Şimdi Ara

İLLİMUNATİ İLE İLGİLİ BİRKAÇ ŞEY.. [SIR DOLU SİTE-BİLMECELER-CEVAPLAR] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
7
Favori
10.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

"We are DH! We are DH Konu Disi. We are the soul of planet. We are you! We are everthing that you can imagine. And of course we have a man who you can never imagine it. it's our master. we're calling him as citizen. master ciziten gonna fuck your system. he is very good for fucking system."
    Yzanı cidden tebrik ediyorum kim yazdı?

he is very good for fucking system

• " Altına şey inci ker yeğen " de yazmış biri altına şey ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4_eVeR_K.O

" Altına şey inci ker yeğen " de yazmış biri altına şey ne ya

altınıker incisişer , tamam sakinim.
  • tricorjiv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

Bir arkadaşımın 10-15 dakika önce tavsiyesi üzerine ekşi sözlükte bir entry'de illimunatiye ait olduğunun söylendiğiwww.illimunati.org adresine bakmak istedim. Sözlükte de söylendiği gibi ctrl+a yapınca orada bir sayaç görünüyor ve sayaç 7 aralık 2011 16.00'ı gösteriyor. Yani o tarihe mi ayarlı ne işte. Daha sonra sayfanın kaynak kodlarına baktığınızda o tarihe gelindiğinde sitenin indexinde "You are too late" yazısının çıkacağı görülüyor. Bu sitenin kime ait olduğunu araştırdığınız zaman amerikada bir şirkete ait olduğu ile karşılaşıyorsunuz. (http://whois.domaintools.com bu adreste araştırıldı site) Ayrıca sitenin sahibi olan şirketi arattığınızda,http://www.illuminatiorder.info adresi googleda ilk sırada gelmekte.

Merak edip yukarıda son verdiğim . www.illimunatiorder.info sitesine girdiğimde karşıma bir site çıktıSitede yer alan piramitte bazı yerlere tıkladığınızda sizleri bazı yerlere yönlendiriyor. Her yönlendirilen sayfada farklı bir şekil-piramit vs var ve buralarda her tıkladığınızda sizi farklı bir yere atıyor. İlk girişimde siteye 3 tıklamadan sonra karşıma koordinatlar çıktı. Bazı koordinatlar ve iki merkez arası uzaklık gibi birşeyler gördüm. Ne yazık ki ss alamadım ve bir anda page not found belirdi ekranda sarı yazılarla. Ardından sayfa yenilemeye çalıştım ve sayfaya giremedim. Yaklaşık 2 dakika boyunca sürekli denedim ama giriş sağlayamadım. Ardından tekrar denediğimde beni en baştaki sayfaya yönlendirdi ve en sonra tekrardan farklı farklı yerlere tıklayarak çeşitli ülkelere ait bilgilere ulaştım. 3 kez denedim arka arkaya ve acılan sayfaları incelerken beni hep ilk piramite yönlendirdi. Toplamda 3 ülkeye ait bilgilere rastladım. Başlarda ülkenin konumu,yüzölçümü felan var. Sonra ülkeye ait bayrağa veya sembole tıkladığınzda karşınıza bambaşka bir yer çıkıyor. Galiba ülkenin değişik birimlerine ait yerler olsa gerek. (tam araştırmadım hemen konu açtım.) Fransa,isvişre ve hollandaya ait bilgileri gördüm. En son isviçrede kaldım. Devam edeceğim ve nereye kadar gittiğime bakacağım..

