Şimdi Ara

İmkanı olan ülkeden kaçıp gitsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni yeni olaylar gün yüzüne çıkmaya başlıyor. 6-7 sene önce diyordum ki 20 yaşıma gelsemde askerliğimi yapsam belki şehit olurum. Ülkeme yararım olur. Şuan ki Türkiye için tırnağımı feda etmem ben. Açık açık söylüyorum askerliğimi yapmayacağım. Kredimi çeker bedelli yaparım sonrada kaçıp gideceğim ülkeden zaten. Şu üniversite bitsinde bi. Ayıp ya ayıp! Ülke bitiyor yavaş yavaş. Ben böyle bir şey görmedim. İçler acısı durumdayız fakat mağlum partiden gözünüz kör olmuş artık. Kimse bana parti düşmanlığı yapıyorsun demesin. Abi dolar 3,4 oldu yakında 3,5 olucak ve euro ile eşitlenecek neredeyse. O sizin güçsüz dediğiniz avrupadaki bir vatandaş yeni çıkan bir telefonu ülkesinin parasıyla 800 birim paraya alırken sen aynı telefonu 3000 birim paraya alıyorsun ve senin ülkende asgari ücret 1300 küsürken o güçsüz dediğiniz ülkede asgari ücret en az 2.500-3000 birim para. Gerçekten beyler imkanınız varsa şu ülkede çocuk sahibi olmayın aile kurmayın. İçimi dökmek istedim herkese teşekkürler.

edit: Son 2-3 senede yaşanan bebek ve kadın tecavüzleri (Hatta küçük erkek çocuklarına tecavüzler) ve kaybettiğimiz şehit sayısından bahsetmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestie -- 18 Kasım 2016; 15:5:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu

Beyler yeni yeni olaylar gün yüzüne çıkmaya başlıyor. 6-7 sene önce diyordum ki 20 yaşıma gelsemde askerliğimi yapsam belki şehit olurum. Ülkeme yararım olur. Şuan ki Türkiye için tırnağımı feda etmem ben. Açık açık söylüyorum askerliğimi yapmayacağım. Kredimi çeker bedelli yaparım sonrada kaçıp gideceğim ülkeden zaten. Şu üniversite bitsinde bi. Ayıp ya ayıp! Ülke bitiyor yavaş yavaş. Ben böyle bir şey görmedim. İçler acısı durumdayız fakat mağlum partiden gözünüz kör olmuş artık. Kimse bana parti düşmanlığı yapıyorsun demesin. Abi dolar 3,4 oldu yakında 3,5 olucak ve euro ile eşitlenecek neredeyse. O sizin güçsüz dediğiniz avrupadaki bir vatandaş yeni çıkan bir telefonu ülkesinin parasıyla 800 birim paraya alırken sen aynı telefonu 3000 birim paraya alıyorsun ve senin ülkende asgari ücret 1300 küsürken o güçsüz dediğiniz ülkede asgari ücret en az 2.500-3000 birim para. Gerçekten beyler imkanınız varsa şu ülkede çocuk sahibi olmayın aile kurmayın. İçimi dökmek istedim herkese teşekkürler.

edit: Son 2-3 senede yaşanan bebek ve kadın tecavüzleri (Hatta küçük erkek çocuklarına tecavüzler) ve kaybettiğimiz şehit sayısından bahsetmiyorum bile.

kıyamam
    haklısın ama geri zihniyetteki insanlar anlamıyo
    memleketi bir makarna için sattılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kaçmam aga bu kansızlarla sonuna kadar savaşıcam bu ülkede, bunlara bırakmak için kurmadı Atatürk bu cumhuriyeti.

• Seviliyosunuz hocam

• cahil bir toplumun eline demokrasi ve dini verirsen olacağı bu dinide demokrasiyide doğru anlamak için insanın beyin denilen organı taşıması gerekiyor

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Var mı ki bir çaresi? Varsa bizde duralım ama yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bella ciao

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar çağdaş, liberal ve sosyal demokratsın ki chp-hdp ortak mitinginede katılırsın sen şimdi. Şuan takım tutar gibi parti tutulup oy verildiği için kimse gündemi tam okuyamıyor. Yurt dışı tam sizlik. Deli gibi beyaz yaka iş yapacak adam arıyorlar. Kendi ülkelerinde bile ingilizce bilen yok. Bizim ülkeden ingilizce bilenleri alıyorlar. Yurt dışında çöpçü olayım. Kendi ülkemden iyidir zihniyetinde nesil çıktı. Kalan sağlar bizimdir.

• Kacmak yerine ulken icin biseyler yapmayi düşünmemen cok acı

• Bence sorunun kaynağı makarna makarnayı kaldırırsak onlar kendilerini yok edeceklerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

Kacmak yerine ulken icin biseyler yapmayi düşünmemen cok acı

Adı "it kopuk" olan biri bunu söyledi.

• Gitsen ne olacak atom mu parçalayacaksın? Oranın suriyelisi olacaksın işte.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    burda atomumu parçalıyon suriyeliden farkın ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: SümüğüKulağındanAkanAdam

quote:

Oncelikle adım it kopuk değil rumuzum it kopuk.
    Ikinci olarak bunu yazacak son kiside sensindir herhalde. Once kendi nickine bak.

• Kalıp ülke için bişeyler yapın diyenlere ithafen;

Yav ülkeyi bu saatten sonra sen mi kurtaracaksın,ne yapabilirsin ki zaten kaç senelik ömrün var imkan bul zorla git hayatımı yaşa..

• quote:

quote:

quote:

Ikinci olarak bunu yazacak son kiside sensindir herhalde. Once kendi nickine bak.

Evet yazacak son kişiyim, tersini söylemedim ki. Ayrıca ad derken nicknameden bahsettim.

• By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Benim adıma karar verip chp-hdp mitingine katılırsın demek senin ne haddine dostum? Fikrimi belirttim ben. Senin görüşünde fikir ayrılığı yoksa onu sen kendinde çözmen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestie -- 18 Kasım 2016; 16:55:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

• İmkanı olan ülkeden kaçıp gitsin
  • HAKLI.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.