Şimdi Ara

IMDB'de Abartı Puan Alan Filmler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Orijinalden alıntı: DreeM.D

quote:

Orijinalden alıntı: atacani

Fight clup , godfather , pulp fiction , esaretin bedeli

Bunların da fazla puan aldığını düşünüyorsan,merak ediyorum sence hangi filmler daha az puan almış .Aşağılama yada küçümseme yok ha baştan belirteyim.

A Clockwork Orange, Das Boot, American History X, Inception, The good , the bad and the ugly, Schindler's List, Pianist, The Dark Knight , The Dark Knight Rise, LOTR Serisi , Forrest Gump , Downfall bu 3 filmden çok daha iyi esaretin bedeli iyi fakat o kadar abartılcak kadar iyi değil 1.sırada olmayı haketmiyor, godfatherda oyunundaki senaryosu bile daha sürükleyici senaryo bile yok filminde hiçbirşeyi göstermemişler yaşanmış olmuş bitmiş... Sıkıcıydı oldukça , fight clup desen saçma ve inanılmaz sıkıcı bir film sırf brad pitt kasları diye popüler bir film diye bu kadar övüyorsunuz yoksa boş bir film... Pulp Fiction zaten ne olduğu belirsiz bir film Tarantino filmlerini severim fakat bu filmin tek olumlu yanı sürükleyici ve saran bir yapım olması fakat izlesende izlemesende birşey kaybetmiyorsun filmden hatırlanılacak doğru düzgün sahneler bile yok John Travolta var diye abartılıyor bence..

Bir de bu listeye se7en'da eklenebilir, sonu olsun o abartılan sonu olsun beklentimi vermedi daha karmaşık bir şey beklerdim...

unuttuğum olabilir.. Sende benim soruma cevap verirsen sevinirim bu 3 filmin bu kadar abartılmasının nedeni nedir? Hadi Godfather anlarım jön karakterler var, müziği desen efsane... Fakat Pulp Fiction ve Fightclup

arkadaş tamam sevilmeyebilir bir film ama sabrettim sabrettim dayanamadım şimdi.

sen Fight Club ı 3-5 işsizin toplanıp kavga ettiği bir film gözüyle izlesen bile zevk alırsın. akıcı bir film, sonu şaşırtıyor, oyunculuklar güzel. kaldı ki bu film çok daha derin anlamlar içeriyor (bkz : Tüketici toplum, sıradanlaşmak, minimalizm). burda sana her sahnenin tek tek neye selam çaktığını, ne anlama geldiğini anlatabilirim, gerçekten. ama o zaman sen bir zevk alamazsın, ki alamamışsın. izlediğin zaman belki tam olarak odaklanamamışsındır, yeteri kadar dikkatli izlememişsindir ama böyle acımasızca eleştirmeye hakkın yok.

gelelim pulp fictiona. sanırım kült kavramından haberin yok. 1994 yılında kendini henüz kanıtlayamamı bir adam ortaya çıkıyor ve klasik film akışından çok çok farklı bir film sunuyor bize. öyle bir film ki 3-4 farklı hikayeyi, 9-10 farklı karakteri belirli bir zaman çizelgesi olmadan, gayet mantık çerçevesine uygun bir şekilde kesiştiriyor. ve bu zor iş seni hiç sıkmıyor, hatta filmde üstün zeka ürünü bir çok espiri barındırılıyor, güldürürken de gerebiliyor. müzik seçimleri muazzam, çekimleri muazzam. bak tekrar ediyorum 20 sene olmuş. yeni tarzda çekimler, yeni tarz senaryo, yeni tarz dialoglar..

unutmayın ki anti popülizm , popülizm kadar saçma.

