Şimdi Ara

İnanılmaz sıkıldım hangi filmi izleyeceğimi bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film seçmekte sıkıntı çekiyorum hangi türü istediğiminde farkında değilim ama çok sıkıldım şuan. Zamanımın kesinlikle boşa gitmesini de istemiyorum güzel bir film öneriniz var mı?

• benimde canım sıkkın.birazdan şu filmi izleyeceğim.herkes çok beğenmiş tavsiye ediyor
  • "A Perfect World" , "Eight Below" aklıma geldi hemen , ben sıkıldıkça açar izlerim

yada birazdaha aksiyon için , "Predator" serisi
  • Parker
    Dirty Girl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klass(2007)

• Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.
  • bilindik senaryo belki ama katliamlar bol kanlı,kısaca bir noel baba geleni gideni balta ile kesip doğruyor işin garip kısmı suçlu olan insanlara yapıyor masumlara dokunmuyor izle derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akıl Oyunları

Guguk Kuşu

Forrenst Gump

bu üç filmde yukarıda önerilen tüm filmlerden kat be kat kaliteli olduğunu iddia ederim. Hatta tek başına Forrenst GUmp bile üstteki tüm filmlere değer. Izlemezsen çok şey kaçırırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

Akıl Oyunları

Guguk Kuşu

Forrenst Gump

bu üç filmde yukarıda önerilen tüm filmlerden kat be kat kaliteli olduğunu iddia ederim. Hatta tek başına Forrenst GUmp bile üstteki tüm filmlere değer. Izlemezsen çok şey kaçırırsın.

Forrest Gump izledim. Akıl Oyunları hiç sevmediğim bir tarz yani izlemem. Guguk Kuşu son haftalarda listemde olan bir film zaten izleyeceğim sanırım yakında.
  • animasyon istersen ata demirerin seslendirmesiyle cilgin hirsiz 1 tavsiyemdir

• Forces of Nature.Zaman su gibi akıp gider ama boşa değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Count of Monte Cristo -- 20 Ekim 2013; 2:01:16 >
  • al pacino'nun herhangi bir filmini izle hepsi zaten baş yapıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

"A Perfect World" , "Eight Below" aklıma geldi hemen , ben sıkıldıkça açar izlerim

Eight Below gerçekten güzeldi. Belki mükemmel bir film değildi ama hiç sıkmadı ve güzel duygular yaşattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

"A Perfect World" , "Eight Below" aklıma geldi hemen , ben sıkıldıkça açar izlerim

Eight Below gerçekten güzeldi. Belki mükemmel bir film değildi ama hiç sıkmadı ve güzel duygular yaşattı.

öyledir , tam bam teline vurmasını bilen bir film

• Sıkılacağını pek sanmıyorum.
  • Despicable me 1 2 üst üste izleyecem şimdi sanada tavsiye ederim.
  • Guguk Kuşu sıkıntını alabilir ya da The Conjuring baya kaliteli bir filmdi.
  • Hocam çılgın hırsız 1 ve 2 yi tavsiye ederim. Gerçekten çok eğlenceli veya jim carrey film the incredible burt wonderstone. Jim carrey yine konuşturmuş oyunculuğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Sıkılacağını pek sanmıyorum.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Sıkılacağını pek sanmıyorum.

Dostum ben de izlemeyi düşünüyorum da, nasıl film biraz ayrıntı verebilir misin (spoiler butonunun içine alarak)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.