Şimdi Ara

Imba Rogue Rehberi (HORT) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
27.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: buraklogoglu

ben talent lerin neye göre yapılacağını bilmiyorum bilen varsa cevap yazabilir mi?

Nasıl yani neye göre? PvP yapmak istiyorsan vereceğin talent farklıdır PvE yapmak istiyorsan farklı. Ben belirtmişim farklı talent build leri vermişim eger begenirsen kullanırsın. LvL aldıkca 1 talent verirsin. Öyle işte................
  • http://www.wowhead.com/?talent=iGec0x0kidAohZE0Rc

Ben Karakteri açmadan önce şöyle bir talent ağacı çıkardım bu yolda gittim

Çoğu rogue gibi 55'ten sonra daggera dönmeyip 1'den itibaren asas gittim bu nasıl sizce?

Bence Improved Backstab talentler içinde gerekli çünkü stunlock kullanırken çok işe yarıyor.
  • Arkadaşlar,

Player, başka playerlardan pickpocket marifetiyle para çalabiliyor mu acaba?
    Geçen gün Orgrimmar'daydım. Şu emotion yazılarının olduğu turuncu renkde, tam ifadeyi hatırlamıyorum ama benden 2g,70s,15c (2g den eminim gerisi yanlış olabilir) çalındığını belirten bir yazı yazdı. Üstümdeki tam paraya da dikkat etmediğim için eksildi mi eksilmedi mi emin olamadım...

Var mı duyan bilen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: camu

Arkadaşlar,

Geçen gün Orgrimmar'daydım. Şu emotion yazılarının olduğu turuncu renkde, tam ifadeyi hatırlamıyorum ama benden 2g,70s,15c (2g den eminim gerisi yanlış olabilir) çalındığını belirten bir yazı yazdı. Üstümdeki tam paraya da dikkat etmediğim için eksildi mi eksilmedi mi emin olamadım...

Var mı duyan bilen?

yok öyle birşey :D
  • Allah Allah,

SS almıştım eve gidince eklemeye çalışırım.
    Bende yok biliyorum, hatta Alliance üstünde denemişliğim de var... olmamıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camu -- 12 Eylül 2007; 13:47:40 >
  • quote:

Arkadaşlar,

Var mı duyan bilen?

Birisi /e komutu ile yazmıştır onu
  • verdigin bilgiler cok isime yaradi ama bi para kasma yontemi daha var dusuk lwller icin mesela orga gidiyorum orgun bosunun yanina gidiyoruz tharall di adi sanirim sonra o bossun arkasina gecip(fakat cok yakin olmasin)sonra stealtha basiyoruz ardindanda U ya basip orgrimmari at war mod a geciriyoruz ardindan boss sizin dusmaniniz olucaktir sonra hemen pickpocketliyosunuz ardindanda hic kimildamadan U ya basip at wari kapatiyosunuz fakat o acilan kucuk pencereyide kapatin yoksa butun eliteler guardlar size dalar bunu istediginiz baska bi mob uzerinede kullanabilirsiniz.
  • private server değilmi
  • slm,
    ben dungeon değil de bg larda kassam öyle set tmmlasam güzel olur mu?hangisi en iyi olur merak ediyorum...dagger kullanmak istiyorum lvl 70'te..(az kaldı şuan 64 üm..) ztn 3. ek paket gelcek hiç bi önemi kalmayacak ya neyse :/
  • full bg kasmanı önermem ama biraz bg kasıp epic non-set rewardları alabilirsin gerisini arenadan tamamla derim.. bg rare setlerini tamamen fuzuli görüyorum.... silah olrak daggera dvm edebilirsin...
  • Elfredy Hocam,

Benim Rogue 68 oldu, 70 olmaya çalışıyorum hızlı bir şekilde (keyif alarak tabii)
    Şöyle bir sorum olacak;

Critic strike veren itemları tercih edersek, attack power kaybediyorz, tam tersini yaparsak da crit şansımız azalıyor. Sence (ve okuyan diğer arkadaşlarca) hangisini tercih etmeliyiz. Benim fikrim attack power az olsada az damage lı ama bol criticli vurmak daha avantajlı gibi?

