|
İllere göre en çok satılan otomobil markası.
-
-
İstanbul'da nasıl reno en çok satıyor yav . Her yer BMW , Mercedes dolu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde daha ucuz arabalar satılmış demek ki şaşırmadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Filo kiralama firmalarının çoğu İstanbul da olduğu için ve onlar da genelde Clio, Megane aldıkları için normal. Büyük firmaların hepsinin filo kiralama hizmeti aldığını düşünürsek ve bu firmaların çoğu da 34 plakalı araçlara sahip ve geneli de Renault araçlar. Filo kiralamalar bir alımda çok adetli araç aldıkları için doğrudur yani.
-
Osmaniye şaşırtmadı ahahahaha
Sakaryalıları anlarım hadi fabrikası orada işçileri indirimli alıyor. Osmaniye sana ne oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 26 Eylül 2023; 23:47:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel bir harita ülkemizin fakirlik seviyesini yüzümüze tokat gibi çarpıyor
Fiat dacia her yeri sarmış azıcık daha parası olan reno hyundai almış ne yapsın ülke insanı
Böyle bir ortamda elin çinlisi gelmiş taaa Asya kıtasından alın size güçlü motor bol donanim 5 yıl garanti fiat dacia yerine beni tercih edin fiyatım da makul demiş
Ne diyelim yaratıcı razı olsun ...
İlk dört Renault, Volkswagen, Hyundai ve Fiat’tan oluşmasına rağmen haritada Dacia ve toyotonun olması istatistik espirisidir.
Örneğin; 10 bin araç olan ilde 6 bini mesela toyoto olduğu için orası toyoto renginde olmuş. Halbuki total rakamlarda toyoto kim bilir kaçıncı sırada.
İstatistik bilimi hakikaten manipüle edilebilir bir bilim.
kardeş senin kafan mı güzel?
anladık wosvos aşığısın tamam da
bu kadar da objektiften uzak yanlı bakılmaz
başlığı okudun mu?
İLLERE GÖRE EN ÇOK SATILAN ARAÇ MARKASI
o ilde bu marka en çok satmış
haritada vosvos göremeyip hemen manipülasyon diye atlamışsın?
-
Ne alakası var ya, ben bi defa orada istatistik bilimi ile nasıl oynanabileciğini örneklendirdim.
"Üç çeşit yalan vardır; Yalan, kuyruklu yalan, istatistik."
Senede 2 tane satan ferrari öbür sene 4 tane sattığında satışlarını %100 arttırmış olur, Fiat 1 milyon adedi 1 milyon 100 bine çıkardığında satışlarını %10 artırmış olur.
Bu da onun gibi, toplamda belki ilk 3 e giremeyen bir marka, birkaç ilde en çok satan araç olabilir.
-
İşte bende bundan bahsediyorum, güzel açıkladınız. Anlayacak kadar algıları olmayanlara dikkat et hocam aman ha. Senide ferrari aşığı ilan ederler şimdi.
Fıat akp gibi her yeri ele geçirmiş.
Doğu Forddan geçilmiyor. Karadeniz de aynı şekilde Ford ve reno alıyor
Kim almış bu kadar fiati
bunlar sinoplu gibi 3-5 tane alanlar. bu fiatları goremıyorsun cunku hepsi kapalı garajda
-
Onlarda sanırım 1.4 fire easy egea
Harita sadece 2022 yılında tescili yapılmış araçları kapsama aldığından sokakta gördüğümüzle tabloda görünen aynı olmayabilir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kardeş senin kafan mı güzel? anladık wosvos aşığısın tamam da bu kadar da objektiften uzak yanlı bakılmaz başlığı okudun mu? İLLERE GÖRE EN ÇOK SATILAN ARAÇ MARKASI o ilde bu marka en çok satmış haritada vosvos göremeyip hemen manipülasyon diye atlamışsın? |
Benzer içerikler
- opel astra ecn arıza kodları listesi
- ruhsatta renk değişimi ücreti
- 185 70 r14 lastik hava basıncı kaç olmalı
- kanser hastaları engelli raporu ile araç alabilir mi
- hacizli araç satılır mı
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
- en hızlı araba
- duster hibrit
- hyundai i20 sıfır fiyat
- ford fiesta sıfır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X