Şimdi Ara

İlla ki kız arkadaşımız olmak zorunda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes diyor senin kız arkadaşın yok cart curt annemler bile anca playstation oyna millet kız arkadaşı ile gezsin falan diyor bu olay bir ihtiyaç mıdır nedir anlayamıyorum

Edit: Kız arkadaşlarım oldu durum vahim değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 26 Mayıs 2012; 11:08:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olunca anlarsın.
  • Hayatini yasa

• Senin durumda olmak istemezdim su yonden istemezdim elbet kiz arkadasin olucak fakag ilkler hic unutulmuyor cok kafaya takiosun gercekten birde hep alltan alirsab yandin sen.

Diyeceklerim takma kafaya olacak elbet belli urasmiyosun kari kiz isiyle bende oleydim

• Bence ailen ... olmandan şüpheleniyor.
  • Aynı dertteyiz Çevremde benimle alay eder. Filanca kişinin var senin neden yok derler. Mecbur olacak yoksa yanlış anlıyorlar. