Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.521
Cevap
38
Favori
701.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • Benim imzamda sorun var mı ? Geçen hafta silinikti

PS3 SLIM 320 GB
  • Güvenlik Problemi diyor, değişmiyor imza lütfen bir göz atın.

Eski çağlarda ejder, kaplana denk görülen tek yaratıktı.
  • Ustam benimde imza sürekli kural dışıdır diyor?

atatürkün imzasını yapsam kabul mu ?
  • çektiğim fotolara link atmak veya youtube ye bir video ekleyip buna link atma şeklinde bir imzanın neresinde kural dışılık var, küfür değil, rencide değil, bişey satmıyoz, kendimizi övmüyoruz... anlamakta güçlük çekiyorum bu durumları, bi izah eden olsa da , imzanın anlamını 46 yaşında kavrasam...

saygılar

bu da imzam..

BİRAY Mühendislik-İZMİR
    Panoramio.com fotoğraflarım -İstanbul TAKSİM Canlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biray İzmir -- 1 Ekim 2012; 21:04:42 >
    İZMİR -konu dışı sorularınızı özelden sorunuz

HER TÜRLÜ SORULARINIZ İÇİN ARAYINIZ 0232 3390400
  • Benim imza sorunlumu arkadaşlar bu düzeltilmiş hali ?

GALATASARAY
  • İmzamda problem var mı acaba ?
    0 544 503 07 07 - Ali ÖNAL
    www.yuzuncuyil.com.tr - sigorta@yuzuncuyil.com.tr
  • Tek tek okursanız anlarsınız nasıl olduğunu
    Ne yazıkki bende tek tek okumadım

Orijinalden alıntı: darkozyx

imzam kural dışı mıdır? lütfen cevap.

İmzanız kurallara aykırıdır.

İmzanızda kullanacağınız resmin boyutu 20 kb'dan fazla olamamalı.

İmzanızdaki resmin çözünürlüğü yani piksel değeri 100x100'den büyük olursa kural dışı olmuş olur.

Örnek bir resim;
     [sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

• Profilime resim yükleyemiyorum nasıl yapıcam
  • Amd Phenom II x6 1090T- Asus M4A88TD-V EVO/USB3 - Corsair Vengeance 8GB (2X4GB) 1866MHz DDR3 CL9 Ram - Tuniq Tower 120 Extreme-RV1 - SAPPHİRE AMD HD7950 O.c Dual-x _3GB 900-1250 - WD Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200RPM 64MB Cahce SATA3 - WD Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200RPM 32MB Cahce SATA2 - Cooler Master haf 912 plus - Seasonic 750 w 80PlusBronze - LG E2360v 5ms Analog+DVI+HDMI Wide Screen LED 16x9 - Logitech X540 - SAMSUNG STORY STATİON PLUS 1.5 TB E-SATA - SAMSUNG STORY STATİON 1 TB usb2.0 - WD2,5" 1TB Elements SE USB3.0
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

Amd Phenom II x6 1090T- Asus M4A88TD-V EVO/USB3 - Corsair Vengeance 8GB (2X4GB) 1866MHz DDR3 CL9 Ram - Tuniq Tower 120 Extreme-RV1 - SAPPHİRE AMD HD7950 O.c Dual-x _3GB 900-1250 - WD Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200RPM 64MB Cahce SATA3 - WD Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200RPM 32MB Cahce SATA2 - Cooler Master haf 912 plus - Seasonic 750 w 80PlusBronze - LG E2360v 5ms Analog+DVI+HDMI Wide Screen LED 16x9 - Logitech X540 - SAMSUNG STORY STATİON PLUS 1.5 TB E-SATA - SAMSUNG STORY STATİON 1 TB usb2.0 - WD2,5" 1TB Elements SE USB3.0 - Logitech G300-G105

bu neyin kafası

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • Bu imzanın nesi kurallara aykırı? 1024x768 ekran çözünürlüğünde tam 6 satır görünüyor. Fakat satır ihlali gerekçesiyle kaldırılmış?

BANKAI! - Zanka No Tachi! - Kurosaki Ichigo! Saigo No Getsuga Tensho! - My Anime List - BattleTag: LillHillKill#1502 - Şubat'ta Asker...
    Anime & Manga [ Bleach # One Piece # Naruto # FMA:B # Sword Art Online # Fairy Tail # H.O.T.D # Steins Gate ] Series [ Breaking Bad # Person of Interest # Game of Thrones # Dexter # Supernatural # Prison Break # Lost # The Walking Dead # Chuck # Spartacus # Fringe ]
    Ölünce bile bedeni yere düşmedi. Yaralarla kaplıyken düşmanlarını deviren endamı, gerçekten korkutucuydu. Bu savaşta toplam, 267 kılıç yarası aldı. Vücuduna 152 mermi isabet etti. 46 top mermisi tarafından vuruldu. Tüm bunlara rağmen, gururlu sırtı, korsan olarak sürdüğü tüm hayatı boyunca, KAÇMAKTAN DOLAYI TEK BİR YARA ALMADI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 7 Kasım 2012; 8:36:35 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me

• Bu imzanın neyi yasak ?

One Ring To Rule Them All

Battle Tag : Dante#21144

Dünyanın en büyük middle-earth , J.R.R Tolkien Fanı
    The Walking Dead & Game of Thrones Hayranı

Death is like the wind; always by my side

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Bu imzanın nesi kurallara aykırı? 1024x768 ekran çözünürlüğünde tam 6 satır görünüyor. Fakat satır ihlali gerekçesiyle kaldırılmış?

Görsel 21 KB (20.753 bayt). Yani 20.000 bayt kuralına aykırı.

quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

Bu imzanın neyi yasak ?

Satır sayısı ihlali. Boşluklar ile birlikte 9 satır. Ayrıca "One Ring To Rule Them All" yazısı 2 punto ile yazıldığı için hakkınız 7 satırdan 4 satıra düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 7 Kasım 2012; 20:14:20 >

Sevgili Nétwork, resim sorun değil onu hallederim. Fakat forum destekten bana verilen cevabı aynen yazıyorum. "İzmanızda satır sayısı ihlali gözükmektedir "
    Bu yüzden resimde problem olduğunu düşünmedim. Eğer bu mesajda yazdığı gibi satır sayımda herhangi bir ihlal gözükmüyor ise, resmi bir şekilde düşürürüm. Cevabınız için teşekkürler.

Resmi değiştirdim, sorun kalmadı diyebilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 7 Kasım 2012; 20:50:30 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me

• www.harvardturk.com
    www.gurmemekan.com

bu imzanın nesi kurallara uymuyor acaba? benzer bir siteye link vermiyorum, referans linki değil, cra.k serial falan değil. ben yazılan kurallara aykırı bir durum göremedim?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.