Şimdi Ara

İllaoiyi Nasıl Durdurabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten çok saçma bir hasarı var adam beni ve gank a gelen jungu ve midi kesiyo böyle birşey olamaz oyunlarda çok sakin kalan ben fena tilt oldum. Ona karşı güçlü olan pickler nedir? Bunun yanısıra merak ettiğim bir şey daha var:

    Diyelim ki ilk pick benim ve en iyi oynadığımı aldım ve karşıma illaoi çektiler bu durumda ne yapmalıyım

    %75 pantheon, %25 irelia %3 karma %2 diğer şampiyonları oynuyorum soloda



  • Menziline girme hebele hübele, e sini doçla hede hödö, olaf alırım içinden geçerim laga luga.



    Evet eleştiri bitti şimdi gerçek yoruma geçiyorum. İllaoi klasik bir koridor kabadayısı diyebiliriz ancak diğerlerinden farklı olarak takım savaşlarında düşmek yerine bir yıldız gibi parlıyor bu harun abi mi desem, saplı sultan mı desem ablamız.



    Öncelikle koridorda mümkün olduğunca minyon arkasında kalarak ruhunuzu çekilmekten koruyunuz, ancak nereye kadar, elbet o çeker bi yerde fırsat bulup, işte o zaman önemli bir karar anı var, ya takasa girip ruhunuzu kurtaracaksınız, ya da maho ağa gibi topuklarınız arkanıza vura vura kaçacaksınız. Onun dışında mümkün olduğunca 6 levelden önce kırın belini, gerekirse midiniz gelsin flashını alın mutlaka. 6 levelden sonra o koridor girilmez oluyor 1v2-3 yapabilir illaoi.



    İlerleyen oyunda ise vurkaç önemli olabilir ama bundan daha önemlisi can yenilemesini engelleyin , ahtapotun kolları kesebilirseniz kesin. Ve mutlaka takımınızda bir ignite olsun. Büyücünüz yoksa sona, karma, soraka varsa supa bile olsa morello aldırın. Adc son fısıltı tercihini fani hatıratından yana kullansın. Hatta 800 goldu bir kayıp olarak görmeyin, korudor aşamasında celladın çağrısı alın ki can yenileyemesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 13 Ocak 2017; 20:11:34 >




  • E için minyon arkasında dur.

    Q kolay kaçılabilen bir yetenek. Ama güzel oynayanları tam minyon alacağın yere atıyor. Alanı da büyük olduğundan rahatsız ediyor.

    Münkün oldukça dokunaçları kes.

    Ulti atınca mümkünse ultiden çıkmaya çalış. Pant, irelia gibi şampiyonlarla bunu kolayca yapabilirsin.

    Ultisi düşünce girip kesin. Ulti varken gank yese bile bana mısın demiyor.
  • Herşeyden ziyade nerf yerse durdurabiliriz şuan ki haliyle iyi oynayan birisini koridorda ezmek zor
  • %105 nasıl oynuyorsun bro?

    Hızlı koridor iten champ alıp karşılıklı itişin. Earlyde düşürmeye bakın. Tflerde ccleyip üstüne çökün. Tank gibi durabilir ama lifesteal ile aslında hayatta kalıyor. Yani cc+focus ile yok olur. Defansif bir skilli de yok zaten.

