Şimdi Ara

İmitasyon MP4 Çalarlara ufak bir dokunuş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmalımıyım diye düşündüm. Sonra karar verdim eminim o kadar IPod Sony IRİver sahibinin takıldığı foruma elbette kolpa mp4 çalar sahipleride takılıyordur.

Normalde hiç kaçakla korsanla felan işim olmaz. Gider orjinalini almayı yeğlerim herbişey bilgisayarı bile toplama almadım o derece yani :)

Neyse bundan önce Creative Mp3 playerim vardı 1gb ses kalitesi baya iyiydi. Pille çalışması dışında herşey güzel fakat nedense bi yolcuğula çıksam çantam boş duracell pillerle dolup taşıyordu.

Ve sonunda olan oldu ve geçen aylarda gttiğim bir yolculukta otobüste unuttum Sonra artik kriz geçirmeye başladım malum muziksiz yol çekilmiyor.Sıkı bir müzik dinleyicisiyim. Evde geçirdiğim boş zamanları muzikle dolduruyorum.

Geçenlered Doğubanka gittim arkadaşla ve kafaya koydum idareten birşey alıyım bari ( fazla param yok bu aralar) baktım fiyatlarına orjinal mp3 playerler ne kadar payalı öyle 100 ytl aşşaıya mp3 player yok 100-150 arası olanlarda alıncak cinsten değil.(Pirhana Kawai felan)

Nyese bu imitasyon mp4 lere baktım ve fiyatları gayet makul geldi. lakin 1 gb olanları 50 ytl SD kart girişli olup hafızası 4 gb a kadar yükseltilenler de 60 YTL ye satılıyor :) dedim alıyım pazarlık da yaptım ve 45 milyona aldım.

günümüzde 45 ytl nin o kadar da büyük bir mebla olduğunu düşünüyorum. Ama kıytırık bir mp3 çalarada 500 milyon bağlamak istemem açıkcası. 100 milyonluk bir cihaz için ayrıca 400 ytl marka parası vermiş oluyorsunuz ( Bu böyle neyi idda ederseniz edin).

Neyse aldım ve ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim.:

1) Cihaz 40 gram ağırlığında
    2) Ebat olarak zippo kalınlığını yarısı kadar ,boyu ise biraz daha büyük(5mm kadar)
    3) Fonksiyonları: Mp3 waw wma .... felan felan ayrıca video olarak AWM oynatıyor. E-book (.txt), Fotoğraf( jpg bmp .. ) Ses kayıt, Radyo, Oyun felan
    4) 2 saat de şarj oluyor ve yaklaşık 6-7 saat gidiyor.( ilk aldığım için sürekli biyerlerini kurcaladığım halde gidiyor), Bilgisayardan ve Prizden de şarj olabiliyor
    5) Ses kalitesine gelince 87db kadar veriyormuş ama ben zaten muzikte yüksek ses değil yüksek kaliteyi arayan biriyim. Bass ve Tiz gerçekten beklediğimin kat kat üstünde.
    6) USB 2.0 ve gerçekten eski Creative ime attığım parçaları hangi hızla atıyorsam bunada aynı hızla gonderebiliyorum.

Şimdilik gözüme çarpanlar bunlar. Aldığım arkadaş 1 ay birşey olursa geri getirmemi söyledi. Ayrıca zaten Doğubanka giderseniz neredeyse bütün servislerin camlarında KoRSAN MP4 PLAYELER TAMİR EDİLİR yazıyor.

Zaten bütün hepsi aynı chip ve yazılıma sahip gördüğüm kadarıyla sadece modellerin kasaları değiştirilmiş.

Açıkcası memnunum şimdilik bunları paylaşmak istedim.Evet belki bozulada bilir sorun deil 10 ytl verir yaptırırım hiç mi yapılmadı bana 3-4 ay dayansın yeter gider biradaha alırım . Sonuç olarak bu aletlerde genel yargı şöyledir: "Mp3 Player 1 kez alınır". YANLIŞ!! , Teknolojinin bu kadar hızlı ilerlerlediği bir çağda bir cihaz 1 kez alınmıyor taş çatlasın 3 sene sonra yenisini alıyorsunuz. Neyse memnunda kalsam eski Creativimi de 200 ytl ye almıştım ama noldu. Işığı ara ara yanmaya başladı. ve baezen bilgisayar görmemeye başladı. Belli bir günden sonra ışığı hiç yanmayı verdi :)

Durum böyle işte.. Sevgiler saygılar.

• pek tarafsız bir yazı olmamiş açıkçası, ama senin player'ın düzgün çalişiyor diye herkese bunu övmemelisin, insanlar zaten çok çekiyor sahte player'lardan, şimdi bir de senin yazını okuyunca daha bir sahte player almaya yönelecekler..

bu arkadaşin player'i düzgün çalişiyor diye sahte mp4player tavsiye edilmemeli, orijinali varken sahtesini almak ne kadar mantikli olabilirki? 1 aydan sonra umarim birşey olmaz playerına
  • başlıktan da anlaşılacağı gibi sadece bir dokunuş bu ve hiç bir satırında kimseye sizde imitasyon alın diye tavsiye yapmadım . Tereddütlerimde yok değil bekleyip göreceğiz bu yazının altına da yazarım bozulursa

Bu arada Bilgisayarım ve içinde yüklü programlardan tutun ayakkabılarımı bile orjinal alırım bunuda belirtmek isterim :) ( yok yani özünde kolpacı bir adam değilim sadece bir seferlik boyle bi seçim yaparak denemek istedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 1 Temmuz 2007; 16:37:50 >
  • arkadaşımda da vardı, sony hesapta :)

ses kalitesi beklediğimin aşırı üstündeydi :)

ben de mi alsam diyorum da, 57 ye sandisk, 60-70 aralığında trkstor varken almak mantıklı olur mu diyorum.
  • Arkadaş malesef taraflı olmuş demiş doğruda söylemiş eksik yonleri yok mu elbet var.

Mesela gözüme çarpan ve eski mp3 playerimden sonra aranıp durduğum şey Volume düğmesi eskisinde + - vardı onlara basarak sesi açıp kaıyordum bunda VOL tuşuna bastıktan sonra +- yapmak gerekiyor devamını ilerde yazarım
  • 50 ytllik bir mp3 çalar ile 200 ytl lik arasındaki fark "aynı kulaklıklarla" çok az.
    son 3-4 yılda shuffle 2g , zen neeon2 , treskstor düşük seriler ve fx120 kullanmış biri olarak söylüyorum.elimden en az 10 tane de çakmalardan geçti.
    paranız yoksa gidin 20-30 ytl ye iyi bir kulaklık alın.50 ytl ye de bunlardan.sınıf atlamak istiyorsanız yapacağınız şey 250 ytl yi gözden çıkarmak.
    60 ytl ye zen neeon2 müthiş gerçekten.içinden 30 ytllik ep480 çıkıyor.sandiskler de gayet iyi.trekstor lar da iyi ama kulaklıkları çok berbat...
  • Hangi dükkan 45 ytl'ye verdi acaba(Numara benim için yeterli)?Ben de bu aralar oraya gitmeyi düşünüyorum da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğubank ta zaten 50 YTL e zaten 45 olsun dediğinde tamam diyor
  • sandiskin hangi malı 57 ytl kaç gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

sandiskin hangi malı 57 ytl kaç gb

SANDISK SANSA MX3 M240 1GB MP3 PLAYER: 57 YTL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd46992

1 GB sansa bu kadar ucuzken değmez bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 2 Temmuz 2007; 22:09:23 >
  • hele bunu gördükten sonra indirimde olduğunu bilseydim kaçırmaz alırdım :)

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd1105#tablnk
  • Zen Neeon Goldda 63 YTL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.