Benim düşünemediğim bir püf noktası var mı acaba diye soruyorum aslında. İlk melee karakterim bu.

Teşekkür ederim görüşleriniz için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camu -- 24 Eylül 2007; 13:13:44 >
  • quote:

Elfredy Hocam,

Benim Rogue 68 oldu, 70 olmaya çalışıyorum hızlı bir şekilde (keyif alarak tabii)
    Şöyle bir sorum olacak;

Critic strike veren itemları tercih edersek, attack power kaybediyorz, tam tersini yaparsak da crit şansımız azalıyor. Sence (ve okuyan diğer arkadaşlarca) hangisini tercih etmeliyiz. Benim fikrim attack power az olsada az damage lı ama bol criticli vurmak daha avantajlı gibi?

Benim düşünemediğim bir püf noktası var mı acaba diye soruyorum aslında. İlk melee karakterim bu.

Teşekkür ederim görüşleriniz için...

eger dagger build kullaniyosan crit rating biraz daha onemli, ama bence simdiden bunlari dusunme, zira 70 oldugun zaman kullanacagin itemlar belli sayilir.
  • caitlin arkadasımızın dedigi gibi dagger da crit rating daha çok önemlidir çünki nerdeyse vurdugun tüm damageler crit e baglıdır crit harici öyle kayda deger damage yapamazsın. Ama eger sword/fist/mace 3lüsünden birini kullanıyosan ki bu genelde pve yaptıgını işaret eder ap gitmelisin. Üstelik bide sen dagger kullandıgın zaman kullanacagın talent de sub ise (Ki bana göre en iyi pvp talenti) sub dan sana gelen + ap ler + agi ler itemlerden kaybettigin ap yi sana geri kazandıracaktır. Yaklasık 300 350 ap geliyo bana sub oldugumda. Sen genede ap kas combat git rahat ol hem pvp yaparson hem pve :) Ha diyorsan ben dagger kullanmak istiyorum ama pve de olsun istiyosan gene combat gidersin dagger + crit sansını alırsın crit olarak zaten çok fazla olur yaklasık 30 lara dayanır malice ile. Biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana....
  • Teşekkür ederim arkadaslar,

Şu anda MH de 2,60 hızlı fist weapon, off hand de ise 1.80 hızlı bir mace kullanıyorum. Dungeonlara zaman ayırmadım henüz, ikiside quest reward. (Fist; ring of blood dan, mace; durn the hungerer dan). Talent malice, %20 şansla 25 enerji veren ve %60 şansla finishing move ların bir combo eklediği talent falan hariç full combat gidiyorum. Gayet de rahat quest yapıyorum. Şimdilik pvp düşünmediğime ve LW kastığım için şu bilinen epic seti craft edene kadar da combat gideceğime göre AP a ağırlık vereyim sizin dediğiniz gibi. Tekrar teşekkürler...
  • iyi güzel etmişsinde o vermedigin talentlerin çok önemli olduklarını bil onları alabilmek icin silebilecegin birşey varsa sil bence........ Hem PvE olsun hem PvP olsun çok işe yararlar...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

4-a)PvE için en iyi talent agacı combat buildi dir. Combat için size önerebileceğim 1 build vardır.
     Imba Rogue Rehberi (HORT)

Malice 5/5
    Improved Sinister Strike 2/2
    Lightning Reflexes 3/5
    Precision 5/5
    Deflection 5/5
    Riposite 1/1
    Dual Wield Specialization 5/5
    Blade Flurry 1/1
    Fist weapon Specialization 5/5
    Weapon Expertise 2/2
    Aggression 1/3
    Adrenaline Rush 1/1
    Agression 3/3
    Vitality 2/2
    Combat potency 5/5
    Surprise Attacks 1/1
    Improved Eviscerate 3/3
    Ruthlessness 2/3
    Relentless Strikes 1/1
    Lethality 5/5

Talent bence biraz pvp ye kaçmış :) şöyle bi kaç düzeltme yapsak daha iyi olur kendi tecrubeme dayanarak söylüyorum.

fist için:

