Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
36
Favori
691.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tahrikk

[center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_46174792/mpage_1/key_/tm.htm][image]http://img257.imageshack.us/img257/1995/imzakulup.png[/image] 
    [b][color=#FF9900]DONANIM HABER PLAYSTATION 3[/color]
    [color=#FF0000]ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ[/color][/b][/url][/center]

Eyvallah hocam

• [link=http://serserialf.blogcu.com/][center] 
    [b][color=#000033]Taşıyamıyor beni bedenim artık yorgun
    Ve SEN yanısın hala yüreğimin en suskun...[color=#000033][/b][/center][/link]

Uzun zamandır bu imzayı kullanıyorum. Daha önce birkaç defa şikayet edilmesine rağmen kurallara uygun olduğunu söyleyen yöneticiler tarafından yapılan şikayetler rededildi.Yani imzam kurallar dahilinde bulundu. En son iki hafta önce bu imzadan dolayı uyarı aldım. Özel mesaj yoluyla imzanın kural dışı olduğu oldu belirtildi sebep olarak da imzadaki link gösterildi.
    İmzaya blog (kişisel blog ve içerik olarak imza kurallarında belirtilen bir link. Hiçbir şekilde illegal yazı yok, ticari amaç gütmüyor ve şiddet içeriği de yok. )

Hala imzanın neden kural dışı olduğunu anlayabilmiş değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

YENİLEME : Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 17 Mayıs 2011; 15:10:58 >
  • Yaşasın vatan yaşasın Türk milleti
  • şuanki imzam kural dışı mı bir bakarmısınız? resim çok mu büyük? kaç satır sayılıyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Gardaş düzeltin artık şu imzayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

şuanki imzam kural dışı mı bir bakarmısınız? resim çok mu büyük? kaç satır sayılıyor ki?

imza uygun
  • çok sağolun. peki resim kaç satır sayılıyor? font 1 ise resmin altına 7 satır ekleyebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

çok sağolun. peki resim kaç satır sayılıyor? font 1 ise resmin altına 7 satır ekleyebiliyormuyuz?

resim satır sayılmıyor. imzada yeri farketmemek üzere 7 satır kullanabilirsiniz.

tek bir nokta veya harf bile 2 font ile yazılırsa imza 4 satır olmalı.
    boşluk ile alta geçerseniz satırdan sayılır.
  • quote:

quote:

imzayı forum değil sen düzelteceksin dostum
  • gerektiğinde bakarım
  • quote:

quote:

• İmzamı kurallara uygun hale getirdim. Ne zaman eski haline döner?
  • Bende imzamı 1 numaralı fontta ve 6 Satır olarak yazdım ama kurallara uygun olarak düzenlemeye çalıştım fakat sizlerden tek ricam imzam kurallara uygunmudur? Kontrol edebilirmisiniz çünkü benim monitör 1920*1080 Çözünürlüktedir.
  • Pardon da arkadaşlar imzamda ufacık bir "F1 Ferrari" resmi ve "Fernando Alonso" yazısı vardı. Bu ufacık resim mi kurallara aykırı görüldü de kaldırıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Pardon da arkadaşlar imzamda ufacık bir "F1 Ferrari" resmi ve "Fernando Alonso" yazısı vardı. Bu ufacık resim mi kurallara aykırı görüldü de kaldırıldı?

kaldırılan imzayı alıntılayın da bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

İmzamı kurallara uygun hale getirdim. Ne zaman eski haline döner?

seçimden sonra.
  • imzayı yazıp , 1024*768 çözünürlükle ön izlemede denediğimde 4 satır çıkıyor ama foruma yazarken reklmaların alan daraltmasından dolayı 5 satır oluyor , yani bu işte bir saçmalık var ? ayrıca 1024*768 artık çok geri kalmış bir değer değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Pardon da arkadaşlar imzamda ufacık bir "F1 Ferrari" resmi ve "Fernando Alonso" yazısı vardı. Bu ufacık resim mi kurallara aykırı görüldü de kaldırıldı?

kaldırılan imzayı alıntılayın da bakalım.

Buyrun ;

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

• kurallara aykırı. resim en fazla 100x100 boyutunda olmalı.
  • Bunun boyutu nedir? (bilmediğimden soruyorum)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.