Şimdi Ara

IMDB'de Abartı Puan Alan Filmler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pulp fiction,django,star wars ,kiss kiss bang bang,scarface,the avengers,avatar abartı puan alanlardan aklıma ilk gelen.Bunun dışında Lotr un en az 9 puan da olması gerekiyordu.Bana göre imdb 1 numarası olmalı puanı da 9.7 filan olmalı.Esaretin bedeli de 8.5 civarı olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

Scarface'te Al Pacino'nun oyunculuğu dışında hiçbir ekstra şey yokken neden kült film sınıfına girdi ki?
    Tamamen saçmalık. Siz o şekilde düşünmeye devam edebilirsiniz.

Yaşınız nedir Tayfa-140?

20. Yaşla olan bağlantısını merak ettim.
  • Saçma bir konu olmuş biraz.O puanlar zaten üyelerin verdiği oyların ortalamasıyla oluşturuluyor.10 kişi 10 puan verir 1 kişi beğenmez veya anlamaz 1 puan verir , ortalama 9 olur sonra ne abartı puan dersin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Saçma bir konu olmuş biraz.O puanlar zaten üyelerin verdiği oyların ortalamasıyla oluşturuluyor.10 kişi 10 puan verir 1 kişi beğenmez veya anlamaz 1 puan verir , ortalama 9 olur sonra ne abartı puan dersin zaten

Aynen takılmayın o puanlara, herkesin filmden anlayışı sinemadan anlayışı farklıdır göreceli birşey bu.
  • Fight Club abartıldığı kadar iyi değil
  • Çok kişisel bir konu bu size hitap etmiyorsa film o filmi kötü yapmaz bende mesela god father serisini hiç sevmem ama bu kadar beğenen olduğuna göre saygı duyarım filme.
  • Sanki maraton koşturuyosunuz filmlere.
    http://youtu.be/SAVxp9GtuvM?t=1m17s

Bu arada herkes kendi tarzı filmleri izleyip oyladığı için imdb'deki puanlar sinefil olmuş biri için de yararlı olabilir diye düşünüyorum. Godard'a Breathless filmini izleyerek başlamanız gerektiğini anlayabiliyorsunuz mesela imdb'de.
  • requim for a dream
  • The godfather
  • Yuh Fight Club mı sizinkide abartı olmuş ben Fight Club tan 9.0 bekliyordum .
  • Scarface garanti 8.3'den fazla eder. 140'larda film. Nesi fazla olmuş. Efsane mafya filmidir.

İlk sıralardan şimdi hangisini izlediysem güzel film dedim hoşuma gitti ama ilk 10 filmden birisinin arasına Inception girebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

Fight clup , godfather , pulp fiction , esaretin bedeli

The Godfather? Tamam, kendi görüşün olabilir, saygı duyarım. Ama The Godfather da fazla abartı olmuş. Hatta bildiğin trollük olmuş.

Edit: Diğer arkadaşların yorumlarını da okudum. Forum kapanabilir.

Adamlar Taxi Driver, Scarface, Godfellas, A Clockwork Orange, Fight Club... gibi efsaneleri bildiğin harcamışlar. Sıkıcı derken neyi kastediyorsunuz bir türlü anlamadım ama herhalde adam gibi Lync, Kubrick, Terence Malick, Akira Kurosawa, Kieslowski... filmlerini izlerseniz intihar edersiniz herhalde. Arkadaşlar siz Nolan, Spielberg yüzeyselliğinde filmler izlemeye devam edin. Martin Scorsese size fazla gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^rof -- 22 Temmuz 2013; 0:41:15 >

• Çok fazla var iyi, kötü ve çirkinden tut star wars a kadar.
  • Yıl olmuş 2013 hala Star Wars puanını haketmiyor diyenler var.Arkadaşım sen o yılda yapılan bilim kurgu fantastik filmlerin efektlerine bak ondan sonra gel haketmiyor de.
  • Esaretin Bedeliyle ne alıp veremediğiniz var lan
  • yaşı ufak olanlar fantastik şeylerin daha yukarıda olması gerektiğini düşünüyor. batman, lotr, star wars, avangers vs.
    bunlarda haketmeyen birçok film var fanboylar oyları yükseltiyor.
    ben mesela fantastik olan filmleri izlemem hiç bir tek batman serisini izlemiştim o da arkadaş zoruyla.

fight club'a abartı diyenler birçok sahnesini izlerken anlamadığına bin kere eminim.
    filmin sonuna kadar esas oğlan kolay kolay çözülmüyor. en azından ben fark edememiştim.

pulp fiction'da hikayeye değil repliklere diyaloglara bakacaksın. çok garip bir tarzı var. orjinal dilde izlenmeli.

esaretin bedeli ise duygusal yükü yoğun bir film, duygusuz adama iyi gelmez katılırım.

herşeye muhalefet edin ama fight club'a etmeyin.
    oyunculuk, kurgu vs herşey bana göre çok iyiydi.
    tek kötü yanı biraz hızlı işliyordu konu, bazı yerleri karışabiliyordu.

• avatar ve marvel filmleri 7 yi geçmemeli.
  • yorumladıkça batan bir konu kapatılsın bence... fight club boş filmmiş hadi be sende yürü git kurtlar vadisini izle...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.