Tanıştığım incellerin %90 kısmı vücut olarak çoğu kişiyi Allahın yanına yollayacak veyahut yollayamasa bile karşıdakiyle eşit olacak tiplerdi. Özellikle genelde spor yapan kişiler oluyorlar. Dışarı çıktığında gördüğün erkeklerden farkları yok. Hatta çoğu maalesef yakışıklı. İncel değilim diyenlerin çoğu incel haberi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meola147of kullanıcısına yanıt
    Bu true incel türü öyle 6/10 tipli 180 kaslı fakat kendine incel diyen adamları saymayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Başbilen

Bu true incel türü öyle 6/10 tipli 180 kaslı fakat kendine incel diyen adamları saymayın

He o zaman işler değişir hocam truecel diosanız hmmm evet çok nadiren kaslı diyebilirim

• batieskleon kullanıcısına yanıt

İlk basamağını bile gerçekleştiremedim. Düzgün bir tipim olsa mucit olurum demiyorum ama bir çok insandan daha iyi konumda olurdum.

Tip her şey olmayabilir (%95 diyelim) ama tipsizlik insanın hayatını tamamen bitirir

• İncel tanımı doğru kendimden biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Tanıştığım incellerin %90 kısmı vücut olarak çoğu kişiyi Allahın yanına yollayacak veyahut yollayamasa bile karşıdakiyle eşit olacak tiplerdi. Özellikle genelde spor yapan kişiler oluyorlar. Dışarı çıktığında gördüğün erkeklerden farkları yok. Hatta çoğu maalesef yakışıklı. İncel değilim diyenlerin çoğu incel haberi yok.

Mentalcel mi hocam bunlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyMonday

Mentalcel mi hocam bunlar?

Alıntıları Göster

Benim şahsi fikrime göre öyleler hocam çünkü gerçekten kendileri de inanıyor ve kendilerine normal tipi yada yakışıklı tipi olduklarını inandırmaya çalışırken anam ağlıyor yıllar sonra çoğu sevgili buldu zaten bana fotoğraf attı hatta bazıları eskiden diyordum inanmıyordun falan demiştim haklıymışsın dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 7 Mayıs 2021; 23:58:57 >
  • İncel zaten normal erkek oluyor çünkü kadınlar içgüdüsel olarak kendinden +20 cm uzun erkeği arzular. TR kadın boy ort 160. Bu da demektir -180 cm erkekler background karakter. +180 cm erkeklerde tüm erkeklerin %30 unu oluştursa , %5 i çok çirkin olsa fire versek geriye %25 kalır yani her 4 erkekten 3 ü aslında kadınların gözünde çöp geri kalan 1 erkek 3 kadını birden idare edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: brhmlpy

İncel tanımı doğru kendimden biliyorum

recessed chin durumu sizde var mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

İncel zaten normal erkek oluyor çünkü kadınlar içgüdüsel olarak kendinden +20 cm uzun erkeği arzular. TR kadın boy ort 160. Bu da demektir -180 cm erkekler background karakter. +180 cm erkeklerde tüm erkeklerin %30 unu oluştursa , %5 i çok çirkin olsa fire versek geriye %25 kalır yani her 4 erkekten 3 ü aslında kadınların gözünde çöp geri kalan 1 erkek 3 kadını birden idare edebilir.

katılıyorum hocam

• quote:

recessed chin durumu sizde var mı hocam

Alıntıları Göster

o ne hocam

• quote:

o ne hocam

Alıntıları Göster

Şimdi attığım fotoğrafa bakın hocam anlarsınız:

İncel ve normal insanı ayıran farklar

Çene kısmına bakın çene geriliği var

• quote:

Şimdi attığım fotoğrafa bakın hocam anlarsınız:

Çene kısmına bakın çene geriliği var

Alıntıları Göster

Yok hocam hatta benim ilerideydi alt çenem ameliyat oldum 2 kere şu an normal

• quote:

Yok hocam hatta benim ilerideydi alt çenem ameliyat oldum 2 kere şu an normal

Alıntıları Göster

Hocam çok fazla mı ilerideydi doktorlar estetik olarak kötü gözüküyor dedi mi çünkü ileride olması %99 oranda iyi bir şey ama olan olmuş boş veri normal gözükmesi de iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.