Bu konuyu açmamın nedeni araştırmacı arkadaşlar vardır burda diye düşündüm. Ben sabaha kadar araştırıp gündüz tekrardan devam edeceğim. Hiçbir şeye ulaşmasam bile en azından zamanımı geçirmiş olurum. Seviyorum zaten bu tür konuları,ilgimi de çekiyor. Hadi arkadaşlar sizler de araştırın bakalım neler bulacaksınız sitede. Ben şu anda yeniden deniyorum ve page not found ile karşılaşıyorum.. Ana sayfadan tekrardan deneyeceğim. Belki farklı bir yere yönlendirir kim bilir. Ama bana kısır döngüymüş gibi geliyor

İlk sayfada piramidin en altındaki aslana tıkladığınızda bir bilmece açılıyor ve sayfanın kodlarına felan baktığınızda şifre "human" olarak görünüyor. Kaynak kodlarının arasında aşağıdaki kodlar mevcut..

function goforit() {
    var location;
    var password;
    var pass1 = "human"; // place password here
    password=this.document.testform.inputbox.value
    if (password==pass1) {
    window.location= "index23.html"; // file to open if password is correct}
    else {window.location= "error.html"; // file to load if password is incorrect}

Sordukları bilmece sfenks'in meşhur şifresi. ""What speaks with one voice, yet walks on four feet in the morning, two feet at noon and three feet in the evening?"

Türkçesi (kendimce çeviriyorum) " tek sesle konuşup sabah 4 ayak,öğlen 3 ayak,akşam 2 ayakla yürüyen nedir?" gibi birşey.. Bunu da araştırabilirsiniz. Ayrıca kaynak kodlarının arasında şifrenin verilmiş olması siteyi,şifreyi gizlemek gibi bir kaygıları olmadığını da gösterir..

Hiçbir şey olmazsa bile en azından gece gece uğralmak araştırmak isteyenlere bir uğraş olur Sadece kendimce birşeyler paylaşmak istedim hepsi bu. Lütfen abuk sabuk yorumlarda bulunmayınız...

Hay Allah baksen şu işe hiç site çıkar mı oradan ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkaninal -- 1 Ağustos 2011; 14:04:24 >

• Şifreyi human olarak girdim, tekrar uzayda bir piramit çıkardı, tekrar en alta tıkladım bu sefer bir metin çıktı:

Latince Versiyon :

Hermes Trismegistus

I. Eli rem charinf afora
    goniag rawe dar arid
    tealis ur wedo dariot

II. def kaibaa seth
    Eli kurax

III. rado nix debez
    are thimot Eli
    assuat ionisar
    ahas Eli

IV. ird haemar ird
    uer Eli antoat
    are haedani agar Eli lea

V. ird frater laudem
    safirus he iuras
    che he atos Eli
    ganosat iot

VI. hapes are tenet ire
    anesos isis tenet ire

VII. iaweh Eli it ache hede
    ars otarnitur anonas

VIII. imman Eli itante Eli non
    gae Eli itasos terim anon
    dane Eli non ire
    sahib are Eli non dane

IX. rivat ina varas ota
    arem Eli xis

X. are sechi che Eli
    holo nam eros

XI. athos ora che he amenusat

orkas oramus mentos veros are
    idem Eli meafila relealos

XII. arbeilis ude Eli hele
    mei simon novem rusa Eli
    ne Eli rasu nordas

XIII. Eli ecce iheab Elin an
    ead he elir
    Eli ecce iheab Eli nan

Sayfanın 4 köşesindeki aslanların üzerine getirdiğimde mouse u ' Almanya, İngiltere, Amerika ve İsviçre ' bayrakları çıkıyordu. İngiltereye tıkladım ve ingilizcesi geldi metinin karşıma. Paylaşıyorum:

İngilizce Versiyon:

Tabula Smaragdina

Hermes Trismegistus

I. I speak not fiction, but what is certain and most true.

II. What is below is like that which is above, and that which is
    above is like that which is below for performing the miracle of one
    thing.

III. And as all things are produced from one, by the mediation of
    one, so all things are produced from this one thing by adaptation.

IV. Its father is the sun; its mother was the moon, the wind carried
    it in its belly, its nurse is the earth.

V. It is the cause of all perfection throughout the whole world.

VI. Its power is perfect if it be changed into the earth.

VII. Separate the earth from the fire, the subtle from the gross,
    gently, and with judgment.

VIII. It ascends from the earth to heaven, and descends again to
    Earth, thus you will possess the glory of the whole world and all
    obscurity will fly away.

