Birader geçmiş olsun. Öncelikle anneni ne kadar sevdiğini düşün sonrada ne kadar çok riske atabilirim ve kararını ver:) İmplant dediğin vidalı mil gibi..çok basit yapmak ama onun kaplamasını yapmak sıkıntı. Ben bundan yıllar önce cnc tezgahları işindeydim sonra duydumki tezgah ithalatcı firma implant üretim işine girmiş:) yani herkes yapabilir.. neyse fazla uzatmadan implantın kemiğe kaynaması çok önemlidir. Kaynamassa kemik erimesine kadar götüren süreç başlar. Allah korusun ondan sonra onları sökmek, ağrısı, kemik erimesi.....yani uğraşır durursun. Araştır uygun fiyata bul ve kalitelisini yaptır. Ben Nobel yaptırmıştım, araştır bak fiyat pahalı ama çok iyi. Strauman, Astra..gibi bir çok ünlü markalarda var hepsi pahalı. |
İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (172. sayfa)

-
-
Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam, dediklerinizi dikkate alacağım mutlaka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iki tane nucleoss yaptırdım iki tane de osstem nucleosslara bastırınca garip bi his var üstteler diye geç iyileşirler diyecem ama nucleosslar 2 ay erken yapıldı ostem ise kendi bütün dişlerimden daha sağlam his veriyor ve garip his yok. Doktora sorduğumda bu farkı birisi %97 diğeri %99 başarılı gibi bişey demişti ama bence bu fark baya baya büyük bi fark. Arkadaşalr tavsiyem asla türk malına güvenmeyin kolay basit bişey olsa söktürüp değiştirtirim. Nucleos kemikle kaynaşmamış bence bu saatten sonra da kaynaşacağını zannetmiyorum. Ostemse çok hızlıca hayvani şekilde kaynaşmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mb76 -- 26 Kasım 2020; 23:43:28 > -
Diş implant satış ve üst yapı üretim ve satışı ile uğraşıyorum her çeşit marka model mevcut sayılır sorusu olan sorabilir -
Merhaba bego implant için 3500
Yerli mode için 2500 TL fiyat aldım üst yapı yok.
Üst yapı için zirkonyum için 1500
Porselen 600 TL fiyatlar nasıl sizce
Arkadaşlar zinedent diye bir implant markası duydunuz mu? Yaptıran var mı? Birde zinedent mi osstem mi önerirsiniz? -
Yüksek fiyat almışsınız : https://www.estetikdentalimplant.com/ forumdan geldiğinizi söyleyin size özel fiyat vereceklerdir.
-
Daha bilinen fail oranı düşük implant markası tercih ediniz. Ayrıca implant kadar cerrah önemli bir faktör bilginiz olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mb76iki tane nucleoss yaptırdım iki tane de osstem nucleosslara bastırınca garip bi his var üstteler diye geç iyileşirler diyecem ama nucleosslar 2 ay erken yapıldı ostem ise kendi bütün dişlerimden daha sağlam his veriyor ve garip his yok. Doktora sorduğumda bu farkı birisi %97 diğeri %99 başarılı gibi bişey demişti ama bence bu fark baya baya büyük bi fark. Arkadaşalr tavsiyem asla türk malına güvenmeyin kolay basit bişey olsa söktürüp değiştirtirim. Nucleos kemikle kaynaşmamış bence bu saatten sonra da kaynaşacağını zannetmiyorum. Ostemse çok hızlıca hayvani şekilde kaynaşmış.
Reklam kokuyor.
Buradaki fiyatlar her kliniği her diş hekimine göre tabikide değişiklik gösterir bir kaynak olarak kafanızda bulunsun diye paylaşıyorum ben beğendim en azından hangi implant hangi siteye hangi ülkeye ait çalışma yapmışlar. dediğim gibi fiyatlar göreceli olabilir ama üç aşağı beş yukarı bu şekilde. Şuda fark yaratan bir şey mesela bir günde implant takılması fiyatı arttırıyor.
Kaynak: www.dentnis.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jikland -- 10 Aralık 2020; 16:52:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MithriatesReklam kokuyor.
Alıntıları GösterBi tane antalyada doktor arkadaşım hemen implata bok atmamak lazım üst çenenin kemiği yumuşak olabiliyor ama nucleosla ostem arasında anlamlı derecede kalite farkı var dedi.
