Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.636
Cevap
208
Favori
1.804.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muğla ve fethiye; ağız ve diş sağlığı merkezlerinde yaklaşık 3 yıldır implant uygulanıyor. Sizler tavsiye eder misiniz? Bu iş illa özelde olmak zorunda mı? Sizce yaptırılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrÖzen

Bu paylaşımınız hiç etik değil ve doğruda değil. Kendi ticaretini yaptığınız ürünü ön plana çıkarmak için yerli malı ürünlere olumsuz yorumda bulunuyorsunuz. Siz doktor musunuz ki böyle bir konuda ahkam kesiyorsunuz? Yerli İmplantan uzak durmak kanısına nereden vardınız? Bunca Akademisyen, Uzman, Diş hekimi yerli implantı neden kullansın? Neden bazı implantlarımız bütün dünyaya ihraç ediliyor? Neden sağlık bakanlığı satışına ve dağıtımına izin veriyor. Tamamen Ticari ve kendi çıkarlarınız doğrultusunda yorumda bulunuyorsunuz. Ayrıca bu yaklaşımınızı firma olarak Facebook'ta 8 bin üyesi olan İmplant diş hekimi grubuna şikayette bulunacağım. Yerli implant yapan yapmayan ya da noris medikalle iletişime geçecek olan meslektaşlarım 2 defa düşünecektir. Bu arada gerçekten noris implantıda hiç duymadım görmedim uygulayan meslektaşlarımdan'da referans almadım. güvenilir bir marka olduğunuda zannetmiyorum

Alıntıları Göster
    serefsiz ya boyleleri evhamli insanlarin kafasini karistirip son kuruslarina kadar soymak dertleri. alti ustu titanyum bir vida. markasindan nerede hangi cehennemde uretildiginden bana ne. tutmuyorsa discinin beceriksizligidir yuzde doksan ihtimal ya da hastanin kendi sucu da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 28 Haziran 2018; 8:23:55 >

• Sağ alt çenede diş eti iltihabı ve yıkımına bağlı kemik erimesi gibi bir teşhis konuldu. Doğal yollardan 2,akabinde sallanan 6 dişim çekildi. İmplant uygulaması yapılacak 24 temmuzda, Kayseri nimet bayraktar hastanesinde.

Totalde 5 implant planlandı ve toplam 10.000 civarı maliyet çıkarıldı. 3 farklı implant sunuluyor. Marka vs. Konusunda bilgi yok, 800 civarı yerli 1200 civarı g.kore malı ve 2600 civarı menşeini bilmediğim bir ürün seçenekler.

2 seans diş eti enfeksiyon ve diş taşı temizliği uygulanıp diş eti kendini toparlandığına kanaat edilince birazda benim ısrarlarımla implanta karar verdik. Alternatif çözümler daha kısa vadeli ve sıkıntılı olacağından implantta ısrarcı oldum.

Yaptırdığımda süreçle alakalı bilgi vermeye devam ederim.

Tavsiyem dış eti tahribatını sakın yabana atmayın. Sonuç korkunç oluyor.

• Merhaba arkadaşlar yaşım 32 benimde büyük diş problemim var üst cene önde 5 ve alt cene önde 5 dişim var kemiklerimde de erime var izmit diş ünversitesinde tedaviye başlıyorum haftaya pazartesi bütün dişlerim çekilcek sonraki uygulama üst cenede sünüs kaldırmaoperasyonu ve alt cenede kemik tozu ilavesi yapılacak sonra üst ceneye 6 implant ve alt ceneye 6 implant olmak üzere toplamda 12 adet implant ve 24 adet porselen diş maliyet olarak yerli implat kullanılcak maliyet ise 23 bin tl

• 4 implant 2 tane kanal tedavisi icin 6500 tl dedi doktor...yerli implant mis...ithal icinde 9 bin tl dedi hangisini yaptirayim acaba

• ist anadolu yakasında pendik kartal civarı nereye yaptırabiliriz straumann fiyatları nedir
  • fizmat46 F kullanıcısına yanıt
    ben yerli marka kullandım ve tedavim bayram öncesi tamamlandı ve gayet memnunum herhangi bir sıkıntı yok şimdilik .benim kanaatim iyi uygulandıktan sonra yerli yada yabancı ama tecrubeli olması şart farketmiyor gibi geliyor bana .Tabii burda tercih yinede size kalmış ben tercihimi yerli ve bu konuda en eski ve deneyimli yerli bir markadan yana kullandım.
  • Marmara üniversitesi dis hekimligi hastanesinde imolant yaptiran varmi fiyatlarini yazarsa bilgimiz olur en azindan

• Bakırköyde bulunan ağız ve diş sağlığı polikliniğimizde italyan menşeli implantlarımızı 1700 tlden uygulamaktayız.Detaylı bilgi ve randevu için lütfen iletişime geçiniz.

iletişim:info@bebimplantturkiye.com
    whatsapp:0530 119 44 91
  • Arkadaşlar anneme toplamda 5 adet implant takılacak ve kemik tozu enjekte edilecek.

Yerli nucleoss ve ithal direct markalı implanlar var. Muayene yeri üniversite hastanesi. Yerli için 600 lira ithal için 350 dolar istendi. Neredeyse 5000 lira oynuyor. Doktor yerli ile ithal arasında çok büyük bir farkın olmadığını söyledi.

Nucleoss marka implant kullanıp memnun olmayan varmı acaba? İki marka arasındaki kalite farkı nedir?

Ne öneririrsiniz?

Ayrıca protezde nelere dikkat edilmeli. Zirkonyum, porselen ve normal protez farkı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reber65 -- 23 Temmuz 2018; 19:57:8 >
  • reber65 R kullanıcısına yanıt
    Ben nucleoss tercih ettim ve şu an bir sorun yok ve memnunum tabii tercih meselesi bu konularda kişilere yön vermek yanlış olabilir .Ben bir sorun yaşamadım, başkası yaşamicak diye bir kaide yok.Kısacası tavsiye değildir benim tercihim sadece bilgilendirmektir.Çünkü ben bir doktor değilim tavsiyede bulunabilmek için sadece bir tüketici kullanıcıyım.
    Bilgi olarak aklınızın bir köşesinde bulunsun ama en önemlisi tedavi olmaya karar verdiğiniz ve inandığınız uzman hekimin tavsiyesi ve kararı nihayi sonuç olmalıdır sizin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 26 Temmuz 2018; 23:36:14 >
  • bursa da özel bir hastanede yerli implance marka implant için 1500tl.ithal alman malı için 3000tl fiyat aldım.yerli yaptırmayı düşünüyorum fiyat ve kalite nasıldır veya başka bir tavsiyede bulunmak isteyen varmı.şimdiden teşekkür ederim..
  • cortex marka implant yaptıran varmı yada duydunuzmu varsa memnunmusunz cevaplarsanız sevinirim
  • Izmir dent ekolde doktor on dislerimden birinin koku kirildigi icin,cekimine 250 implanta 2200 kaplama dise 600 lira fiyat verdi. Fiyat nasil sizce? Izmirde baska onerebileceginiz bir yer var mi ?

• bende 2 adet implantımı Bahçelievler meltem diş polikliniğinde yaptırdım 4 ay önce. Fiyatları 2.000-2500 TL arasında değişiyor ama her kuruşuna değdi. hekim tecrübesi çok önemli, gittiğiniz yerin ultra lüks olması önemli değil, implant markası ve doktorun tecrübesini sorgulayın. genelde 4 veya 5 bin tl ile insanlara çok absürt rakam veren yerler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daggings -- 6 Ağustos 2018; 15:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

yeniyüzyıl üniversitesi dişhekimliği fakültesi var halıcıoğlunda tavsiye ederim
    Devlet hastaneleri nasıl bu implant konusunda? Okmeydanı Diş hastanesine gitmeyi düşünüyorum da.

• Annem 3 tane diş implantı yaptırcak

7 bin TL fiyat verdiler.

Dolar kuru nedeniyle eylül ayında zam olacağı söyleniyor. Ne yazıkki bu devlet bu milleti çürük dişlerle gezdirecek ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

Sağ alt çenede diş eti iltihabı ve yıkımına bağlı kemik erimesi gibi bir teşhis konuldu. Doğal yollardan 2,akabinde sallanan 6 dişim çekildi. İmplant uygulaması yapılacak 24 temmuzda, Kayseri nimet bayraktar hastanesinde.

Totalde 5 implant planlandı ve toplam 10.000 civarı maliyet çıkarıldı. 3 farklı implant sunuluyor. Marka vs. Konusunda bilgi yok, 800 civarı yerli 1200 civarı g.kore malı ve 2600 civarı menşeini bilmediğim bir ürün seçenekler.

2 seans diş eti enfeksiyon ve diş taşı temizliği uygulanıp diş eti kendini toparlandığına kanaat edilince birazda benim ısrarlarımla implanta karar verdik. Alternatif çözümler daha kısa vadeli ve sıkıntılı olacağından implantta ısrarcı oldum.

Yaptırdığımda süreçle alakalı bilgi vermeye devam ederim.

Tavsiyem dış eti tahribatını sakın yabana atmayın. Sonuç korkunç oluyor.
    Merka isimleri belirtmeden şu veya bu ülkenin malı demenin hiç bir geçerliliği yoktur. mesela almanya üretimli 200 den fazla marka var herbiri için aynı kalitede demek doğru olmaz.. Güney kore firması olarak önerdikleri implant Megagen veya Osstem ise yaptırmanızı tavsiye ederim. bu 2 markada dünyada en çok tercih edilen markalar sınıflamasındadır. Osstem implant Asya kıtasında lider konumdaki firmadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: jetix120

Muğla ve fethiye; ağız ve diş sağlığı merkezlerinde yaklaşık 3 yıldır implant uygulanıyor. Sizler tavsiye eder misiniz? Bu iş illa özelde olmak zorunda mı? Sizce yaptırılır mı?
    Özelde İmplant tedavisi olmalı diye bir şart yok elbette.. Devlet hastanelerindede üst seviye donanımlar var artık. Bazılarında uzman hekimlerde görev alıyor. Sadece buradaki dezavantaj belki randevu alma zorluğu, tedavinin bir miktar daha uzun sürebilmesi gibi dezavantajlardır. Ayrıca dikkatli olunması gereken bir nokta SGK İmplant bedelini karşılamıyor ve siz direkt olarak hastane içinde implant firmaları ile muhatap olabiliyorsunuz.
  • Ankarada implant yaptırmayı düşünen arkadaşların dikkatine.

Straumann ITI markasına dikkat.!!!! (Türkiye Yetkili distribütör Batı Dental.!!!!)

Mahkeme süreci sonuçlandıktan sonra gerekli açıklama yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdembey61 -- 4 Eylül 2018; 15:59:55 >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.