Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
36
Favori
691.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • milletin imzasını düzeltiyosunuz bizimkini komple silip birde ceza puanı veriyosunuz nasıl iş yapıyosunuz anlamadım zaten bu forumdaki tüm adminleri değişmesi gerekiyor hiçbirinden memnun değilim imzam kuraldısıydı silindi düzenledim hop baktım gene kural dısıymıs bak bak bak hop gene ceza puanı bizde admin diyoruz siz adminin a sı olamazsınız
  • YAHU İMZAMI SİLMİŞSİNİZ TAMAM CEZA VERMİŞSİNİZ TAMAM. E İMZA YAZILICAK YERİ DİSABLE YAPMIŞSINIZ NEZMAN İMZAMI KOYABİLECEĞİM BİR CEVAP VERSENİZZZZZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxömür
    milletin imzasını düzeltiyosunuz bizimkini komple silip birde ceza puanı veriyosunuz nasıl iş yapıyosunuz anlamadım zaten bu forumdaki tüm adminleri değişmesi gerekiyor hiçbirinden memnun değilim imzam kuraldısıydı silindi düzenledim hop baktım gene kural dısıymıs bak bak bak hop gene ceza puanı bizde admin diyoruz siz adminin a sı olamazsınız

burda imza düzeltenler ya da önerilerde bulunanların hepsi admin degil ki
    kaldı ki herkese aynı uyarı ya da ceza gidiyor merak etme

• Merhaba donanım haber yetkileri,
    Bence bu kurallar forumdaki düzeni korumak için yapılmış çok önemli birşey.Uyardığınız için teşekkürler.Bu kuralar olmasa resimlerin büyüklüğü nedeniyle muhtemelen sunucular kaldıramıyacaktı.Ayrıca gereksiz diyen arkdaşlara kocaman imzamı görmek isterisni diye sormak isterim.
  • imza diye bişey olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1
    imza diye bişey olmasın

imza bölümünü boş bırakın bu isteğiniz yerine gelsin.
  • Fuckulteli nickli adam banlanmıyor.Benim imzamda Fuckulteli yazdığı için uyarı alıyorum adalet bu mu?
  • arkadaşlar slmlar;

imzamın silinmiş olduğunu farkettim. fakat incelediğim kadarıyla bu topicte yer alan kurallara aykırı olduğunu düşünmüyorum. şayet adminlerdne veya yetkili bir arkadaştan tatmin edici bir açıklama alırsam memnun olurum. aşağıdaki kural dikkate alınarak silinmiş diye tahim ediyorum ama bilemem;

quote:

6 - İmzada dini ya da siyasi, tahrik edici sözler, argo resim ve yazılar, Türkçe veya herhangi bir dilde küfür yada küfür kısaltmaları, herhangi bir dine ait ayetler, futbolla ilgili 6-0, 7-0, 7B, 6S, 8taş gibi kışkırtıcı resim ve yazılar, kan ve vahşet içeren yazı ve resimler kullanmak kesinlikle yasaktır.

diyelim ki dini bir ögenin yer almasından ötürü imzam kaldırıldı. şimdi bir de şu allta verdiğim örneği inceleyiniz;

quote:

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

Hiç kimse,affettiği zaman olduğu kadar yükselemez. "GOETHE"

sevdiğim-saygı duyduğum birinin resmini ve yine hayatıma tatbik ettiğim bir sözünü buraya eklemiş olacağım. bunda kurallara aykırı bir şey var mı?

peki benim imzam nasıldı?

quote:

hilye-i şerif

Ebû Amr Süfyân İbni Abdullah (r.a.) şöyle dedi:"Yâ Resûlallah! Bana İslâmı öylesine tanıt ki, onu bir daha senden başkasına sormaya ihtiyaç hissetmeyeyim". Resûlullah (S.A.V.) :“Allah’a inandım de, sonra da dosdoğru ol” buyurdu.

(hilye-i şerif: Hilye Arapça’da ‘zinet, süs, yaratılış, sıfat, şekil’ manalarına gelir. Peygamberimizin sıfatlarını anlatan manzum veya nesir halindeki yazılara, kitaplara ve tablolara Hilye-i Saadet veya Hilye-i Şerif denilir. Yani bir nevi Peygamber Efendimiz'in suret-i temsilidir.)

bu iki imza örneği arasındaki fark; sadece şahısların farklı olması değil midir, başka birşey var mı?

şimdi ben herhangi (islam) dinini propagandasını yapmış mı oluyorum? bu güzel sözü söyleyen bir dinin peygamberi olunca buraya koymak sakıncalı, bir yazar-çizer olunca sorun olmayacak mı? sonuçta kuralları kafanıza göre belirlemiyorsunuz; hepsinin belli bir amacı var değil mi? dini ayetlerin yasaklanma amacına benim imzam giriyor mu maddi anlamda da değerlendirmeniz icap etmez mi? ha şu da var ki şekli anlamda bakarsanız dini ayetleri kıstlamışsınız. benimki bir insanın sözü, bir hadis-i şerif, şekli olarak bile kuralları ihlal etmiyor.

ezcümle açıklarsanız; ve elbete fikriniz değişirse tekrar aynı imzayı koymamda bir sakınca görmediğinizi belirtirseniz sevinirim...

saygılarımla;

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEr0nim0 -- 17 Nisan 2011; 4:26:39 >

• Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain,
    • maybe then you will see mee as I am,
    • A fragile wreck on a storm of emotion

İmzam bu ama nedense 3. nokta turuncu değil de siyah gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

arkadaşlar slmlar;

imzamın silinmiş olduğunu farkettim. fakat incelediğim kadarıyla bu topicte yer alan kurallara aykırı olduğunu düşünmüyorum. şayet adminlerdne veya yetkili bir arkadaştan tatmin edici bir açıklama alırsam memnun olurum. aşağıdaki kural dikkate alınarak silinmiş diye tahim ediyorum ama bilemem;

quote:

6 - İmzada dini ya da siyasi, tahrik edici sözler, argo resim ve yazılar, Türkçe veya herhangi bir dilde küfür yada küfür kısaltmaları, herhangi bir dine ait ayetler, futbolla ilgili 6-0, 7-0, 7B, 6S, 8taş gibi kışkırtıcı resim ve yazılar, kan ve vahşet içeren yazı ve resimler kullanmak kesinlikle yasaktır.

diyelim ki dini bir ögenin yer almasından ötürü imzam kaldırıldı. şimdi bir de şu allta verdiğim örneği inceleyiniz;

quote:

Hiç kimse,affettiği zaman olduğu kadar yükselemez. "GOETHE"

sevdiğim-saygı duyduğum birinin resmini ve yine hayatıma tatbik ettiğim bir sözünü buraya eklemiş olacağım. bunda kurallara aykırı bir şey var mı?

peki benim imzam nasıldı?

quote:

hilye-i şerif

Ebû Amr Süfyân İbni Abdullah (r.a.) şöyle dedi:"Yâ Resûlallah! Bana İslâmı öylesine tanıt ki, onu bir daha senden başkasına sormaya ihtiyaç hissetmeyeyim". Resûlullah (S.A.V.) :“Allah’a inandım de, sonra da dosdoğru ol” buyurdu.

(hilye-i şerif: Hilye Arapça’da ‘zinet, süs, yaratılış, sıfat, şekil’ manalarına gelir. Peygamberimizin sıfatlarını anlatan manzum veya nesir halindeki yazılara, kitaplara ve tablolara Hilye-i Saadet veya Hilye-i Şerif denilir. Yani bir nevi Peygamber Efendimiz'in suret-i temsilidir.)

bu iki imza örneği arasındaki fark; sadece şahısların farklı olması değil midir, başka birşey var mı?

şimdi ben herhangi (islam) dinini propagandasını yapmış mı oluyorum? bu güzel sözü söyleyen bir dinin peygamberi olunca buraya koymak sakıncalı, bir yazar-çizer olunca sorun olmayacak mı? sonuçta kuralları kafanıza göre belirlemiyorsunuz; hepsinin belli bir amacı var değil mi? dini ayetlerin yasaklanma amacına benim imzam giriyor mu maddi anlamda da değerlendirmeniz icap etmez mi? ha şu da var ki şekli anlamda bakarsanız dini ayetleri kıstlamışsınız. benimki bir insanın sözü, bir hadis-i şerif, şekli olarak bile kuralları ihlal etmiyor.

ezcümle açıklarsanız; ve elbete fikriniz değişirse tekrar aynı imzayı koymamda bir sakınca görmediğinizi belirtirseniz sevinirim...

saygılarımla;

...

+1 , ikisi de aynı, hiç birisinin silinmemesi lazım

fakat, ben o din büyüğünü hiç duymadım ve tanımıyorum. herhangi bir düşünceye ya da ideolojiye hizmet etmediğini bilemezsiniz. fakat siz oraya mevlana'dan yunus'tan ya da hz. Muhammed'den bir söz yazsaydınız silinmezdi diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

+1 , ikisi de aynı, hiç birisinin silinmemesi lazım

fakat, ben o din büyüğünü hiç duymadım ve tanımıyorum. herhangi bir düşünceye ya da ideolojiye hizmet etmediğini bilemezsiniz. fakat siz oraya mevlana'dan yunus'tan ya da hz. Muhammed'den bir söz yazsaydınız silinmezdi diye düşünüyorum...

kardeş sözü söyleyen zaten Hz. Muhammed... ve tekrar ediyorum; burada İslam dininin bir propagandası yok, bişey yok. "DOSDOĞDU OLUN" diyor bu herkese verilebilecek bir tavsiye değil midir? islamdan önce insan olmaktan gelir,

bakın ben bu forumunu kurallarına aykırı hareket etme meraklısı değilim, "ŞU HAKLI SEBEPLE KALDIRILDI" densin eyvallah diyeceğim... ama bir izahat istemeye da hakkım var. her isteyene açıklamak zorunda değisiniz elbet ama ben ayrıntılı bir şekilde gerekçelerimi söyledim bir cevap almaya da hakkım var...

....

• kimse makul bi açıklama yapmayacak ise, ben imzamı tekrar koyacağım bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

kimse makul bi açıklama yapmayacak ise, ben imzamı tekrar koyacağım bilginize...

BİLGİ:
    adminlerin imzayı kaldırma nedenlerini açıklama gibi bir zorunlulukları yoktur, fakat eğer isterlerse bazen açıklama yapabilirler, imzayı tekrar koymak sadece size tekrar bir uyarı puanı şeklinde geri dönecektir.

forum destek'ten hakkınızı aramaya çalışmanızı tavsiye ederim..
  • Uzun süredir kullandığım imzamın kural dışı olduğunu 1 uyarı puanı ile öğrenmiş bulunuyorum. (Gerçi size1 de 7 satır olayına uygundu ama neyse)

Şimdiki imzam kurallara uygun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuexSeeL -- 20 Nisan 2011; 4:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Uzun süredir kullandığım imzamın kural dışı olduğunu 1 uyarı puanı ile öğrenmiş bulunuyorum. (Gerçi size1 de 7 satır olayına uygundu ama neyse)

??
  • quote:

quote:

Uzun süredir kullandığım imzamın kural dışı olduğunu 1 uyarı puanı ile öğrenmiş bulunuyorum. (Gerçi size1 de 7 satır olayına uygundu ama neyse)

??

değil kardeş,
    GS'lisin madem sana yardımcı olayım, kodları gönder sana uygun hale getirip geri gönderirim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

quote:

??

değil kardeş,
    GS'lisin madem sana yardımcı olayım, kodları gönder sana uygun hale getirip geri gönderirim dostum

Yardımların için teşekkürler.

• Sevgili DH yönetimi; Acaba benim bu imza engelim ne zaman kalkacak? Uygunsuz olan neydi unuttum ben ne koyduğumu imzaya bunu da açıklarsanız sevinirim.
  • bende imzamı yeniledim kontrol ederseniz sevinirim.
  • Avatarımla ilgili bir sorun var. Siteye başarıyla yüklendi yazıyor, fakat gözükmüyor? 1.31 kB ve 64x64 pixel
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.