IX. This thing is the fortitude of all fortitude, because it
    overcomes all subtle things, and penetrates every solid thing.

X. Thus are all things created.

XI. Thence proceed wonderful adaptations which are produced in this
    way.

XII. Therefore am I called Hermes Trismegistus, possessing the three
    parts of the philosophy of the whole world.

XIII. What I had to say about the operations of the sun is complete.

Altta bir parça daha metin olduğunu gördüm, paylaşıyorum :

Sanctify speech of the Hermes Trismegistus:

"Boundless darknesses were above the abyss and the water and a fine, intelligent spirit were from the divine power held in the chaos.

There the holy light burst out and under the sand the elements came out of the moisture and all Gods looked at the fertile nature. Since the universe still was in disorder, the light elements arose and the heavier ones became than placed to basis under the wet sand, all things were through the fire separated and added around through that the spirit be arisen.

And the sky appeared in seven rings and the Gods manifested in the figure of the stars with all their being attitudes and the stars were counted with the Gods who are in them. And the air covered the external ring which was moved from the God's spirit in his circuit. Every God fulfilled, according to his power, the work that was prescribed to him ... and they sowed the mankind in order to find out the divine creations and in order to show the vigour of the nature. And they beget the great number of the mankind in order to rule over everything under the sky and to recognize the good in order to grow and to increase.

And they testified every incarnated human being soul through the course of the Gods of the changing stars in order to consider the sky the race of the heaven's gods, the divine compositions and the natural forces ... their life and their wisdom are at the origin in the unison with the course of the Gods of the changing stars.”

• konu güzeeeell.
  • http://www.illuminatiorder.info/Spez/fortune.htm

Bakın bi şuraya.Güzel bi oyun var.

Edit:Türkiye!
    http://www.illuminatiorder.info/krad/orue/eugael.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam Lallana -- 1 Ağustos 2011; 14:50:44 >
  • çözdüm! turkey 8.1 mg marmara earthquake yazıyoo gaçınnnnn
  • http://tr.wikipedia.org/wiki/Hermes_Trismegistus hakkında söz ediyo ve yeni dünyanın babası o olacaktır diyo @Karameşe nin paylaştığının latince çevirisini yapınca çıktı işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

çözdüm! turkey 8.1 mg marmara earthquake yazıyoo gaçınnnnn

ne zamanmış ona göre önlemimizi alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

çözdüm! turkey 8.1 mg marmara earthquake yazıyoo gaçınnnnn

ne zamanmış ona göre önlemimizi alalım

nerede yazıyor bu
  • İlluminati nedir?

İnternette ne kadar asosyal velet varsa zaman geçsin diye ortaya çıkarttığı bir sürü abuk sabuk bilgiler, işsiz güçsüzlük insana neler yaptırıyor, kapatın şu bilgisayarı biraz.
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

http://www.illuminatiorder.info/Spez/fortune.htm

Tersten okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxxis39

quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

http://www.illuminatiorder.info/Spez/fortune.htm

Tersten okuyun.

ben dikkat etmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

İngilizcesi iyi olanlar şu siteye bakabbilir mi? (Site üyelerinden birisinin sitesiymiş)
    http://www.global-nation.com/

A modern human society for intellectuals to assist in engineering a Whole World Government for the better of environment and human development.

Korktum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

İlluminati nedir?

İnternette ne kadar asosyal velet varsa zaman geçsin diye ortaya çıkarttığı bir sürü abuk sabuk bilgiler, işsiz güçsüzlük insana neler yaptırıyor, kapatın şu bilgisayarı biraz.

+1001
  • http://www.illuminatiorder.info/board/showthread.php4?p=67#post67 Foruma üye olanlar şu konuyu bi okusun çok garip şeyler var sitede

Sitede illuminatidh nickli biri var hello yazmış hanginiz? Ayrıca We are everywhere yazmış birine cevap olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson Les Paul -- 2 Ağustos 2011; 17:17:04 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.