Şimdi Ara

INCA IM-204w modem arayüzüne giremiyorum yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben arkadaşın inca im-204w model wireless modemini aldım bağlamaya çalıştım fakat bi türlü arayüze giremiyorum.

modeme hattı takıyorum lan kablosunuda takıyorum bi süre modemi algılamaya çalışıyo ama sonra bağlantı yok diyo modem lan dan bağlı olduğu halde arayüz sayfasına giremiyorum (192.168.1.1 ile girmeye çalışıyırum) fakat girmiyo arayüze bu yüzdende bağlanamıyorum nete.

modemin power dsl ve lan ışıkları yanıyo sorun yok lan kablosunu bilgisayara takınca uzun süre tanımlamaya çalışıyo ama sonrasında tanımlanamayan ağ diyo ve arayüze giremiyorum. diğer kablolu modemim var ona lan kablosunu bağlayınca hemen algılıyo ve bağlanıyo ama bu wireless modeme lan kablosunu bağlayınca uzun süre tanımlamaya çalıştıktan sonra tanımlanamayan ağ diyor ve bağlanamıyorum.

sorun nedir dersiniz acil yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRIMINALL -- 18 Nisan 2010; 21:31:33 >

• Ağ bağlantısında soru işareti varmı ?

yoksa;

Yerele Ağ bağlantısı > sağ tık durum>destek>varsayılan ağ geçidi (örn:192.168.7.1 vs) genelde arayüz adresi burdaki adrestir.

Eğer ip adresini el ile verdiyseniz birde internet iletişim kurallarındaki tüm ayarları otomatik ip alması için ayarlarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Ağ bağlantısında soru işareti varmı ?

yoksa;

Yerele Ağ bağlantısı > sağ tık durum>destek>varsayılan ağ geçidi (örn:192.168.7.1 vs) genelde arayüz adresi burdaki adrestir.

Eğer ip adresini el ile verdiyseniz birde internet iletişim kurallarındaki tüm ayarları otomatik ip alması için ayarlarmısınız.

hocam lan kablosunu taktıktan sonra bir süre tanımlamaya çalışıyor ve 2 dakikalık bi süreden sonra tanımlanamayan ağ olarak gösteriyo. yerel ağ bağlantısının üzerinde x ya da soru işareti gibi bi simge belirmiyo ama tanımlanamayan ağ yazıyo. sağ alttaki internet simgesinin üzerinde ise ünlem işareti çıkıyo. ve dediğim gibi tanımlanamayan ağ diyo.

varsayılan ağ geçidi kısmında ise hiçbişey yazmıyo o kısım boş görünüyo. diğer modemi taktığımda 1.0.0.2 yazıyo ki diğer modemin arayüz geçidi 10.0.0.2 doğru. ama bu modemi takınca o kısımda hiçbir rakam çıkmıyo.

bide bu işlemleri yaparken hem ip hem de dns otomatik al şeklinde ayarlı kendim ip ya da dns girmiyorum. zaten diğer modemi bağladığımda 10 saniyede tanımlanıyo ve bağlanıyo ama bunu takınca tanımlanamayan ağ şeklinde gösteriyo. acaba driver falanmı yüklemem lazım diğer modem için hiç bir driver yüklememiştim ama windows 7 kurulu sanırım driver falan değildir sorun ama nedir anlayamadım

• Eski inca modemlerde genelde reset attıktan sonra otomatik ip alamama sorunu var mesela şöyle yapalım,

El ile ip verelim

INCA IM-204w modem arayüzüne giremiyorum yardım...

yaptıktan sonra tamama basın modem bağlı olsun ama şimdi arayüze girmeye çalışın olmadı modemi resetleyin.

eğer olursa modeme yeni firmware at atamassan sanırım incanın ithalatçısı mecidiyeköydeydi oraya götür yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 18 Nisan 2010; 23:06:47 >
  • olmuyor valla hocam bütün dediklerini yaptım ama nafile.

ip ve dns değerlerini yukarda verdiğin gibi girdim ama hala tanımlanamayan ağ şeklinde algılıyo ve 192.168.1.1 yazdığımda yine girmiyo arayüze.

modeme reset atmak benimde aklıma geldi ama sanırım reset tuşu işlemiyo basıyorum reset tuşuna baya bi süre basılı tutmama rağmen resetlemiyo çekiyorum tekrar basıyorum 10-15 saniye basılı tutmama rağmen resetlemiyo sanırım tuşta bi sorun var o yüzden resetlemeyi yapamıyorum.

diğer dediklerininde hepsini uyguladım hala tanımlanamayan ağ olarak göstermekte kararlı modemi.

firmware kurulumunu kendim yapabilirmiyim ?
  • bide firmware kurulumu yapabilmek için modemin arayüzüne girmek gerekiyomuş ama ben modemin arayüzüne giremediğim için firmware güncellemesi yapmamda imkansız sanırım. of ya bi kerede adam gibi çalışsa şu aletler kafamı kesecem he
  • varmı başka fikri olan beyler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Inca Modem kurulumu yapmak çok basittir. Web tarayıcı adres çubuğuna http://192.168.1.1 yazın kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra kuruluma başlayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.