Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.625
Cevap
208
Favori
1.802.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Annem için KONYA N.E.Ü den implant fiyatları aldık şu şekilde
    staumann 2750₺
    arstra 2200₺
    medendika 1750₺
    bego 1550₺
    keyston 200$
    nucleoss 1100₺

ben begoda karar kıldım yaptıran bilgisi olan varmı yakın zamanda yılbaşından önce işlemlere başlamak istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan_1903

Merhaba arkadaşlar, Annem için KONYA N.E.Ü den implant fiyatları aldık şu şekilde
    staumann 2750₺
    arstra 2200₺
    medendika 1750₺
    bego 1550₺
    keyston 200$
    nucleoss 1100₺

ben begoda karar kıldım yaptıran bilgisi olan varmı yakın zamanda yılbaşından önce işlemlere başlamak istiyoruz.
    istanbulda strauman için 800€ çekiyorlar , sizinkinde R harfi olmayan taklit markamı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cptposeidon C kullanıcısına yanıt
    Doktor bu markalarla üniversitemizin anlaşması var dedi

• zlatan_1903 kullanıcısına yanıt
    doğrudur , straumann için 800€ dedi gittiğim yer istanbulda , sizin fiyatın 2 katı nerdeyse bu işin çılkı çıkmış biraz , ama implat olayında cerrahta çok önemli bende araştırıyorum

• arkadaslar alman menseili 2 adet implant
    ust yapilari
    1 implant icin ekstra kemik tozu
    3 adet dolgu

hepsi icin 8000 tl fiyat aldim nasil sizce..yillardir gittigim doktorum..

birde baska yerde de gostermek icin bugun cekildigim rontgeni sizce isteyebilir miyim ?

veya bu rontgen zararsiz mi sizce yarin baska bir yerde daha cektirsem zarari olur mu ?
  • garfield11 G kullanıcısına yanıt
    Bezmi alem de, memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler güncel fiyatlar nedir bu izmir'deki arkadaş devlette yaptırmış mı memnun mu konu çok uzun bin tl 'lik yerler var bugün doktorum kore malı bir marka implant için 2450 dedi nobel içinse toplam 3450 gibi bir maliyet olur dedi operasyon için cerrah gelicekmiş dişi söküp aynı andada takabiliriz dedi ne yapcaz şaşırdım yorum bekliyorum
  • Bugün Ankara'da tek implant için 5000 lira para istediler . 1000-5000 arası saydı en iyisi 5000 dedi. Normal fiyatmı yoksa yüksek bir fiyatmı? Ankara da yaptıran varsa Kızılay civarı önerilere de açığım. Bilmiyorum buraları .

• Ridooo kullanıcısına yanıt
    2 Sene önce ankarada 2500 lira vermiştim.
    Fiyatın yüksek ya da düşük olması markası ile alakalı bir durum.
    1000 liraya yapılan implanttan hayır beklemeyin. Vidası ostimde mi yapılıyor yoksa merdiven altı bir yerde mi belli değil.
    En az 15 20 yıl kullanılacak bir malzemeden bahsediyoruz.
    Kemik ile uyumu çok önemli.
    3 marka üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm.
    iti
    nobel
    astratech

Nobeli ankarada pek yapan yok, genellikle istanbul. iti için forumda fiyat alan arkadaşlar olmuş. Hacettepede (3500) demişlerdi sanırım.
    Bir de ebatment ve üstteki kaplamada önemli.krom yerine zirkonyum yaptırın.
    Krom belli bir zaman sonra diş etinin rengini karartıyor.
  • Nobeli düşün derim kardeş. pişman olmazsın.
  • cptposeidon C kullanıcısına yanıt
    Doktor iyi ise fiyatları güzel vermişler bence.Ankara'da straumann 4000 ile 5000 arası değişiyor. Üst kısmı dahil mi fiyata? yoksa sadece vida için mi aldınız fiyatı?
    staumann 2750₺
    arstra 2200₺
  • raikkonen21 kullanıcısına yanıt
    Daha sonra başka bir yere daha sordum İsveç malı için 500 dolar istedi . Aradaki fark çok fazla sebebini çözemedim. Birkaç yere daha sormayı düşünüyorum. Siz nerede yaptırmıştınız ?

