Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.301
Cevap
189
Favori
1.748.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne biçim bir konu böyle çakılma felan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya


    quote:

    Orijinalden alıntı: candyy

    sigortanızın olup olmaması önemli değil çünkü, devlet implant ücretini karşılamıyor. sadece üzerine yapılacak olan diş için sigorta geçerli o da bir diş için yine kalitesine göre ortalama 150-200 tl civarı farkeder. ben tek diş için yaptırdım, takılan implant isviçre'den ithal 500 euro idi. ameliyat parası, üzerine yapılan diş vs. toplamda tek diş için 1500 tl tutuyor. benim ilk seferde yapılan implantım başarısız oldu, 2. defa ameliyat oldum. ayrıca implant takıldı bitti olmuyor. yerinin iyileşmesini implantın kemiğe kaynaşmasını beklemeniz gerekiyor, daha sonra üzerine implant kapağı takılıyor bi süre de öyle bekliyorsunuz. daha sonra üzerine diş yapılıyor 7-8 ay hatta 1 senelik bir süreç sonunda yeni dişinize kavuşuyorsunuz.



    bende 3 tane implant yaptırdım .

    1 mayısta çakıldı.

    pazartesi günü mutlu son ile bitiyor inşaallah.


    implant kapağı için ayrıca ücret ödeniyormu?
  • yok ..

    kapak kapatıldıktan sonra dikiliyor zaten 3 ay sonra üst yapı koyuluyor.

    sonrasında provalar üst yapı için .
  • 9 bin tl mi Ben de 2 dişimi yaptıracaktım vazgeçtim...
  • @candyy benim için önemli olan ameliyattı,onu atlatıktan sonra gerisi daha kolay geliyor insana
    sizin üstçene galiba eğer öyleyse sinüs kaldırma ve kemik ilavesi yapılmıştır.

    alt çene için bekleme süresi 2-3 ay üst çene için 6 ay.
    ayrıca hemen takılabilen micro implantlar da var

    tekrar yazayım bir implant en ucuz devlet ht. veya üni.lerde 600tl özelde 1000$.
  • bu fiyatın düşeceği yok..
    az önce gözlerdeki katarakt ameliyatının çok uygun hale geldiği yazdı kızılay tıp merkezlerinde..
    kızılayda diş bölümüde olduğu için belki yakında kızılay bunada el atar ve implant fiyatları herkesin yaptırabileceği bir makul fiyata çekilir..
  • Arkadaşlar İmplant tedavisi çok büyük bir buluş bence ağzında hareketli yada köprü protezleri kullanmak istemeyenler için bulunmaz bir nimet..Eğer çene kemiğiniz uygunsa implant yerleştiriliyor (implantın iyi bir marka olması ve garantili olmasına dikkat edin) 2 ay sonrada üst yapısı yani asıl diş üzerine ekleniyor günümüzdeki anestezi ve teknik donanımla çok az bir acıyla bu iş halledliebiliyor.Sigorta, bırakın implantı diğer diş tedavilerinide özel polklinik merkez yada hastanelerde karşılamıyor yanı sgk anlaşması yok.Bizde Ağız ve diş sağlığı merkezi işletiyoruz daha detaylı bilgi için özel msj atabilirsiniz.Şu anki fiyatı bir implant ve üst yapısının toplam fiyatı kampanya dahilinde 1750 tl'dir biligilerinize
  • ohooo yapıldıı dişler taa nezaman . ben bu mesajı yazdıgımı bile unutmuşum. bu arada çok memnun halınden .. implant gıbı bi amelıyata göre çektiğim acı hiç bişeydi diyo annemde.. ve kendı dişlerinden güzel duruyo valla:D cok sukur bnm dişlerimde sorun yok. ama olursa tek yaptırıcagım sey implanttır.artık fiyatlarda okadar abarılı değil. bu arada annem TÜRKİYE HASTANESINDE yaptırdı ama yapan birsuru yer var. hepinize gecmiş olsun işini güzel yapan doktorlarıda; Allah başımızdan eksik etmesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samsunlu.gelin

    ohooo yapıldıı dişler taa nezaman . ben bu mesajı yazdıgımı bile unutmuşum. bu arada çok memnun halınden .. implant gıbı bi amelıyata göre çektiğim acı hiç bişeydi diyo annemde.. ve kendı dişlerinden güzel duruyo valla:D cok sukur bnm dişlerimde sorun yok. ama olursa tek yaptırıcagım sey implanttır.artık fiyatlarda okadar abarılı değil. bu arada annem TÜRKİYE HASTANESINDE yaptırdı ama yapan birsuru yer var. hepinize gecmiş olsun işini güzel yapan doktorlarıda; Allah başımızdan eksik etmesin


    Geçmiş olsun ne kadara yaptırdınız..
  • Bende tel taktirdim fakat on bir disim kirik,kokleride zayifmis.dis cikarsa gecici birsey yapilip telleri cikarinca implant yaptiracagim.En uzun ve kullanisli olani implant.ontodontri uzmanida boyle soyledi.imkaniniz varsa dusunmeden yaptirin.aci felanda yok hikaye bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SSC Aero

    9 bin tl mi Ben de 2 dişimi yaptıracaktım vazgeçtim...


    Malzemenin en kalitelisini kullanan bir diş hekimim var. Kendisi zamanında Acıbadem Hastahanesi'nde benim doktorumdu sonra oradan ayrıldı ben de kendisine devam etmeye başladım. Implant'ı 700 euro ya yapıyor arkadaşlar.
  • yok ya artık okadar pahalı oldugunu sanmıyorum bir dişi 850-1000 lira arası bişi yaparlar heralde ben de tam bılmıyorummm ama implant olayı estetgıge giriyo o yuzden pahalı gercı bır dolguyu bıle 100 lıradan asagı yaptıramıyorsun.
  • implant işlemi ameliyat gibi olduğundan pahalıdır arkadaşlar, çene cerrahı gerçekleştirir bu işlemi çene cerrahı olmayanlarda risk alabilirsiniz benden size söylemesi
  • arkadaşlar şimdi dişçimden geldim.tellerim çıkarıldığı zaman üst ön dişimin bir tanesi çekilerek implant diş yapılacak.Fiyatıda 700-1500 dolar imiş.
  • gecmiş olsun tahminimdende çokmuş ücreti:S
  • Arkadaşlar sgk için sigortalı olma süresi dişt edavisiiçin nedir ? toplam gün sayım 4000 kadar ama arada boşluklar olunca devlet bize ssk da bakmıyor eskiden 120 iş günü kesintisiz sigortalı olmaşartı gibi bişi vardı bu süre hala aynımı yada şu an nasıl diş tedavisi için kimene sorsak kırkdeğişik şey diyor daha once 2 kez protez yaptırdım ikiside sorunluydu artıkdişçi görünce düşman görmüş gibi hissettiğimiçin uzun süre sorunlu protezimi savsakladım ama artık onden ikisi kök dişleriyle beraber çıkıp gelince mecburen dişçi yolu göründü..Ama bu kez şayet devlet sigortalıya yardım ediyorsa nasıl ediyor bilgivrebilecek varmı.Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VirtualFrog

    Arkadaşlar sgk için sigortalı olma süresi dişt edavisiiçin nedir ? toplam gün sayım 4000 kadar ama arada boşluklar olunca devlet bize ssk da bakmıyor eskiden 120 iş günü kesintisiz sigortalı olmaşartı gibi bişi vardı bu süre hala aynımı yada şu an nasıl diş tedavisi için kimene sorsak kırkdeğişik şey diyor daha once 2 kez protez yaptırdım ikiside sorunluydu artıkdişçi görünce düşman görmüş gibi hissettiğimiçin uzun süre sorunlu protezimi savsakladım ama artık onden ikisi kök dişleriyle beraber çıkıp gelince mecburen dişçi yolu göründü..Ama bu kez şayet devlet sigortalıya yardım ediyorsa nasıl ediyor bilgivrebilecek varmı.Teşekkürler



    30 gündür.
  • 250$ veya 350 euro diyorsunuz,nerde oldugunu ögrenebilirmiyim?cünkü iki hafta sonra türkiyeye geliyorum ve bende yaptirmak istiyorum??
  • ARKADAŞLAR BİR İMPLANT FİRMASININ BÖLGE BAYİSİYİM.GEREKLİ BİLGİLENDİRME İÇİN MSJ ATABİLİRSİNİZ.TELEFON NUMARAMI MSJ ATARIM.
    ÖMÜR BOYU GARANTİLİ OLAN VE 30 AŞKIN ÜLKEDE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ BULUNAN İMPLANTIMIZ 300$+135TL AMELİYAT ÜCRETİ.(AMELİYAT ÜCRETİ DEVLETE YATMAKTADIR.) EMİN VE GÜVENİLİR ELLERDE DİŞLERİNİZİ YAPTIRABİLİRİZ.AYRICA ÖZEL POLİKNİKLERDE YAPTIRMAK İSTEYENLER İÇİNSE FİYAT 800$.DENTAL İMPLANT KONUSUNDA HERTÜRLÜ YARDIMCI OLURUZ.
  • sayın cantanem.ben ankarada ikamet eden medikal firmasıyım eğer burada iseniz veya yakın ilde iseniz yardımcı olabilirim.implant fiyatımız sadece 250$.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.