Şimdi Ara

ImTOO ile Kaliteli 3gp Videolar Hazırlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar program biraz karmaşık geldi bana. Sol tarafda yaratilacak 3gp dosyasının formatini belirliyoruz. Bu ayarlar ne olursa videomuz düzgün olur?

Bu programla deneyimi olan arkadaş varsa önerilerini bekliyorum.

Teşekkürler

• Merhaba arkadaşım ben bu programı epeydir kullanıyorum denediklerim içinde en iyisi bence öncelikle ben Samsung D600 kullanıyorum farklı modeller her ayarı desteklemeyebilir..İmtoo 2.1.59 versiyonu var bu programda versiyonlar arasıda farklar var çünkü.
    Ayarlarım şöyle 3gp ayarlarım : video codec mpeg4
    video size 352*288
    Bitrate en az 256 olmalı bu önemli kalite için 512 ile çok iyi sonuç alırsın
    frame rate 15
    audio codec Mpeg4aac
    diğer ses ayarları yükseltikçe ses kalitesi artar ama dosya boyutu giderek büyür sana tavsiyem film convert edeceksen sesin kalitesini çok yüksek tutmaman olacaktır..
    Kolay gelsin
  • telefonun video çözünürlüğü 176*144 ise benden de bir 3gp ayarı tam ekran yapıncada güzel oluyor
    vdeo codec: mpeg4
    video size: 176*144
    bitrate: 500 yazın o otomatik ayarlar
    fram rate: 25 (bunu siz yazıyorsunuz seçenekte 11 ile 15 var)
    audio codec: mpeg4aac.
    ben çok iyi sonuçlar aldım filimleri bu formata göre 3gp ye çevirip izliyorum video klipleride öyle
  • total video converter bence hepsine 10 basar extra aya r yapmanıza gerek yok.ses kayması bile yapmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cips

total video converter bence hepsine 10 basar extra aya r yapmanıza gerek yok.ses kayması bile yapmıyor.

İnşallah dediğin gibidir...
  • total video converter 'i nerden buluruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: toros71

telefonun video çözünürlüğü 176*144 ise benden de bir 3gp ayarı tam ekran yapıncada güzel oluyor
    vdeo codec: mpeg4
    video size: 176*144
    bitrate: 500 yazın o otomatik ayarlar
    fram rate: 25 (bunu siz yazıyorsunuz seçenekte 11 ile 15 var)
    audio codec: mpeg4aac.
    ben çok iyi sonuçlar aldım filimleri bu formata göre 3gp ye çevirip izliyorum video klipleride öyle

ayar budur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cips

total video converter bence hepsine 10 basar extra aya r yapmanıza gerek yok.ses kayması bile yapmıyor.

Dostum total video converterdeki yaptığın ayarları bizimle paylaşabilirmisin. Ben güzel yapamadım ya...
  • Allah rızası için biri bana şu 2 programın tam sürümünü bulabileceğim bir link versin ne kadar indirdiysem hepsi demo en fazla 2 dk çeviriyor yada ayarları yapılmıyor lütfen arkadaşlar pm bekliyorum
  • ---- En İyisi En yenisi ----
    ImTOO 3GP Video Converter Wizard 3
    ImTOO 3GP Video Converter Wizard 3,video çeviri programı ile DVD, VCD, SVCD, MOV, RM, AVI, MPEG, WMV, MPEG1, MPEG2 ve MPEG4 formatlarını 3GP formatına veya 3GP formatını MP2, MP3, AC3, RA, M4A formatlarından birine kaliteli bir şekilde çevirebilirsiniz.

Program burda:http://rapid--share.de/files/32578224/ImTOO_3GP_Video.rar

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 28 Eylül 2006; 11:12:02 >
  • Total Video converter yoqmu diye üzülmeyin.

--- total video converter 2.6 ---
    total video converter cok güzel bi converter programmidir

total video converter 2.6
    http://rapid--share.de/files/17167603/tvc.exe.html

crack vermek yasakmış pardon arkadaşlar... Pm den ulaşın artık napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman64 -- 27 Eylül 2006; 13:04:43 >
  • hocam ne yaptın!!! crack vermek yasak değiştir mesajını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onguryıl -- 27 Eylül 2006; 13:18:01 >
  • Onguryıl pm attım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: duman64

Onguryıl pm attım...

tamamdır

Zaten verdiğin crack de çalışmıyor
  • @onguryıl
    pm attım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl

quote:

Orjinalden alıntı: duman64

Onguryıl pm attım...

tamamdır

Zaten verdiğin crack de çalışmıyor

Ben bayadır kullanıyorum. Çalışıyor hepsi. Virüs proğramı engelliyor olabilir.
  • tamam teşekkür ederim dostum
  • evet arkadaslar bence de su anda en iyi converter total video converter ses kayması yok özellikle mp4 videolarda kesinlikle tavsiye ederim size önerebileceğim ayarları ise şu şekilde w810 için gayet iyi
    video size:176 144
    bitrate video: 200
    ses khz :22050
    ses bitratesi :64
    video framerate:15
    bende bu ayarlarda mükemmel sonuc alıyorum w810 i ile ayrıca video bitratesini 200 den yukarı hiç cekmedim bazıları telefon takılma ypar diyorlar denemek lazım eğer takılma yapmazsa gercekten ayna gibi görüntü olur kanaatimce
    verdiğim bu ayarlar ile bir klip ortalama 6-8 mb arasında değişiyor eğer telefonunuz 176-144 den daha fazla çözünürlükte video cekebiliyorsa ayarı ona göre yapın mesela d 600 352-288 e video ceker siz de o verdiğim 176-144 olan yeri 352 288 yapın ama frame ratesi 15 te kalsın işte bu kadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

evet arkadaslar bence de su anda en iyi converter total video converter ses kayması yok özellikle mp4 videolarda kesinlikle tavsiye ederim size önerebileceğim ayarları ise şu şekilde w810 için gayet iyi
    video size:176 144
    bitrate video: 200
    ses khz :22050
    ses bitratesi :64
    video framerate:15
    bende bu ayarlarda mükemmel sonuc alıyorum w810 i ile ayrıca video bitratesini 200 den yukarı hiç cekmedim bazıları telefon takılma ypar diyorlar denemek lazım eğer takılma yapmazsa gercekten ayna gibi görüntü olur kanaatimce
    verdiğim bu ayarlar ile bir klip ortalama 6-8 mb arasında değişiyor eğer telefonunuz 176-144 den daha fazla çözünürlükte video cekebiliyorsa ayarı ona göre yapın mesela d 600 352-288 e video ceker siz de o verdiğim 176-144 olan yeri 352 288 yapın ama frame ratesi 15 te kalsın işte bu kadar basit

Çok teşekkür ederim dostum... Çok işime yaradı...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.