• Straumann implant fiyatları ile ilgili direkt bilgi alabilirsiniz. Straumann implant fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoktasaL -- 30 Aralık 2019; 20:54:26 >
    Ankara’da yaptırdım Kızılay’da. Astratech yaptırdım. Dediğim markalar üzerine yoğunlaşıp onlar üzerinden pazarlık yapın. İsveç malı başka markalar da var çünkü. Bunlardan biri Nobel
    Sertifika vermeleri lazım. İşin bu kısmı da var. Size bir marka söyleyip başka birşey takma ihtimali de var. Ufacık vida sonuçta

Bende Kızılayda yaptıracağım sorun olmazsa sizin yaptırdığınız yeri verin bende konuşayım. 2 yerle görüştüm biraz daha bakınıcağım. İmhlant markasını da Swiss demişti son görüştüğüm yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 31 Aralık 2019; 11:55:11 >
    Sorun olmaz tabiki burda paylaşılıyor mu bilmiyorum .
    Ramazan Kesler ismi

Adres: Kavaklıdere, Mithat Paşa Cad. No:28 D:24, 06430 Çankaya/Ankara
    Telefon: (0312) 435 99 19

Bir de eşimin gitti yer var orda aldığımız fiyat güncel bir haftalık.
    Eşit Dental Art

Emrah, Etlik, Gen. Dr. Tevfik Sağlam Cd No:68/5, 06010 Keçiören/Ankara
    (0312) 325 95 55

Benim gittiğim yerde Astratech yapıyorlar 2 sene önce 2500 e hem eşim hem ben yaptırmıştık.Eşimin şimdiki gittiği yerde 3 marka ismi söylemişler. Swiss de vardı sanırım içlerinde. Straumann için 4500 sadece implant için vermişler.Bunun içinde üst kısımda bulunan kaplama yok. Fiyatı yüksek bulduğum için araştıracağım bende.

Dediğim gibi önerebileceğim 3 marka var. Üst kısımda yazmıştım bu üç marka içinden birini tercih edip sadece onun üzerinden fiyat alın. Yoksa işler karışıyor. Piyasada bir sürü marka var.
    Bir de üst kısmını zirkon yaptırın. O kadar para verip üstünü krom kaplama yaptırdığınızda başta güzel fakat ilerde diş etinde kararma yapıyor. bir estetiği kalmıyor. Aradaki fark 250 300 lira zannedersem. Bazıları ebatment de zirkon olur o zaman diyor diretiyor fiyatı yükseltiyor. Bence gerek yok ebatment titanyum olabilir. Zirkonu çok az kalın yaptıklarında ışık geçirgenliği azalıyor dolayısı ile içerdeki ebatment görünmüyor. Ana dişiniz gibi kullanırsınız zirkonu sıkıntı olmaz.

Son olarak söylediğim markalarda bence makul fiyatı 3000 3750 arası olması gerekiyor. Bu fiyatın üstüne çıkanlar bence yüksek söylüyor.Ben doların fırladığı zaman yaptırdım. 6 üstüydü dolar. o zaman 2500 e yaptırdım hadi 3 olsun. Bu ürünler dolarla euro ile geliyor. ne değiştiriyor fiyatlarını. Ayda bir güncelliyorlar kendilerini. Buna da ayrı sinir oluyorum.

Üst kısım zirkon olacak o cepte. Markalarda aklımda. Yaptıracak yer kaldı şimdilik . Sizin iyileşme süreciniz nasıl oldu peki? Çok ağrısı oluyor mu?

Yapılışı basit. İyi bir cerrah olursa 20 dakika sürüyor. Bu gittiğim yer espri yapmayı seviyor iki doktor çekişirken ben gülmekten bittiğini anlamadım bile. Yapıldıktan sonra ilk saatler önemli ki yönlendiriyorlar zaten. Ağrı kesici antibiyotik söylenen saatlerde alıyorsun.uyuşturucu etkisi geçtikten sonra başım ağrıdı yarım saat kadar. Buz çok önemli çok faydası oluyor ilk 3 4 saat yapmazsan ağrısı daha çok oluyor. Ertesi gün ara ara hissettirdi kendini. Sonraki günlerde birşey yok. 1 hafta sonra dikişler alınır. Ondan sonrası çok kolay zaten. 3 ay kaynama süresi var sonra ebatment. Ondan bir hafta sonra da üst kaplamayı taktılar. 2 seneye yaklaştı herhangi bir problem yok memnunum.

Anladım hocam. İnşallah yakın zamanda güzel bir yer bulurum . Beklemekte çok sıkıntı kemik eriyormuş sanırım.

kardeşim çok saol gerek kalmadı ayrıca bir başlıkta durumu anlatacağım çok enterasan bir gelişme oldu herkeze bir faydası olur mutlaka
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.