2007 Model Subaru Impreza 1.5R Pasifik Mavi, WRX Spoilerlı aracım var.
12.500 KM'de bakımı yeni yapıldı.
Sıfır aldığımda 32.500 Ytl fiyatındaydı Şu anda 31.899 Ytl'ye satılıyor.
Ama model değişeceği için piyasada yok. Aldığım bayideki test aracı bile satılmış. Yeni modeli bekliyorlar. Görenler bilir, Impreza ruhuna yakışmayan bir model olmuş.
Ben 27-28 bin ytl civarında fiyat düşünüyorum. Sizce nasıl bir fiyattan satmalıyım. Birde Yetkili bayisinin ikinci el bölümüde var. onlara satsam kaça gider araç ? Görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler
bu araç daha 1000kmde bile değil 27.5lmilyar istiyorlar.
Seninkide 26 ancak eder herhalde.
Yazık oldu guzelım araca...
Niye satıyorsun? Bir sorun mu var? İhtiyaçtan ötürü mü?
İKinci eli sıkıntı yaratacak bir otomobil.
İhtiyaçdan ötürü
Sorun dışında dahada mükemmel bir araç heleki fiyatına göre. oturma pozisyonu, yol tutuşu, karizması, motor sesi mükemmel
Daha önce satacaktım indirimdeydi Piyasa kötüydü ve 7-8 bin kmdeydi bakımına kadar bekleyeyim dedim
Şimdi hem sıfırı yok hemde gelen model iğrenç bi tipde.
Aslında hiç uğraşmadan bayiye satsam çok iyi olacak bakalım 26-27 gibi bir şey vereceklermi ?
Test aracını sanırsam onunda kmsi 7-8 binden fazladır. Eve onla gidiyordu patronlardan biri. 27.500 ytlye satmışlar
Bayileri hiç bulaşma derim kendileri ikince el benim aracı satıyor 24 bin ytl ye ben soruyorum 17 bin ytl ii fiyat diyolar
Yani senin aracın bayinin elinde olsa o kadar eder ama sen onlara satacak olsan piyasa bu derler
bakalım yarın belli olacak bayii nin vereceği fiyat öle 20 falan derse söverim direk
forumdaki subaru'muzda gidiyormu.inşallah daha iyilerini alırsın.ihtiyacın olmamış olsa satma derdim ama mademki aciliyeti var!sıfırıda 32 civarındaysa kimse 28 vermez,veren en fazla 25-26 verir.düşünsenize 3-4 milyar fark verip kız gibi subaru almak varken neden kullanılmış olanı alalım.kusura bakmada ilanlardakilerde o fiyata değil nerden baksan 2-3 milyar altına satılıyor,yani ilanlara güvenip sonra hayal kırıklığına uğramayalım.gönül ister o fiyatlara satmanı ama gerçeği unutmamak lazım.aracı al ,üstüne geçir,10 km.yap sonra sat.2. elde hemen 4-5 milyar kaybedersin.imkanı yok aldığın paraya satamazsın.
Valla sadikxp arkadaşım bence sözvmeye hazırla kendini
quote:
Orjinalden alıntı: gt-40
forumdaki subaru'muzda gidiyormu.inşallah daha iyilerini alırsın.ihtiyacın olmamış olsa satma derdim ama mademki aciliyeti var!sıfırıda 32 civarındaysa kimse 28 vermez,veren en fazla 25-26 verir.düşünsenize 3-4 milyar fark verip kız gibi subaru almak varken neden kullanılmış olanı alalım.kusura bakmada ilanlardakilerde o fiyata değil nerden baksan 2-3 milyar altına satılıyor,yani ilanlara güvenip sonra hayal kırıklığına uğramayalım.gönül ister o fiyatlara satmanı ama gerçeği unutmamak lazım.aracı al ,üstüne geçir,10 km.yap sonra sat.2. elde hemen 4-5 milyar kaybedersin.imkanı yok aldığın paraya satamazsın.
ben piyasada olmayışına güveniyorum sadece
sıfır isteyene yok :)
yeni kasada çok kötü duruyor.
Test aracıda 27 ye gidince
bakalım nasip işi... belki aynı gün satılır belki 3 ay yatar
Umarım istediğin fiyata satarsın. Teklif edilen fiyatlara göre canını sıkmamanı tavsiye ederim. Zira başkaları beğensin diye piyasada tutulan X marka bir aracı değil, yol tutuş, motor teknolojisi, kullanım rahatlığı, güvenlik gibi unsurları bir arada barındıran, kendi zevkine göre bir araç almışsın. 26-27 arası bir rakamı, bu denli etkin bir araca verecek mutlak birisi çıkacaktır. Umarım sıkışık değilsindir ve aracının gerçek değerini bulacak kişiyi bekleyebilirsin.
Kac ytl verdi bayii?
kaç yakıyo bu şehir içinde
aracını satma
Bana sorarsanız hiç internet sitelerine bakmadan bu aracın gerçek piyasası 23000 diyebilirim.1-2 haftada da bu rakkamlara satılır. galeri ise bu arabaya 19000ytl rahat para verir.
Şayet arkadaş beklerse 3 ay yatmasını beklerse 29000ytl lere bile satar.beklemesi lazım.
Tespitlerim nasıl???
quote:
Orjinalden alıntı: sadikxp
bakalım yarın belli olacak bayii nin vereceği fiyat öle 20 falan derse söverim direk
herhalde sövmen daha gecmedi.. bence bayiler 20 bile vermemişlerdir..
galerici subaruya pek girmez.
Bayi kaç dedi merak ettim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme