Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.636
Cevap
208
Favori
1.803.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kök sağlam olduktan sonra üst taraf düzeltilebilir.

Muhtemelen vida gevşemiş.
    Çok anlamıyorum sadece nacizane yorumum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

İnşallah öyledir. Implantın kendisinde birşey yoktur. Tek umudum bu. Yoksa tekrar implanta tekrar ödeme yapacak bir durumum yok.

• İstanbul da İsviçre İML-3000 , Kore Ostem 2250 ve Türk Opus 1750 Tl fiyatlarını aldım. İml + zirkonyum kaplama - 3750 TL tek diş. İML nasıl bir markadır? Sizce fiyatlar nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: sirtugrul

İstanbul da İsviçre İML-3000 , Kore Ostem 2250 ve Türk Opus 1750 Tl fiyatlarını aldım. İml + zirkonyum kaplama - 3750 TL tek diş. İML nasıl bir markadır? Sizce fiyatlar nasıl?

Opus ve İML'yi ilk defa duydum, osstem için de fiyat düşük gibi, dikkat et derim. Zirkonu da 750ye yapmazlar, zirkon yaptık diye plastik dişlerle gezileni çok görüyorum, ayırt edilemiyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

Opus ve İML'yi ilk defa duydum, osstem için de fiyat düşük gibi, dikkat et derim. Zirkonu da 750ye yapmazlar, zirkon yaptık diye plastik dişlerle gezileni çok görüyorum, ayırt edilemiyor zaten.

Alıntıları Göster

Hocam Iml Swiss Dental olarak geçiyormuş. Belki bu isim tanıdık gelebilir. Opus zaten Türk malıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirtugrul -- 19 Temmuz 2021; 2:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Alt çeneme 2 adet implant takılması gerekiyor. Dişçiye gittiğimde alman markası NDI'yi önerdi. Ben her ne kadar isveç markasını hocaya önersemde alman NDI de şimdiye kadar en başarılı sonuç aldığını ve hiç fire vermediğini söyledi. Daha önce NDI marka implant taktıran oldu mu, nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: theweeknd_

Selamlar. Alt çeneme 2 adet implant takılması gerekiyor. Dişçiye gittiğimde alman markası NDI'yi önerdi. Ben her ne kadar isveç markasını hocaya önersemde alman NDI de şimdiye kadar en başarılı sonuç aldığını ve hiç fire vermediğini söyledi. Daha önce NDI marka implant taktıran oldu mu, nasıldır?

500 yakın marka var sanırım düyada, herkesin elinde ne varsa onu öneriyor haklı olarak. Doktoruna güveniyorsan sorun yok demektir. Nasıl ki Almanların da ucuz veya pahalı implantları varsa İsveçlilerin de ucuz ve pahalı implantlarıvar, aynı elefon gibi düşün, 200 liraya da telefon var 40bin liraya da. Sadece doktorun ucuzunu arama derim :)

• merhaba

ımplance marka turk malı ımplant+zırkonyum kaplama 1 diş için 1700tl fiyat aldım.

bu markayı yaptıran bılen var mı?

• Osstem 3 impilant ve 3 porselen kaplama için 8500 aldım uygunmu nicoleses diye bir marka ise 5500 aldım türk malı oda porselen kaplama zirkonyum arka diş ise çok önemi yok dediler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • USR. kullanıcısına yanıt
    Konum neresi hocam bende istanbulda bu ara mekan arıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmebk

Konum neresi hocam bende istanbulda bu ara mekan arıyorum

atakoy towers dentbul

• Tam 4 ay oldu implant takılali.
    Işlerim yoğun ben gidemedim dr da aramadı. Diş takılmadı öyle duruyor.

Ilginç olan alıştırma başlığı falan da takılmadı kapattı dis eti.

Bakalım nasıl olacak.

• Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu hortlattıysam özür dilerim.

Bursa'da Yıldırım semtinde Derman Dental adında büyük bir diş polikliniğimiz var. İmplantlar hakkında tüm sorularınızı bize sorabilirsiniz. Ayrıca buradan adminlere de sesimi duyurayım. Tüm forum üyelerine Cerrahi uygulamalar haricinde %50 indirim sağlayacağım. Sadece donanimhaber üyesiyim demeniz yeterli. Adres ve iletişim bilgisi için

www.dermandental.com

• quote:

Orijinalden alıntı: USR.

merhaba

ımplance marka turk malı ımplant+zırkonyum kaplama 1 diş için 1700tl fiyat aldım.

bu markayı yaptıran bılen var mı?

Vay anasını, ben fazla vermişim bayağı. Ben de 3000 fiyat aldım aynı şekilde, bugün çaktırdım ağzıma.

Ancak hekimime çok güvendiğim için dert etmedim fazla verdiğim ücreti, adam kimsenin ellemek istemediği bir 20 yaş dişimi başarıyla çekmişti. Ayrıca kurtulmaz denilen bir dişimi de kurtardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 19 Ağustos 2021; 22:17:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Tam 4 ay oldu implant takılali.
    Işlerim yoğun ben gidemedim dr da aramadı. Diş takılmadı öyle duruyor.

Ilginç olan alıştırma başlığı falan da takılmadı kapattı dis eti.

Bakalım nasıl olacak.

rusu o zaten, 3-5 ay sonra iyileştirme başlığı takılır, alıştırma başlığı diye de bişey yok zaten. @huuubaaa sen fazla falan vermemişsin, diğer arkadalar az vermiş ama sizin kadar mutlu olamayacaklar ne yazık ki. Doktor seçimi önemli.

• 2 tane straumann implant ve kemik tozu icin 15000 fiyat aldim.Normal midir? implantlar 6000 bin kemik tozu da 3000 dendi.

• 4.5 aydan sonra iyileştirme başlığı bugün takıldı.

Vidaların üzeri kemik kaplanmış. Sıyırdı mi temizledi mi napti bilmiyorum ama vidalar takılırken bu kadar ağrı çekmemiştim.

10 gün sonra gel dedi. Sanırım ölçü alacak. Sormadım bile ağrıdan bir an önce kaçtım.

• quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

rusu o zaten, 3-5 ay sonra iyileştirme başlığı takılır, alıştırma başlığı diye de bişey yok zaten. @huuubaaa sen fazla falan vermemişsin, diğer arkadalar az vermiş ama sizin kadar mutlu olamayacaklar ne yazık ki. Doktor seçimi önemli.

Alıntıları Göster

Hocam siz anlıyorsunuz sanırım bu işlerden.

bi arkadaş başka bi poliklinikte yaptırıyor implant işlerini.

Onun vidalar takıldıktan hemen sonra üzerine alıştırma başlığı takılmış.

Benimse vidanın üzerine bisey takılmadan dış eti dikılıp kapatıldı. Haliyle vidayı kemik kapatmış ve kemiği spialle temizledi ağrılı ızdıraplı bi süreç oldu.

Obur arkadaşta bu süreç yaşanmayacak.

Hangisi doğru bunun?

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Size yapılan daha doğru. Bazen implantın sinüse kaçma durumu falan olursa o zaman iyileşme başlığı hemen takılıyor, yoksa en az 3 ay sonra takılıyor. Etrafını kemik sardı ise iyi yapılmış demektir.

• Arkadaşlar 1 adet Diodent marka Türk Kore ortak yapımı implant ve üst kaplama toplam 3000 Tl ye fiyat aldım. Nasıl iyi mı bu implant markası ve Bu fiyata iyi midir?

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.