Slice and Dice PvE build için olmazsa olmazı. Nerves of Stell yerine Improved sprint e de verilebilir az da olsa ikisi de PvE de kullanılıyor (veya Endurance yerine de verebilirsin). Lightling Reflexes a vermek biraz gereksiz oluyor PvE için , zaten senin target olman zor . Parry için de aynı şey . Riposte de biraz PvP oluyor aynen target alınmayacagın için parry edip disarm etme gibi bi olayında yok :)

bi de dagger PvE build i eklemek isterim:

bu buildin tek sorunu Lethality veya Opportunity i tamamlayamamak seçim player a kalmış tamamen :)

PvP build leri gayet güzel ama bence Mutilate de Fleet Footed ve Murder yerine Improved Poisons a vermek daha akıllıca biliyosun poison yoksa Mutilate dmg ı da yok :) (Vile Poisons a da verilebilir ). Zaten Fleet Footed %8 hızlandırıyor Meta Gem le de %8 hızlanılabiliyor(Swift Skyfire Diamond) :P ama %10 resist impairing effects olayı güzel tabiki. ( Bu arada patch 2.3 de Fleet Footed %15 hızlandırıcak o zaman kesinlikle Fleet Footed a verin derim :P )

Bendeki Hemo Build de böyle:

Master of Sublety yerine Elusivenes , Ghostly Strike ve Heightened Sense veriyorum zaten MoS biraz buglı ki patch 2.2 de düzeltiliyor diye duymuştum daha denemedim.

bi de Mutilate PvE build i ekliyeyim bari :P

Bu Spec deki en büyük problem Dagger Specialization , Dual Wield Specialization veya Opportunity den birini seçmek zorunda olman. Eger crit in iyiysi bende Dual Wield Specialization daha avantajlı küçük kaba bi hesaplamayla (tamamen hayali yani :P )

Main hand in 100 vuruyor diyelim Offhand in 50
    Dual Wield Specialization a verirsek : offhand e %50 ekleyelim MH-100 OH-75 toplam 175 dmg
    Opportunity e verirsek: MH ve OH de %20 fazla MH-120 OH-60 toplam 180 dmg çok fark yok :P

ancak Opportunity sadece ability dmg larını artırıyor ama Dual Wield Specialization bütün off hand attaklarını o yüzden bence Dual Wield e vermek daha akıllıca. Tabi bu build i kullanmak Combat Build inden daha zordur bi kere Critic inin iyi olması gerek çünkü Improved Backstab gibi bir talent ın yok.

Iyi oyunlar :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

iyi güzel etmişsinde o vermedigin talentlerin çok önemli olduklarını bil onları alabilmek icin silebilecegin birşey varsa sil bence........ Hem PvE olsun hem PvP olsun çok işe yararlar...........

Heheh,

Ben zaten onlara bastım abi, onlarsız olur mu hiç! Onlar hariç derken combat ağacı dışında verdiğim talentler demek istedim. Yani "full combat gidiyorum, assassination a verdiklerim hariç" gibi.
  • Gayet güzel olmuş, eline sağlık!
  • bu posta böle geç cvp yazmak saçma olcak ama human konusunda birşey eklemeliyim.
    UD ile yarışır bence humanın özellikleri çünkü perception başlı başına bir lütuf, arenada çok işe yarar.
    cidden dramatik bir biçimde artırıo stealth detection u (+10 lvl) yani human ve siz lvl 70 iseniz stealth görme olayı human lvl 80 miş gibi oluo haliyle çok rahat görüo.
    eğer ally rogue açarsam kesinlikle human açarım çünkü diğerlerinin hiçbir özelliği yok(gerçi zaten 70 UD rogum var krallar gibi)
    hordeda da UD dışında diğer ırkların rogue için özelliği yok...
  • Ya ben bir şey sorucam, 70 hunter ım var, alt char kasmak istiyorum, bir yandan druid bir yandan rogue ye hevesim var.. Pvp yi çok seviyorum ama raidlerde daha çok aranan bir class olur düşüncesiyle druid kasmak istiyorum. Ne dersiniz asıl zevkim olan pvp için Rogue açarsam pişman olmam değilmi ilerde...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.