Ben bi daha nucleoss yaptırmam. Ama inşallah üst kemikten kaynaklıdır yoksa biz yabancının en ucuz implantının bu kadar gerisindeysek vay halimize. Şu an üstyapı takılı halde parmağımla bastıyırorum yine aynı his, adamların kendini geliştirmesi lazım yüzey malesef kemikle uyumsuz geldi bana.
-
Daha markayı sormadım ama Alman bir ürün için 5000 tl fiyat aldım. Bana çok geldi ne dersiniz? Hangi markayı seçmem lazım bu fiyatları vericeksem?
-
Piyasada Alman markı adı altında satılan fakat farklı ülkelerde yapılıp kaplamasının Almanyada yapıldığı implantlar var. Gerçek ve orjinal A sgmentte fiyatlar öyle. Bende İsveç yaptırdım yaklaşık benzer biraz düşüğe geldi benimki ama çok araştırmıştım piyasayı.
Bide doktor çok önemli önce 20 yılı devirsin meslekte ve bu işte uzman biri olsun. Sonra ömür boyu pişmanlık duymayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gulivers1Piyasada Alman markı adı altında satılan fakat farklı ülkelerde yapılıp kaplamasının Almanyada yapıldığı implantlar var. Gerçek ve orjinal A sgmentte fiyatlar öyle. Bende İsveç yaptırdım yaklaşık benzer biraz düşüğe geldi benimki ama çok araştırmıştım piyasayı.
Bide doktor çok önemli önce 20 yılı devirsin meslekte ve bu işte uzman biri olsun. Sonra ömür boyu pişmanlık duymayın.
Markasını sorayım, öncelikle tomografi çektirmemi istedi. Doktorum oldukça genç ama 2 tane ciddi zor gömülü dişimi aldı, yetkinliğine inanıyorum.
-
Daha evvel dediğim gibi uygulayan hekimin el becerisi çok önemli. Bak ben İstanbul da 4 tane üniversite 10 larca klinik dolastım hemen hepsinin çalıştığı markalar farklı. Hemen hemen Türkiye piyasasında 400 marka implant var seçimi neye Gore yapacaksın en kalitelye göremi fiyata göremi. Akademik çalışma dersen bir araştırma yap veya Ege üniversitesinin yerli bir implant markası hakkı da yaptığı akademik çalışmaya bir göz at
Ankara'da önerebileceğiniz doktor var mı ? -
Beyler 29 Ekim günü sıkıntılı olan dişi çektim, 3 ay dolsun gel implant yapalım diye anlaştık ve 29 Ocak yaklaşıyor ve ben implant tarihi yaklaşınca strese girdim. Hem parasal olarak hem de yöntem olarak hiç hazır olmadığım bir süreç. Alternatif yok mudur? En arka, alt taraf, sağ kısım. Açık söylemek gerekir ise çok dert etmiyorum ama karşılığı olan diş zamanla aşağı doğru uzayabilirmiş.
İmplant yapmak istemiyorum, alternatif ne yapabiliriz? (Not: sigara, alkol yok, tamamen stres gibi sebeplere bağlı olarak dişimin çürüdüğünü düşünüyorum. Düzenli fırçalayan, diş bakımı yapan, en kaliteli fırça ve macunu kullanmaya çalışırım. Buna rağmen dişim çürüdü ise tek faktör genetik ve stres olabilir diye tahmin ediyorum.)
-
Öncelikle geçmiş olsun. Sadece 1 diş eksik ise alternatif diğer dişleride kullanarak köprü yapmaktır ve kullanılıyor. Hatta bende daha önce köprü kullanıyordum ama maaalesef zamanla orası kemik aşımına uğruyor. Yani orda kemiğe onu tutturacak yapay kök senin için ileriye dönük çok faydalı olur. Aşağıda ki videoyu izleyebilirsin.
-
Araştırmaların bi önemi yok hele implant markalarıyla iligili araştırmalar en güvenilmez araştırmalar antidepresan araştırmalarından bile güvenilmezdir. Önemli olan doktorların mali kaygı olmadan dürüstçe aktardığı tecrübe, anektodlar ve görüşlerdir.
-
Arkadaşlar öncelikle herkese çok geçmiş olsun.
Dün implant için film çekildi ve implantın ilk aşaması bitti haftaya perşembe günü dikişlerimi aldırmaya gidicem
Saçma olucak belki ama sigara içebilir miyim çünkü başında bana sigara içemiceksin demediler.
(Aman aman fazla içen biri değilim gün içerisinde 5 6 tane içiyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X