Şimdi Ara

Imba Rogue Rehberi (HORT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
27.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Anilsey

Çok güzel olmuş ellerine sağlık Bende bir priest rehberi mi yazsam diye düşünüyorum, taslağı seninkinden faydalanabilirim =) Ama çok uzn sürer gibi

Aslında fazla uzun sürmüyor. Yoksa sürüyormu 6 saat uzunmu ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfredy -- 2 Ağustos 2007; 21:05:00 >

• Arkadaş rogue karakterini çok iyi özetlemiş. Böyle bir konu başlığı bayaa işime yaradı. Pek çok soruya cevap buldum diyebilirim. Konuyu tekrar incelediğimde üst konu olabilir diye düşünüyorum. Bütün rogue oyuncuları bu konuyu okumalı
  • üst konu olmasını bende gerçekten çok isterim çünki bunun gibi bir rogue rehberi bulunmuyor şu anda forumda ve zaman gecip arka sayfalarda kayboludugunda gercekten çok üzülürüm. Emeklerim boşa gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

Çok güzel olmuş ellerine sağlık Bende bir priest rehberi mi yazsam diye düşünüyorum, taslağı seninkinden faydalanabilirim =) Ama çok uzn sürer gibi

Aslında fazla uzun sürmüyor. Yoksa sürüyormu 6 saat uzunmu ???

Ben yazmaya başlarsam (ki şimdi rogue açtım onu kasıyorum lvl9 tmm mı? keyfimi hiçbişi bozamaz ) çoşuyorum. 2 öykü yazmıştım sersem gibiyken, şimdi rehberi hazırlarsam mage rehberindeki gibi olmaz, ancak benzer taraflarısı söylerim ordan bakınd erim, gerisi benim düşünceme kalmış yazarım, ama tam yazarım

Ki evet 6 sdaatten uzun sürer, araştırması resimleri tlaentları var, deep holy talentı çizmem, holy disc pvp talentı çizmem vs gerekecek ki çok uzun sürer Ama kimse yazmasın günün birinde (yakın zamanda muhtemelen) yazıcam rehberi ^^

Ve evet biri pala rehberi ve druid rehberi hazırlarsa çok makbule geçer

• Ben yazmaya başlarsam (ki şimdi rogue açtım onu kasıyorum lvl9 tmm mı? keyfimi hiçbişi bozamaz ) çoşuyorum. 2 öykü yazmıştım sersem gibiyken, şimdi rehberi hazırlarsam mage rehberindeki gibi olmaz, ancak benzer taraflarısı söylerim ordan bakınd erim, gerisi benim düşünceme kalmış yazarım, ama tam yazarım

Ki evet 6 sdaatten uzun sürer, araştırması resimleri tlaentları var, deep holy talentı çizmem, holy disc pvp talentı çizmem vs gerekecek ki çok uzun sürer Ama kimse yazmasın günün birinde (yakın zamanda muhtemelen) yazıcam rehberi ^^

Ve evet biri pala rehberi ve druid rehberi hazırlarsa çok makbule geçer

Rehberdenmi gaza geldin yoksa hehe. Hangi ırk actın??

• Lazım olan rehber Varsa hazırlayam Her class olabilr farketmez^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Lazım olan rehber Varsa hazırlayam Her class olabilr farketmez^^

Bence en çok hangi classdan anlıyorsan onunkini hazırla mage ve rogue var. Diğerlerinden birini seç mesela shaman.
  • 2 eklenti daha yaptım Yapılabilecek Enchantlar ve Kullanılabilecek Gemler adıyla. Devamı da gelecektir.................
  • hatalar var bazı yerlerde
  • Neresi imba bunun yahu hem cok dar hemde cogunu orjinal guide dan termüme etmişsin eklentilirinde cok sacma. Bende rogue var ama ne pro iddam var nede cok bildigimi söylüyorum ama bundan daha iyi rehber yazarım bir kaç hatanı söyliyeyim:

-Human ın sword/mace specialization u fazladan skill seni hem cinslerinin önüne geciri bütün combat rogulerde +10 iken sende +15 olur fazldan weapon skill fazladan critic/hit rating gibidir yüksek levellere vurmaya yara. Diplmacy yaramaz mı hem erken levelerde ucuza tamir yada binek sonraki levellerde quest gibi tabi gene epic binek gibi seyleri getirir daha az ugrasla. Perception en sona koydum ki dikkat ceksin abi bu skill nasıl yaramaz yahu bütün serverlarde en yüksek oyuncuyu genelde rogue olarak görürsün gene karsındaki rogue olacaktır hesabı yapıver.
    -Diger classların weapon skilleri içinde aynı şey geçerli rogue menzil kullanmaz demeyin epic bi tüfek yada güzel bi thorwn ile sıkışınca iyi damage vurabilirsiniz olması faydası var zararı yoktur.
    -Nelf için stealth dolarken kullanmak için birebirdir Shadowmeld, sonra whisp olayı insana cok vakit kazandırır ölü iken yürümek işkence dodge de güzeldir özellikle erken leveller için.
    -Tabi will of forsaken gercekten güzel ama sadece fear effectlere 3 class demek troll ün hızlanması orcu AP eklemsi duruma göre daha cok ise yarayabilir zaten 70 altına 5dk 70 de 2 dk CD li trinket ile bu sorundan kurtulabilirsiniz.
    -Talent dagılımı rezalet pve pvp diye ayırmışsın inan combat rogue de tek fark %5 parry dir diger roguelerden onun harince resistler olsun silah düşürme olsun slow larda kurtulma olsun harkulade işe yarar arenada sonra Subtetly için hemo bazen eksik shadow step yok ne biçim iştir seninki! Shadow step özellikle caster ve hunterlara karşı birebir hemde kör nokta olayını çözüyor
    -Duydugum en sacma olay agro gelirse damage vurma iyi bari agro geldi oyunu bırak! Skill kullan feint agroyu azaltır bide talent da var rahat ol madem agro sorunu var
    -Warrior neden criping atarsın warrior sabit durur en kolay dövüsegin classtır ama warrior karsı fazla sansın yoktur sen kadar yüksek damage vurursan daha fazlası geri teper eger bi healer varsa arkanda deadly posion ile evenom cok ise yarar stun a güvenmeyin arms ise yada orc ise %15 stun resist zaten %5 herkesde vardır yani %20 stun resist olabilir. OVerpower doge olunca direk vurma bunu 10 saniyede bir yiyecksiniz ister istemez evasion acaranız diger attacklardan kurtulma sansınız artar
    -Diğer classlar için caster ve hunterlara stunsız bırakmayın ne kadar boş kalırlarsa o kadar damage vurup kacarlar stunli iken rahat saydırın. Mindnoobin posion casterlara özellikle mage lere cok yarar. Tabi criping main hand de
    -Shaman enchant ise yakın dövüsür rogue ye zayıftır stun bitirir ama instan skillleri ve WF ile 2 handi varsa dalmadan rogue ye üstün gelebilir dikkatlı olmak gereki. Element biraz sakattır mind posion gene ise yarar. Totemlere deli damage vurur stealth lı yaklasırken shadow cloak kullanmanız gerekebilir. Resto sizi kesemez ama ölmezde paladinden beterdir earth shield sayesinde siz vurdukca kendini heallar kesersiniz ama zaman alır. Eger arenada üzerinde earth shield bi shaman görürseniz sap/blind gibi kapama skilleri cok ise yarar en son kesilmelidir.
    -Stata gelince resilence arena için demirbaştır eger olmassa en kötü buildi en az zayıf charı oynayan noob bile keser sizi gerisi zaten malum. Bu arada critice karsı dodge /parry /block islemez critici yemek kacınılmazdır vurmakta öyle ciriti yüksek olmalı yani.
    -Meslek için hani ALc/herb yada enchant? BS yi weapon smith için engineer helm için kasarlar. LW o kadar da güzel degil bırakın druidler deri yüzsün onlara gider.
    -Son olarak Sword spec combat skill i artık o beyaz damage deil sarı damage oldu son bir aydır da öyle sen tercüme yaparken pathclere bakma zahmeti göster.
    Uzun bi eleştiri oldu eger gercekten uzun süreli geniş kapsamlı tutarlı bir rogue rehberi hazırlamak isteyen varsa yardıma hazırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segban -- 3 Ağustos 2007; 4:57:41 >

• Biraz daha kibar olabilirdin. Direk /rude çekip /spit atmışsın adama. Ayıp...

Umarım Elfredy, burada gördüğü eksiklerini (tabi varsa) büyük bir kibarlıkla (!) ekler...

Yukarıdakini okudukça sinirlerim tepeme çıktı. Sen saki imbası, o zaman otur sen bir rehber hazırla kolaysa deme derecesine gelmiş bulunmaktayım. Tekrar söylüyorum lütfen biraz kibar ol! Hatta ve hatta mümkünse yukarıda yazdıklarını düzelt! Yazdığım şeylerin bazılarında ne kadar haksız olduğn görüüüyor. Hatta o kadar ki, bu rehberi çok kıskanmışsın ve bir hışımla karşı çıkmışsın diyeceğim...

Bu arada, lw kasmış bilyon tane rogue arkadaşım var ve o kastıkları giysilerden gayet te memnunlar!! Neden acaba? İyi oldukları için olabilir mi????

------------------------------

@Elfredy
    Undead açtım lvl 12 bile oldum (ooh), pve talentıyla gidiyorum, yanlız pve talentlarıyla kasarken dagger ile kassam olurmu? Sword biraz ers gibi geldi bana pek birşey yapılmıyor??

Priest rehberi hazırlayayım dedim baktım uzun sürücek (bu mesajı yazdığım saatin altını çiziyorum, artık ne kadar ayıksam) sonraya bıraktım

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyHappyEnding91 -- 3 Ağustos 2007; 7:54:48 >

• Hunterda flash light diye bir skill yok o flare olucak görünmezleri gösteren bir özellik olarak.
  • Acayip iyi bir talents olmuş bende combat talents arıyordum.Bişi sorcam belki noobca olabilir ama senin şu hazırladığın combat talents varya ileriki levelerde raid için kullanılabilir mi ?
  • Combat rogue için +hit herşeyden önemlidir. Yani o belirttiğin statlardanda daha öncelikli. Combat potency üzerine gelişir combat build, unutmayalım. Raiding bi combat rogue için önce +hit sonra AP. Bana pek önemsememişsin gibi geldi hit ratingi de belirtmek istedim o yüzden.
    --------------------------

küçük bi düzeltme daha. Bilmiorum sen ölemi demek istedin ama yazdığından ben şunu anlıyorum.

Mongose:120 agi ekler. Sanki her zmaan eklermiş gibi anlıyorum ben senin cümlenden ama mongose procladığında 120 agi ve haste ekler. Ve yine burda hit ratingin önemi devreye girer.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egla -- 3 Ağustos 2007; 10:52:48 >
  • Imba Rogue, Imba mage, yakında imba priest rehberimiz de olacak :)
    Ben mage imi, imba mage e gore kasmaya baslamistim ama deiştirdim sonradan o da var tabi, benim talent sistemim hiçbiyerde yazmıyor, eger başarılı olursam bende "en imba mage rehberi" yazarim :P

Neyse yazı güzel, eleştiri biraz saygılı olsa o da güzel olacakti.
  • Nezaket mi soruyorsun o kadar iddalı gelip, imba oldugunu idda eden ben degilim talent build de cok iddalı rogue LW kasılılr ama ona gelinceye cok daha kullanıslı meslekler var.

