Şimdi Ara

İMZAMI KİM ŞİKAYET EDİP DURUYOR BİRADER??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İMZAMI KİM ŞİKAYET EDİP DURUYOR ARKADAŞIM?

KURAL MAX 7 SATIR DEĞİLMİ? SAYI SAYMAYIMI BİLMİYORSUNUZ???

İMZAM TOPLAM 7 SATIR. SAYMAYI BİLMİYORSANIZ ÖĞRENİP GELİN. ADAMI HASTA ETMEYİN.

YOKSA İMZADA YAZILANLARIN ZORUNA GİTTİĞİ ARKADAŞLAR VARDA HABERIMIZ MI YOK?

YÖNETİCİLERDEN GEREKLİ AÇIKLAMAYI BEKLİYORUM.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • satır sayısı ekran çözünürlüğüne göre değişir. benim 27 inçlik imacte senin imzan 2 satır görünüyor

http://imageshack.us/f/692/ekranresmi2012012219425.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 22 Ocak 2012; 19:46:16 >

Neyi kıstas alacaz imza yazarken.

Benim 1280x1024 cözünürlüklü 19 inc ekranım da da tam 7 satır görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 22 Ocak 2012; 19:47:54 >

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • Benim 17' ekranda 5 satır gözüküyor toplamda abi. (link ile yazı arasındaki boşluk da dahil olmak üzere). Aman ne olursa sakin ol yönetim gerekli açıklamayı yapacaktır diye düşünüyorum, ben de 1-2 gaza geldim diye 2 günde 2 uyarı aldım, hadi ben neyse de senin uzaklaştırma almanı istemeyiz, bize lazımsın

Orijinalden alıntı: The Division Bell

YÖNETİCİLERDEN GEREKLİ AÇIKLAMAYI BEKLİYORUM.

Uyarınızın altında size gerekli açıklamayı yaptım.
    bir de buradan yapayım,

1.) Herhangi bir font ayarlaması yapmazsanız font boyutu forumda standart olarak 2 ile yazılır. Yani standart boyda 4 satırdan fazla yazamazsınız. Yoksa kural dışı olur.

2.) İmzada kullanabileceğiniz fontlar sadece 1 ve 2 numaralı fontlardır. İmzanız 3 numaralı font ile tek satır dahi olmuş olsa kuraldışıdır. Bunun sebebi forumdaki mesajlardan daha çok imzaların dikkat çekmesini önlemektir. İmzalarda 1 ve 2 numaralı font aynı anda kullanılırsa toplam satır sayısı 4'ü geçmemelidir, böyle durumlarda tüm yazılanlar 2 numaralı font büyüklüğünde yazılmış olarak kabul edilir.

3.) İmzanızda yazdığınız her satır (boşluk dahil) (resmin yanında , altında veya ustunde olabilir) sayılacaktır.

Not: İmzadaki satır sayısı, Internet Explorer da 1024*768 Piksel ekran çözünürlüğü baz alınarak kontrol edilmektedir...

son bir not : bölüm içinde bu başlık gibi konu dışı başlık açmak da uyarı cezası gerektirir, bu seferlik uyarı cezası işleme koymuyoruz, tekrarında işlem yapılacaktır.

iyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.