Şimdi Ara

İnce tasarımlı telefon tavisyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnce tasarıma sahip ve yeterince hoş görünümlü bir telefon almak istiyorum. Biraz araştırdım ve birkaç alternatifim var. Ama yeni önerilere de açığım. Örneğin 2630, 6300 gibi.. Fiyat olarak bütçeme özel yük getirsin istemiyorum. Aslında nokia 6500 classic istiyordum; fakat gereksiz ölçüde pahalı geldi. Zaten sony-ericsson w810i sahibiyim; dolayısıyla çok özellikli bir cihaz olmayabilir, çünkü mevcut telefonum da ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ancak ince tasarımlı ve hoş görünümlü bir telefon, özellikle cebe rahatlıkla sığacak ve şişkinlik yapmayacak bir cihaz olması önemli. Yardım, yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

• w880i önerebilirim
  • w880i nokia 5310 xpres music
  • samsungun bi çok modeli bu isteği karsılar u600 u700 e200 d900 d900i vs.. ama samsung dedim mi bi düşünücen sonra alıcan ben şahsen u600 kullanan biri olarak nefret etmiş durumdayım..
  • W880i
  • 6300 çok kullanışlı bir telefon. İncecik denilebilir.
  • +1
    [simage]w880i nokia 5310 xpres music [/simage]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D900i teknosada 349 YTL tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.G

6300 çok kullanışlı bir telefon. İncecik denilebilir.

çelik olması ayrı bir karizma katıyor telefona. ayrıca 16m ekran gayet hoş. yalnız 6300 siyah mı gri mi olur orasını bilemem. ben gri kullanıyorum.

telefonu alo mesaj için kullanırım 350 ytl vermeyim dersen 2630 da olabilir.

samsung diyen arkadaş da haklı. telefonlar ince ama durup bir düşünmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 23 Haziran 2008; 0:09:46 >
  • W610i

W880i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 23 Haziran 2008; 0:29:14 >

• Nokia 2630 kullanıyorum,11 mb hafıza ve vga kamerası dısında dört dörtlük birtelefon.Kamerası da hiç fena değil işimi görüyor yeteri kadar,fiyatı da fazla ucuk bişey değil zaten.Ama o işimi görmez bana hafıza kartı ve kamera da lazım diyorsan 6300 derim.Hangisini alırsan al pişman olmazsın,tasarımları çok iyi.
  • 6300
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize tavsiye ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Doğrusunu söylemek gerekirse benim bir sony ericsson w810i'm var ve açıkçası özellik bakımından gayet tatmin edici bir cihaz. Kamerası, mp3 çaları, sağlamlığı olsun hepsi yeterli denebilecek nitelikte... Ancak ben hem çift hat kullanıyorum. (ama çift hatlı telefon modellerine pek güvenemiyorum) Fakat bu telefon illa ki de ikinci telefon olmak zorunda değil.
    Daha önce telefon taşımak için kılıf kullanıyordum; fakat artık cebimde taşıdığım için hem şişkinlik yapıp hoş olmayan bir görüntü sergiliyor hem de ağırlık ve yine şişkinlik nedeniyle rahatsız ediyor. İşte bu yüzden alternatif olarak ince tasarımlı, ama yeterince de şık görünümlü bir telefon düşünmeye başladım. Diğer taraftan benim bulunduğum ortamlar genelde hep resmi ortamlar, o yüzden ucuz görünümlü bir ürün olsun da istemiyorum. Fiyat skalası olarak da en fazla 350 ytl (eğer tasarım ve özellik bakımından gerçekten değecekse) maksimum 400 lira civarı bir cihaz düşünüyorum.
    Sony ericsson önerileri her ne kadar mantıklı olsa da ben de aynı zamanda w810i de bulunduğu için sony ericsson önerilerine açıkçası pek sıcak bakmıyorum. 2630 modeli hem yeterince şık görünümlü hem de ince, hafif ve bütçeyi zorlamayan bir alternatif gibi gözüküyor. samsung'un ultra serisi ve özellikle d900i de gayet makul gözüküyor. Ama bunları biraz inceledim ve bilahassa u600 ve u700 yeterince pahalı olmasının yanı sıra dokunmatik tuşlarının olması bende tereddüt yarattı. Çünkü bu modelleri deneme fırsatı buldum ve tuşlar bazen çok hassas olabildiği gibi (sadece parmağınızın yanlışlıkla sürtünmesinde bile tuşa basılmış gibi olabiliyor) bazen de tuşa basıldığı sırada cihaz algılamada sorun yaşıyor. Bir de samsung modellerinin inceliği batarya ömürlerine gayet olumsuz yansımış sanırım. 6300 da makul bir alternatif gibi duruyor. 5310 modeli ise her ne kadar yeterince estetik ve işlevsel görünse de bana biraz genç işi gibi geldi. Üstelik mp3 player özelliğine pek de ihtiyacım yok, zira iki tane mp3 playerım ve w810i'm var. Son olarak benq'nun yeni çıkan bir modeli dikkatimi çekti benq t60 da gayet hoş görünümlü, tasarım ve incelik bakımından istediğim nitelikte...

• i-mobile ın bir telefonu var i-mobile 312 oabilir çakmak kadar ama her yerde bulunmuyor sahibinden vb... sitelerde var ama biraz pahalı satılıyor i-mobile uzakdoğunun en prestijli markalarından sanırım tayvan markası
  • Motorola V8 olabilir ama 5310 da güzel telefon veya 7500 prisme güzel telefonlar
  • Sonyericson K770i modelini bir incele bence.
  • LG KF510 derim ben. cihaz henüz piyasada yeni fiyatı pahalı gelebilir ama şıklık ve tarz bakımından bence mükemmel. LG nin kaliteside zaten tartısılmaz...
  • BenQ T60

• bana kalırsa e250 al geç
  • 5310 xpress music
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.