    Koridor aşamasında dediğim gibi ya dişli bir şey alıp kesip geri düşüreceksin ya da hızlı koridor iteceksin. Freezelemeye kalkarsan çok ruhunu çaldırırsın. Kule altı oynamak işkence zaten ona karşı. Jungler gank gelince double falan alabilir 6'dan sonrası için dikkat edin.
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında düşündüğümüz heroyu alsa sizce de kazanmaz mı Illaoi'ye karşı
  • koridorda uzakçı şampiyonlar alınması lazım örnek quinn al afk kalır o kadar ağır ezersin.tflerde ultisi ile iş yapmaya çalışıyor toplu halde durmayacaksınız kolları kesinlikle varken savaşmayacaksınız onla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius a karşı nasıl oynamalı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    İrelia %20 yazcaktım yanlışlıkla 25 yazmışım, mesela ne önerirsiniz karşısına
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Düşündüğünüz heronun baş harfi v mi
  • Karşıma gelirse hep Rammus pickliyorum ben. W fullüyorum, lanede bire birlerde daha kesemedi beni. Baminin alevini alıp bire birde kesmişliğim de oldu. Geçen sezon plat 3 elo. Bu sene karşıma gelmedi.
  • Koridorda sabit durmuyorsun,C harfi çizerek ( minyonları C harfinin ortasına al ) skillerini doçluyorsun.Kesinlikle E'sini yeme. Uzun savaşlara girme.Pantla zaten uzun savaşamazsın,dürtüp farm yapmaya bak.Dövüşmek istersen güvenli bölgesinden uzağa kitelaman gerekecek.Özellikle ruhunu çektiği yerde kesinlikle dövüşme.
    Irelia için,bitkinlik flash iş yapar.Burstleyeceği zaman seni basarsın bitkinliği.Takaslar için ve genel vs taktiği için;Q ile girer,sersem atarsın. birkaç aa yaparsın ve o ultisini basar,ilk burstu atlatmak için bitkinlik atarsın.Tabi adam sersemden çıktıktan sonra etrafında daireler çizmen gerekiyor.Ama asla daireyi tam tamamlama.180 derece yol aldıktan sonra tersi yöne;geldiğin yöne giderek adamı olduğu yerden uzaklaştır ve kitela.Skill tutturamayan,dokunaçları ıskalayan ve ultisini atarken bitkinlik yiyen illaoi kaçmaya çalışacaktır.Kaçmaya başladığı an vs'yi garanti kaybetmiştir.Kovala.
    Ormancıya güveniyorsan çalıların olduğu yerdeki dokunaçları sürekli yok et.Dokunaçlara gittiğini görünce E atmaya çalışacaktır.Q da atarlar.İlk hamlede gider gibi yapıp 150 birim geri dur,doçla ve devam et.Dokunaçlardan can çal.Ormancı gelince zaten çalılara kaçması aptallık olur.




  • Ottoman_PoweR kullanıcısına yanıt
    Rammus alırsam hasarım pek olmayacak doğal olarak, ben de aşırı tank şampiyonları oynamaktan zevk almıyorum
  • singed easy lane
  • Aşırı güçlü lakin oldukça da hantal bir şampiyon. Yetenek animasyonları oldukça yavaş gerçekleşir. Bu yüzden Q ve E yeteneklerinden çok kolay kaçınabilirsiniz. Yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi pasifinden gelen kolları mümkün olduğunca kesmeye çalışın. Zaten iyi bir oyuncuysa kollar olmadan birebir takasa girmez. Asıl sıkıntı ise takım savaşlarında. O hengâmede ne varsa atıyor. Sersemletme yeteneğine sahip şampiyonlar çok avantaj sağlıyor. Yetenek animasyonlarının ortasında sersemletme yedikten sonra pek yapacağı bir şey kalmıyor. Örnek olarak Pantheon iyi bir tercih olabilir. Q ile dürtüp sersemletmeyi doğru yerde yaparsanız Pantheon kombosu ile gerekli ani hasarı çıkartabilirsiniz.
  • Mobil champ alman lazim gerisi senin playerligin. Gerci pantda ne kadar playerlik yapacaksinki sen ilk once şampiyon havuzunu genişlet.
  • Skillshotu fazla mobil bi champ sec.Bide yukarda yazilanlarin cogu dogru dinle onlara kulak ver guclu oldugu zamanlarda girme trade
  • MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    mobil şamp ?????????
  • tryndamere, barbar kral, graves.
  • DürümYiyenSolucan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam fiora riven garen jax try nasus yasuo gibi şampiyonlarım da var ama pant ile ireliaya diğerlerine göre daha çok hakimim
  • Full Illaloy oynayan bi arkadaşım var dalgada geçeriz hatta sadece onu oynadığından felan suan dia 1 serilerde. Eger e yersen mutlaka adamla takasa girmelisin geriye dogru kaçma bu cok yanlış cunku free damage yiyip cs kacirirsin. Koridoru üstüne itme illaloyun cunku agresif oynarsan alabilirsin. E yemeden trade girersen pek bisey yapamaz irelia ile cok döveni gördüm. Mage minyonun canini q atinca alacak kadar koy ve q ile minyon aldığında yada sana e tutturmaya calistiginda gir %80 güzel bir trade alırsın minyonlardan cok hasar yemezsen. Biraz ugrasman lazim çünkü lanede güçlü bir champ illaloy. bu dediklerimi level 3 irelia ile yapmacaksin hemen bilmis yorumlar gelicek biliyorum irelia earlyde cok gucsuz uhehee felan sheen almis irelia gayet güçlüdür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.