içerikleri o kadar hızlı tüketiyoruz ki inanılmaz noktalara geldi artık bugun kıyamet kopsa o bile maximum 2 gün konusulur 3. gün normale döneriz abi o kadar önemli şeyler oluyor yıllarca konusulur falan diyoruz onlar bile max 1 hafta sürüyor bazen eski olayları hatırlıyorum mesela, diyorum aaaaa harbiden böyle bi olay vardı bakalım ne yazılmış diyorum, ekşi başlığında 5 yıldır kimse bişey yazmamış. olay 5 yıl önce olmus ve olaydan sonra kimsenin aklına gelip yazmamış mesela. çok hızlı tüketiyoruz çok. tüm bu yazının özeti ne peki ? = hayat bi şovdur. kimsenin umrunda değilsiniz. HİÇBİR ŞEY ÖNEMLİ DEĞİL. sadece zevk almaya bakın, bi gün ölüp gitceksiniz ve 2 gün sonra unutulcaksınız sizde. o yüzden kafaya takmamaya çalışın ölümü de kafada çok büyütmeyin. rahmetli queen ne güzel demiş show must go on ,harbiden öyle. devam abicim devammmmmm yer yerinden oynasa da DE-VAM. |
inanılmaz bi tüketim çılgınlıgı var

-
-
ulkede her gun yillarca konusulacak seyler oluyor. artik degisim olmayacagi kabullenildigi icin o kafamizdaki ideal medeniyet ve dogruluk olcutlerinin zemini kayboldu. herkes unutmak zorunda kaliyor olan biten her seyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E878AD58
ulkede her gun yillarca konusulacak seyler oluyor. artik degisim olmayacagi kabullenildigi icin o kafamizdaki ideal medeniyet ve dogruluk olcutlerinin zemini kayboldu. herkes unutmak zorunda kaliyor olan biten her seyi.ne diyon şimdi bana katılıyon mu katılmıyonmu onu söyle
katılıyosan mesajımı niye artılamadın?
katılmıyorsan tezini tam anlayamadım biraz daha aç türkçe konus
-
katiliyorum hocam cok dogru yazmissin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E878AD58
katiliyorum hocam cok dogru yazmissinsağol hocam.sana saygı duyuyorum
-
Herkes özeldir ve değerlidir
-
Kanka ben direkt artıladım haklısın 7.8 milyar insan var hiçbirinin sinek kadar değeri yokquote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogsağol hocam.sana saygı duyuyorum
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Kanka ben direkt artıladım haklısın 7.8 milyar insan var hiçbirinin sinek kadar değeri yok
Alıntıları Göstergünaydın hocam
şu sıralar zor günler geçiriyorum hocam ivedi iş bulmam lazım yoksa gidişat kötü
-
Gunaydin kanka benim de is bulmam gerek yada yurt dışıquote:
Orijinalden alıntı: Zurnaloggünaydın hocam
şu sıralar zor günler geçiriyorum hocam ivedi iş bulmam lazım yoksa gidişat kötü
Alıntıları Göster
Sanirim bir daha okuyamayacagim babamda para yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkemiz için konuşacak olursa tüketimin sebebi o an almadığın ürünü yarın zamlı alacak olmamızdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fakirsen olayları kafana takma çünkü birsürü b.ktanlıkla karşılaşacaksın. ben zenginim b.ktanlıklarla az karşılaşıyorum bundan dolayı kafayı takabiliyorum ancak senede 1-2 kere olur yani senin günde yaşayacağın kadar. kafaya takmak zenginin yapabileceği birşey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 2 Ekim 2021; 21:15:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X