Şimdi Ara

İmplant Fiyatları 2021 | Güncel | Ucuz Kaliteli İmplant Diş Fiyatı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
15
Favori
182.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 6 yıl önce implant yaptırdım, eleştiriye açık olmakla birlikte;
    implant malzemesinin çok da fark ettiği kanısında değilim.
    O dönemde orta halli denilebilecek bir fiyata satılan implantı yaptırmıştım.
    İthal mal satan yerliyi yerden yere vuruyor aradaki farkın fiyattaki yansımasının abartılı olduğu kanısındayım.
    Konu sağlık olunca iş o kadar ticari bir hal alıyor ki bence hekimlik ahlakı ile bağdaşmayan bir durum.

    Bence önemli olan doktorunuzun tecrübesi ve becerisi.
    İki kurs alıp implant yapacağım diyen hekimin karşısına çıkan ilk hasta olmayın gerisi çok sorun olmaz bence :)
    Bu nedenle implant konusunda yoğunlaşmış hekim bulun.

    Herkese şimdiden geçmiş olsun.
  • alt çene arkasından kemik alınıp ön tarafa konulup kemik tozu ile desteklenicek. 3 implant porselen üstler 1 i köprü gibi olucak dendi. ekstradan 3 dolgu ve diş bakımı yapılıcak. tabiiki bunlar genel anestezi ile yapılacak. implantlar Nobel markaymış. Bu şekilde 27.000 tl fiyat aldım. alt çenedeki implant gelicek yerin çok zayıf olduğunu desteklenmesi gerektiğini ince vida koyarsak yüksek çene kuvvetinden dolayı kısa ömürlü olacağını söylediler. Bir başka yerdede tam tersi ince vida koyucaklarını daha iyi olduğunu 3 implant ı Alman malı malzemeler ile 12.000 tl ye yapacaklarını cerrahi herhangi bir müdahaleye gerek olmadığını söylediler.
    ilk fiyat aldığım yer m.köydeki okan üniversitesi diş hastanesi etrafımda gidipte memnun kalan çok yer var. diğer fiyatı aldığım yer arada derede bir yer. giden bir tanıdıkta memnun olmadığını söyledi. ne yapıcam bilmiyorumda arada kaldım.
  • Bilgi sahibi arkadaslara birsey sormak istiyorum. Ben 5 adet implat yaptirdim 3 ay iyilesme surecim tamamlandi ve ust yapı kapagı takıldı. Simdi ben baska bir discide protez disimi yaptirabilir miyim ? Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnakresss T kullanıcısına yanıt

    Öncelikle geçmiş olsun. Fiyat biraz pahalı geldi bana. Ama önerdikleri implant markası çok iyi çünkü bende onu yaptırdım ve uzun araştırmalar sonucunda yaptırmıştım:):)


    Kemik tozu operayon sırasında ekleniyor zaten..bana da eklemişlerdi çok zor işlem değil. Ama alt çeneden kemik alıp üste eklenmesi !!! neden orda kemik kaybı çok var? herhangi bir şeker hastalığı varmı sizde?


    Eğer sadece orada kemik kaybı çok yüksek ise Oraya implant yapmasınlar sadece köprü koysunlar mesela... İnce veya kalın olmasından ziyade kemiğe kaynaması çok önemli dolayısıyla burda kaynamaya odaklanmalı

  • MagnusEffect kullanıcısına yanıt

    Kısmen doğru olmakla beraber yanıldığın konular var...Mesela senin 6 senede problem çıkmamış olması sonraki 5 senede problem çıkmayacağı anlamına gelmez. İthal olanlarda uzun yılların vermiş olduğu bir know how var ve adamlar sürekli düzenli olarak vakalar üzerinde makalaler yazarak bunların hepsini data şeklinde resmi olarak yayınlıyorlar ve bunların bir yüzdelik başarı oranları çıkıyor. Onları alırsan garantili olur...bunu kullanırsan deniyip göreceğiz:)) durum bu yani


    Bizde olmayacakmı? Tabiiki olucak bizim de 1-2 yerli firmamız kendilerini geliştiriyor ama henüz erken..Çünkü halen sağlıklı data yok. İşte sen ve başka biri yaptırdım ve sıkıntı yok diyor ama resmi herhangi bir araştırma yada başarı oranları dahi yok. Bu sadece yerlide değil çeşitli Alman firması adı altında dandik satanlarda varmış piyasada!!