• Süper konu kesinlikle öylee Zaten o yüzden kendi zevkimden başkasına güvenmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

17 yaşındakiler gerizekalı demiyorum. Dünyaya farklı bakıyorsunuz. Kime göre neye göre efsane dediğin filmlerin binlerce oyla o listede olması çok ironik değil mi? Ayrıca hepsinin gişe rekorları kırmış olması senin için önemsiz

Kişi Oy veriken Şöyle Düşünüyor ' Bu Film 8.5 Almış Herkes Beğenmiş Ben Beğenmedim Deyip Ben Aptal Mıyım' Deyip Yuksek Veriyor Bir Çok Kişi Böyle Yapıyor Emin Olabilirsin ' Bu Düşüncelerin Oylara Büyük Katkısı Var Ama Yazdıklarımın Hiç Biri Kötü Film Demedim Sadece 0.3-0.4 Puan Fazla Almışlar Demeye Çalıştım

Ve Gişe Rakamları Çok Yüksek Olup Berbat Olan Filmlerde Var Gişe Reklam Işidir Çok Belirleyici Bi Unsur Değil

Yuh diyorum başka bir şey demiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

17 yaşındakiler gerizekalı demiyorum. Dünyaya farklı bakıyorsunuz. Kime göre neye göre efsane dediğin filmlerin binlerce oyla o listede olması çok ironik değil mi? Ayrıca hepsinin gişe rekorları kırmış olması senin için önemsiz

Kişi Oy veriken Şöyle Düşünüyor ' Bu Film 8.5 Almış Herkes Beğenmiş Ben Beğenmedim Deyip Ben Aptal Mıyım' Deyip Yuksek Veriyor Bir Çok Kişi Böyle Yapıyor Emin Olabilirsin ' Bu Düşüncelerin Oylara Büyük Katkısı Var Ama Yazdıklarımın Hiç Biri Kötü Film Demedim Sadece 0.3-0.4 Puan Fazla Almışlar Demeye Çalıştım

Ve Gişe Rakamları Çok Yüksek Olup Berbat Olan Filmlerde Var Gişe Reklam Işidir Çok Belirleyici Bi Unsur Değil

Yuh diyorum başka bir şey demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidan

Çok fazla var iyi, kötü ve çirkinden tut star wars a kadar.

star wars biraz anladım da iyi kötü çirkine abartı diyen var
  • Old boy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulp Fiction
  • Argo

V for Vendetta

The Dark Knight Rises
  • KevinSpacey12 K kullanıcısına yanıt
    Güya milyonlar harcamışlar bu filme.Keşke park falan yaptırsalarmış.Tarih filmi çekmek deneyim ister adamlar lise 1 tarih kitabı gibi işlemişler filmi sonuç tabi berbat olur.

• 5'ten fazla etmez.
  • şu zamanında iyi olan filmleri, günümüz filmlerini izledikten sonra yorum yapanlar lütfen yorum yapmayın.

örnek; 2013 filmlerini izledikten sonra fight clubı izliyorsunuz, kötü diyorsunuz e bi zahmet kötü, o film 1999-2005 arası efsaneydi.
    -ben de kalkıp, ilk avengersı izlesem, transporterı izlesem fight club itici gelirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

şu zamanında iyi olan filmleri, günümüz filmlerini izledikten sonra yorum yapanlar lütfen yorum yapmayın.

örnek; 2013 filmlerini izledikten sonra fight clubı izliyorsunuz, kötü diyorsunuz e bi zahmet kötü, o film 1999-2005 arası efsaneydi.
    -ben de kalkıp, ilk avengersı izlesem, transporterı izlesem fight club itici gelirdi.

Çarpılırsın fight club 3013 yılında bile efsane olarak kalacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

taxi driver

Taxi driver sinemada bir devrimdir filmi bir daha izle.

+1000
  • arkadaş geçen bi filme denk geldim 2. dünya savaşı filmi nerde ben oradayım. filmin adı soysuzlar çetesi. ya yahudiysende sınırını bil arkadaş. bu kadar olmaz ya. bu film imdb de top250 de gördüm sonra imdb yi engelledim kafamda bitirdim. yahudi tezgahı resmen.
  • 3 idiots

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 2 Eylül 2013; 22:42:24 >
  • Stand by me
    2001: A Space Odyssey
    Godfather
    Avengers

• 3 idiots(8,3 abarti bence maksimum 7 alir)
    ghajini(resmen çakma bir film)
    cehennem melekleri(sirf kadro icin 6 almis kadro icin film izlenmez)

• Argo
    Expendables
    Taken 2
    Hurt Locker
    Transformes 2 ve 3
    Avengers
  • Intouchables, Requiem for a Dream, The Dark Knight, Forrest Gump, Leon, American History X, The Martian ilk aklıma gelenler. Elbet hepsi iyi, bazıları çok iyi filmler, ama yerlerini hak etmiyorlar bana kalırsa.
  • 3 Idiots

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.