İman etmesem intihar ederdim

-
-
sende 10 sene vadeli kredi çek al bir araba
şaka şaka sakın öyle bir şey yapıpta haksız vergi kazancını verme bunlara...
otomobili üretenden daha çok para kazanıyorlar la. -
Din de bunun için var zaten. -
Hayat şartları hiç kimse için adil olmuyor. Yaşayabildiğiniz kadarını yaşamaya bakın. Çocuk falan varsa iyi yetiştirmeye bakın ki sizin yapamadıklarınızı o yapsın. Sonuçta o da bir insan için başarı. -
sizinde atlılarınız var padişahım onlardada o yok -
o arabaları herkes alabilse ayrıcalığı kalmazdı zaten görmezden gelirdin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen de nitelikli eleman olsaydın hocam yapacak bir şey yok oku diyoruz yapamam edemem yer aç dedik sermaye yok yanlış kararların hayatını karartmış.İngilizce öğren demiştik geçen yok. -
Nitelikli olsanda bu arabalara zor binersin 5000 lira alsan gene alamazsın , bence bu araçlara binenlerin çoğu haram kazanıyor , ya vergi kaçırıyor , ya hap satıyor , yada faize bulaştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kortekes
Nitelikli olsanda bu arabalara zor binersin 5000 lira alsan gene alamazsın , bence bu araçlara binenlerin çoğu haram kazanıyor , ya vergi kaçırıyor , ya hap satıyor , yada faize bulaştıBence de çünkü belli bir motor hacminden sonra vergi çok artıyor 2500 lira vergiye verebiliyorsa çok parası olmalı 5000 6000 le binilmez haklısın
-
Gelir dağılımının adil olmadığı toplumlarda fakirlerin intihar veya isyan etmemeleri için güç sahipleri tarafından topluma din empoze edilir.
Böylece fakirler bu dünyada yaşayamadıkları konforu öbür dünyada yaşama hayali kurarak sakinleşir, zenginlerin de malı mülkü tehlikeye girmemiş olur..
Sadece şu ülke bu ülke şu din bu din için konuşmuyorum. Genel konuşuyorum.
Güney amerika, ortadoğu, ve afrika ülkeleri buna örnek.
Veya endonezya..
Veya ortaçağ avrupası..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40312742C -- 28 Temmuz 2020; 18:14:59 > -
Hocam cehape hükümetini desteklerseniz böyle olur gözünüz açık olsun ülkede neler döndüğüne bakın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
passat dediğin araç yurtdışında orta seviye olarak adlandırılan bir araç. ki bundan 5-6 sene öncesinde ülkemizde de bu kadar pahalı değildi. uyuşmuşsunuz resmenquote:
Nitelikli olsanda bu arabalara zor binersin 5000 lira alsan gene alamazsın , bence bu araçlara binenlerin çoğu haram kazanıyor , ya vergi kaçırıyor , ya hap satıyor , yada faize bulaştı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dinin olmasına çok sevindim. Beni ayakta tutan 2 şey vardı zamanında bir din iki annem. Şuan din gitti. Yani 4 yıl önce ayrıldım. Elbet bir gün annem de gidecek işte o zaman...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 12 Haziran 2020; 18:25:15 > -
gecmis olsun kardesim. hayatta her seye hazır olmak lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-40312742Cgecmis olsun kardesim. hayatta her seye hazır olmak lazım
Sağol reis.
-
Kendin söylüyorsun işte: 5-6 sene öncesine kadar böyleydi. Şimdi bunların ne fiyatları ne de yıllık vergileri uygun. 5000-6000 geliri olan, artık bunlara kolay kolay binemez. Binmeye çalışanlar var ve çoğu yanlış yapıyor. Ev harici uzun yıllar büyük borç mantıklı değil. Bana sorarsan ev için de mantıklı değil.
-
quote:
Bu mesaj silindi.Kim görmüş o cenneti, cehennemi?
Kim gitmiş de getirmiş haberini?
Kimselerin bilmediği bir dünya
Özlenmeye, korkulmaya değer mi?
Hayyam
En Beğenilen Yanıtlar

Din de bunun için var zaten.
|
Gelir dağılımının adil olmadığı toplumlarda fakirlerin intihar veya isyan etmemeleri için güç sahipleri tarafından topluma din empoze edilir.
Böylece fakirler bu dünyada yaşayamadıkları konforu öbür dünyada yaşama hayali kurarak sakinleşir, zenginlerin de malı mülkü tehlikeye girmemiş olur.. Sadece şu ülke bu ülke şu din bu din için konuşmuyorum. Genel konuşuyorum. Güney amerika, ortadoğu, ve afrika ülkeleri buna örnek. Veya endonezya.. Veya ortaçağ avrupası.. |
sende 10 sene vadeli kredi çek al bir araba
![]() şaka şaka sakın öyle bir şey yapıpta haksız vergi kazancını verme bunlara... otomobili üretenden daha çok para kazanıyorlar la. |
Benzer içerikler
- eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini nasıl anlarız
- yemek yedikten sonra baş dönmesi
- yaratıcı berber isimleri
- granit ve çimstone farkı
- hotmail hesap kurtarma
- 5g nedir zararları
- izafiyet teorisi nedir
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X