  • pizdies kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle aynı yerde yaptırmaya çalış....Yada o marka implantlar yapan ve sisteme alışık bir klinikte yaptırmalısın diye düşünüyorum

  • Işin icerisinde birisi olarak söylüyorum bu işlerde fiyat arayacaginiz en son kriter olsun. Diplomasi olmayan hekim bile olmayan biri gözünüzü boyar haberiniz bile olmaz. Tanidik bilindik hekimlerle iş yapin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pizdies

    Bilgi sahibi arkadaslara birsey sormak istiyorum. Ben 5 adet implat yaptirdim 3 ay iyilesme surecim tamamlandi ve ust yapı kapagı takıldı. Simdi ben baska bir discide protez disimi yaptirabilir miyim ? Tesekkurler

    Her markanın sistemi farklıdır, başka bir yerde yaptırırsan ki para için yapacak bir yer bulman kuvvetle muhtemel sonra ömür boyu acısını çekersin. İleride bir problem olursa her 2 hekimde sorumluluğu başkasına atacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukayaz

    Işin icerisinde birisi olarak söylüyorum bu işlerde fiyat arayacaginiz en son kriter olsun. Diplomasi olmayan hekim bile olmayan biri gözünüzü boyar haberiniz bile olmaz. Tanidik bilindik hekimlerle iş yapin.

    Kesinlikle hocam haklısınız. Yaw sağlık bu sağlık!!! İsteyene de bulunduğu şehre göre tanıdık bilindik isimler veririm. Sağlığını önemseyen sizin dediğiniz gibi yapar, yok önemsemeyen de ömür boyu çeker. Burada marketin üzerinde bi yer açmışlardı, adamlar ucuz diye 6 ayda başka bir hekimin 20 yılda yapacağı kadar implant yaptı ve adamlar yurtdışında sefa sürüyor şimdi, ha çocuk mağazasının üstünde bir hekimim var, 3 yıldır onların yaptığı yalan yanlış şeyleri düzelteceğim diye uğraşıyor.





  • perSNN kullanıcısına yanıt

    Ruhsatı bile yoktur belki o dediğiniz yerin. Denetim olana kadar paçayı sıvıyorlar zaten. İçeriye baksan gayet modern ve ciks bi yer gibi durur merdivenaltı olduğunu anlamazsınız bile.


    Bu arada Diş hekimiyim ben.

  • perSNN kullanıcısına yanıt

    Hocam selamın aleyküm merhabalar babamada impalant yaptırıcaz ama gittiğimiz doktor 2000 tl swiis marka implant takıcam dedi. pek olumlu bi haber veya yaptıran yorum bulamadım bu firmayla alakalı. Bir başka doktor arkadaşda tavsiye etmedi bu markayı . iki çeşit swiss marka implant varmış biri yerli diğeri ithal olmak üzere. Bu markadan daha iyi diyebileceğiniz tavsiye edeceğiniz bir imlant markası varmıdır?

  • Erdao kullanıcısına yanıt

    Yerli bir implant için 2bin lira gayet makul ama hiç kimse 3bin liraya alacağı hele hele İsviçre malı bir implantı hastaya bin lira da zarar ederek 2bin liraya yapmaz, en az 4-5-6 bin gibi bir rakam olması gerekir, aradaki fark da doktorun iyi olup olmadığını belirler. Okulda yazilı ve hatta sözlü sınavları vererek uzman olan ama işleri olmayan bir hekim 4bin in altına da yapar, işleri iyi olan ama mezun olduğundan beri özelde çalıştığı için okuldan ekstra bir titr almamış bir hekim sırf işleri daha iyi olduğu için 6bin liranın üstüne de yapar. Ama dediğim gibi hiç kimse 3bin liraya alacağı hele hele İsviçre malı bir implantı hastaya bin lira da zarar ederek 2bin liraya yapmaz. Bu arada yerli implantlar da çok kaliteli ama "İsviçre yapıyorum" diyip yerli yapan forum sitelerinde ve instagram gibi sosyal medyada hasta avlamaya çalışan, sahte hesaplar açıp hastaymış gibi yazan sözde uzman hekimlerden de uzak dur derim. Hangi şehirdesin, sana bulunduğun şehirden 10-12 kadar doktorun ismini verebilirim önerebileceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • burada implant markası kadar yapacak hekimin tecrübeside önemli, istanbul çapa bölgesinde periodent klinğini öneririm implant uygulamasını yapan diş hekimi akademisyen bir profesör fiyatlar içinse şuraya bakılabilir https://www.periodent.net/implant-fiyatlari//

