Şimdi Ara

incehesap.com güvenilirmi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı bilgisayar parçaları alacağım(işlemci,anakart vs.)... Google da arayınca en uygun fiyatların incehesap.com sitesinde olduğunu gördüm.Hemde kargo ücretsiz. Acaba site güvenilirmi parçalarda sıkıntı çıksa geri değişim yapıyorlarmı yada iade alıyorlarmı. Daha önce o siteden hiç alışveriş yapmadım. Yardımcı olursanız sevinirim

Konunun yerimi burasımı bilmiyorum yanlış yere açtıysam uyarmanız yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNuAzKaEn -- 21 Nisan 2016; 23:45:40 >

• bende zamanında monitör ve birkaç parça birşeyler aldıydım.dediğin gibi internette en uygun fiyatı bu site vermişti.siparişlerim sorunsuz hızlıca kargolanmıştı ve hiçbir sorun yaşamadım.aldıklarım sıfır kutusunda hasarsız geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishbone540

bende zamanında monitör ve birkaç parça birşeyler aldıydım.dediğin gibi internette en uygun fiyatı bu site vermişti.siparişlerim sorunsuz hızlıca kargolanmıştı ve hiçbir sorun yaşamadım.aldıklarım sıfır kutusunda hasarsız geldi.

peki hocam ürünler sorunlu gelirse geri iade yada değişim konusunda sıkıntı çıkarırlarmı acaba böyle bi olay yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

quote:

Orijinalden alıntı: Fishbone540

bende zamanında monitör ve birkaç parça birşeyler aldıydım.dediğin gibi internette en uygun fiyatı bu site vermişti.siparişlerim sorunsuz hızlıca kargolanmıştı ve hiçbir sorun yaşamadım.aldıklarım sıfır kutusunda hasarsız geldi.

peki hocam ürünler sorunlu gelirse geri iade yada değişim konusunda sıkıntı çıkarırlarmı acaba böyle bi olay yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim

Dediğim gibi benim herşeyim sorunsuz geldiği için iade mevzusu aramızda hiç geçmedi. İade edenler birazdan cevaplar bu konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşteri hizmetleri incicidir. hakkaten iade vs olduğu zaman iğrençleşiyorlar. bana eski siparişimin faturasını göndermeyip garantisi var olan ürüne garantisi bitmiş diyen bir firmadır. heleki o elektronik sigorta mevzusuna hiç girmiyim. Eğer garantiyle yahut iadeyle uğraşacagınız bir ürünse kaçının.
  • kalfatt kullanıcısına yanıt
    hocam elektronik ürün alacağım bir sorun çıkma ihtimali elbette ki var ozaman dediğiniz gibi 3-5 fazla verip güvenilir sitelerden almak daha mantıklı ozaman
  • SoNuAzKaEn kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha önce alışverişimde sıkıntı yaşadım iade konusunda. Sizi şikayet edeceğim dedim istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz demişlerdi pişkince. İçtiğim çayı bile internetten alıyorum 12 senedir internetten alışveriş yaparım, bu mağaza bayağı canımı sıkmıştı ve memnun kalmadım. Mağaza İzmir de. Şikayetvar daki olumsuz yazıları gözden geçirip alışveriş vermenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dün değil önceki gün elektrikli süpürge aldım. bugün sorunsuz geldi. paketlemeside iyiydi
  • fkursunat kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla ürünleri gönderiyorlar hocam ama eğer sıkıntı çıkarsa arkasında durmuyorlar :) şuan biraz soğudum yani en iyisi bilindik siteler ozaman.
  • Önce kendini sorgula ben güvenilir miyim diye, ondan sonra incehesapı sorgula.Tabi iadelik bir durum yaşamadım onu yaşayanlara sormak lazım.Benim için 1. İstanbulbilişim. 2. incehesap tır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Önce kendini sorgula ben güvenilir miyim diye, ondan sonra incehesapı sorgula.Tabi iadelik bir durum yaşamadım onu yaşayanlara sormak lazım.Benim için 1. İstanbulbilişim. 2. incehesap tır.

Başta ki cümlenizi anlamadım konuyla alakasını ama şikayetçi olanlar var hocam iade konusunda... Bende elektronik parça alacağım sorun çıkma olasılığı var o yüzden o siteden almaktan vazgeçtim galiba
  • Ayrica istanbulbilisimde aynidir. Bana disbiritor garantili diye sattigi projeksiyon kendi ithalati cikti kestikleri faturadada hile yapmislar. Maliye ve hakem heyeti saolsun iyiki var. Ben bu ikiliden ancak camasir mandali alirim.

• Yaklaşık 2 sene önce lg 42lb670v led tv almıştım. Acısı hala çıkmamış ki geçenlerde aklıma geldi de forum üyelerini bilgilendireyim dedim. UZAK DURUN!!! 1700 tl değerindeki tv yi n11 üzerinden sipariş ettim. Ürün incehesap dükkanına aitmiş. Tabi o zamanlar çok araştırıp kurcalamadım. Düğün telaşıyla 200 lira daha ucuz diye sipariş ettim. Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Tabi garantisi bozulmasın diye kutusunu açmadım lg servisini bekledim. Aradım geldiler tv yi açtılar ama oda ne tv tam ortasından dikine doğru kırılmış. Alırken kutuya da çok dikkat etmedim. Sonradan farkettim kutu aşırı derecede yıpranmış ve köşesi ezikti. Haklarına girmek istemiyorum ama kutu daha önceden açılmış bile olabilir. Dedim ya çok kurcalamadım alırken.Servis elemanları tutanağını tuttu. Bende incehesaba e mail attım. Ürünü bu şekilde kargodan teslim aldığım için hatanın bende olduğunu birşey yapamayacaklarını söylediler. Nyse çok uzatmayayım tüketici mahkemesine verdim ve mahkeme haklı buldu beni. Tvyi aldıkdan tam 1 sene sonra paramı geri aldım(tabi parayı öyle kolay kolay da vermediler bir sürü prosedür çıkardılar önüme uğraştım bayağı). Yani demem o ki bunun gibi müşteri memnuniyetine zerre değer vermeyen firmalardan uzak durun. Giden paraya değil yediğiniz kazığa üzülürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snnfgvn -- 20 Kasım 2016; 23:18:07 >

•  incehesap.com güvenilirmi???

Donanım haberin donanım sponsoru bu site ayrıca
  • Snnfgvn S kullanıcısına yanıt
    Firma pişkin yüzsüz bir firma. Satarken iyi sattıktan sonra banane almasaydın havasında. Bende sıkıntı yaşadım şikayet vara yazdım oralı bile olmadılar.
  • Geçen ocak ayında incehesap'tan bilgisayar toplamıştım. Parçalar gayet hızlı ve düzgün paketlenmiş olarak geldiler. Fakat ekran kartı kutusunun üstündeki bant kesilmiş haldeydi. Bu da daha önceden kullanılmış olabileceğini gösteriyordu. Hemen değiştirilmesini istedim. Evime yakın olduğu için teknik servise gidip anında değiştirdim. Depodan yenisini getirdiler. Herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Ayrıntılı olarak şurdan okuyabilirsiniz :http://www.gecelikgunluk.com/2017/02/incehesapcom-guvenilir-mi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximillian cohen -- 29 Ağustos 2017; 16:44:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.