1-ALC/herb feda leaf (gerçi yeni patch ile blinding powder kutulardan bolca çıkıyr) healing potların yanı sıra elixirler rogue nin party içinde kullanılslı hale gelmesini saglıyor ayrıca transmute da çok yüksek para var.
    2-Eng/mine epic helmler bi yana bombalar trinketler erken levelde picklock kasmak için malzeme stone claw toteminin görevini gören dummyler eger tüfek kullanıyorsa scopler hatta tüfeğin kendisi daha sayısız ama eng kendine calışan bi meslektir tek müşterisi genelde diger eng lerdir.
    3-BS/mine combat olup mace spec e verince master mace smith ile rakibini stun manyagı yapman mümkündür. Thorwun envai çeşidi gene bu meslekte.
    4-Enchanting kasan olmuyor degil yararlıdır da bence bunu daha çok para kazanmak için yapılmalı enchanterlara herkesin ihtiyiyacı var nede olsa.
    5-LW diyorsun çok da ısrar ediyorsun bak LW den cıkan epicleri başkasından alabilirsin bir kaç set özellikle LW isteyen onlarda druid in tanklık statları üzerine yogunlaşmış. Eng itemlerini kullanmak için eng skilli gerekir master mace smith yada sword smith epicleri binds when picked up zaten. Ben kısıtalmıyorum ama TBC den sonra LW nin işi zırh dokumakdan ziyade zırha yaptıgı çok güzel ekler haline geldi. Bunlarda başkasından alınabilir şeyler.

Son olarak söylüyorum ben pro degilim hiç bir iddam da yok ama arkadaş çok iddalı girmiş. Benim kıskandıgım yok ama bu tipler yüzünden benim rogue charım berbat oldu kaç kere talente vermem gerekti meslekleri çok sıfırdan kasmam icab etti. Benim hatalarım vardır kabul ama bilerek konuşun ki anlayayım. TEk char kasıp proluk idda etmek kolay yüksek level olmak pro luk deildir her zaman. Hatta tanıdıgım en iyi oyuncular 48-58-68 gibi levellerde kalıp HK farmlıyor honor sorununu 70 den önce çözüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: segban

5-LW diyorsun çok da ısrar ediyorsun bak LW den cıkan epicleri başkasından alabilirsin bir kaç set özellikle LW isteyen onlarda druid in tanklık statları üzerine yogunlaşmış. Ben kısıtalmıyorum ama TBC den sonra LW nin işi zırh dokumakdan ziyade zırha yaptıgı çok güzel ekler haline geldi. Bunlarda başkasından alınabilir şeyler.

LW hakkında küçük bir bilgi; Elemental LW ile yapılan Primal Intent seti BoP. Başkasından alamazsın. Ayrıca Primal Intent setinin tanklık la ilişkiside yok. Ve eğerki adamın düzgün raid yapan bi guildi yoksa yada varsa ama düzenli raidlere katılamıyosa v.s , baya yararlı oluyo benim fikrime göre. Socketlerinin olmaması bi dezavantaj katılıyorum evet ama ona rağmen güzel. En azından combat rogue için baya iyi

• Böyle bir şey lazımdı açıkçası bana... Trial Acc. ile Undead Rogue açtım ama sıkıldım fakat, Account'u aktifleştirdikten sonra BC'ye direk geçiş yapıcam Blood Elf Rogue açsam Undead kadar iyi bir seçim olur mu?
  • @segban

O arkadaşın imba yazmasının sebebi, imba mage rehberinden kaynaklanıyor, lafın gelişi yani, ama sen yine /rude davranışlarınla tartışma yaratır gibisin. Arkadaş hiçte iddalı değil, gayet kibar şekilde anlatmış, bilgilerini başka insanlarla paylaşıyor diye bu kadar ters tepkiyi haketmesi hiçte adil değil.

/ignore
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

Perception: Bir skill dir. Kullandıgınızda etrafınızdaki görünmez düşmanlarınızı 20 saniye daha rahat görmenizi saglar. Bir rogue için pek de bi önemli bi özellik değildir. Çünki bizim işimiz görünenleriyle.

Ve dikkat edeceğiniz bir diğer şey de agro dur. Argonuz yükseldikce skill vurmayı bırakırsınız ve normal damageler e dvm edersiniz ve fazla zaman geçmeden argonuz azalacaktır.Ve Poison olarak kullanmanızı önerdiğim pois

Perciption'a onemsiz bi skill dedi , sen hic horde rogue oynarken ally roguelarla kapısmadın galıba

Bu arada sen hic rogue oynadınmı ? Agro almamak icin skill kullanmamak ne demek , feint'i süs diyemi koymuslar oraya ?

Umarım lvl 70 bı rogue un vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cou_de_GraCe -- 3 Ağustos 2007; 11:15:47 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.