  • Kamu hizmeti olsun, İsviçre menşeili en kaliteli implant firmasının ürünü, üniversite hastanesinde, hastaya doğrudan satışı 350 Euro peşin 390 Euro da taksitli fiyat seviyesindedir. Ödeme firmaya doğrudan TL veya Euro cinsinden yapılabilir. Kredi kartı da kabul ediyorlar. Özel hekimler ise bu miktarın üzerine genelde en az 100-150 Euro daha koyuyorlar. Ama bu ürün fiyatıdır. Hekim ücretlerini değerlendirmek için bir ölçüt elbette yok.
    Ayrıca hekim için aslında hangisinin yaptığının, maddi olarak, pek önemi yok. Hekim, ithal veya yerli, hemen hemen aynı parayı kazanır. Hatta kimi hekimler bu nedenle meslekdaşlarını eleştirir. Ucuz ürünleri, hastaların maddi güçleri yetmediğinden, önerdikleri için hastalar uzun vadede sorun yaşıyorlar. Bir hasta olarak bunları yazdım. Allah herkese şifa versin, dermansız dert vermesin.
  • İmplant yapacak kişinin tecrubesi ve para göz olmaması çok önemli. Babama 6 adet implant yaptırdık hem muayene hem ilgi alaka ve fiyat konusunda bizi mutlu eden bir yer Dentova oldu.https://dentova.com.tr/konya-implant-dis-tedavisi-implant-fiyatlari/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtsaykopat

    Şaka gibi bir konu. Domates mi alıyorsunuz da fiyatına yorum yapıyorsunuz çok ilginç. İmplant a para verilmez, implantın başarısına, hekime ve memnuniyete para verilir. Devlette 1000tl ye yaptırırsın 1 sene sonra sorun olduğunda hekim gitmiştir, ilgilenen olmaz. Dışarıda 3500tl ye yaptırırsın sorun olduğunda hemen ulaşabilirsin hekime. Ege bölgesi için yardımcı olabilirim. İzmir, Bodrum, Didim, Aliağa. Hep İstanbul yazılmış. Hatta tüm şehirler için arkadaşlarımdan önerebilirim.

    Merhaba İzmirdeyim İsviçre malı swiss implant nasıl ?Kullananların bir yorumunu bulmadım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdao

    Hocam selamın aleyküm merhabalar babamada impalant yaptırıcaz ama gittiğimiz doktor 2000 tl swiis marka implant takıcam dedi. pek olumlu bi haber veya yaptıran yorum bulamadım bu firmayla alakalı. Bir başka doktor arkadaşda tavsiye etmedi bu markayı . iki çeşit swiss marka implant varmış biri yerli diğeri ithal olmak üzere. Bu markadan daha iyi diyebileceğiniz tavsiye edeceğiniz bir imlant markası varmıdır?

    Selam özel klinikte benim iki tane alt çenede azı dişleri iki tane isviçre swiss implant için 4000 üst kaplam metal destekli 1500 toplam 5500 tl antlaştım .swiss marka için bende bir yorum bulamadım Türkiye disbirötöründen email ile bilgi istedim .doktoruma güveniyorum 22 yıllardır aynı klinik daha önce cerrahi yöntemle diş kökü çektiler,normal yöntemlede iki kere diş çektirdim bir sorunum yok internetten yada çevremden olumsuz bir şikeyet duymadım.





  • İstanbul avrupa yakası yerli implant yapan klinik önerebilirmisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BUGÜN 20 DİŞLERİN ÖNÜNDEKİ İKİ AZI DİŞ İÇİN İMPLANT YAPTIRDIM SWİSS İMPLANTI TERCİH ETTİM 4000 TL ÇENEYE GÖMÜLEN İÇİN ÖDEDİM 1500 TL SONRA ÜSTLERİ İÇİN.

    HAZIRLIK İÇİN CERRAH DOKTORUN HARİCİNDE 1 HEMŞİRE BİRDE İMPLANTIN FİRMA YETKİLİS VAR (BAVULLA GELİP KULLANILCAK İMPLANTLARI VS HAZIRLADI,HEMŞİRE DİĞER CERRAHİ ALETLERİ VS )

    UYUTRUDUHU İÇİN YAPILAN İŞLEM ACI VERMİYOR .BİR KAÇ SAAT SONRA ACI VAR ORTA ŞİDDETLİ.

    YAKLAŞIK 45 DK SÜRDÜ OPERASYON.

    PANOROMİK FİLM ÇEKİLİP TAKILAN İMPLANTLAR GÖSTERİLDİ.

    1 HAFTA SONRA KONTROL .

    3,5 AY SONRA ÜSTLERİ TAKILCAK TABİ ÖNCESİNDE BİR İKİ İŞLEM DAHA VAR.

    ANTİBİYOTİK ,AĞRI KESİCİ VE GARGARA KULLANCAM.

    DOKTORDAN TAKILAN İMPLANTIN BARKODRONU( FOTOĞRAFLAYIP ALDIM)

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.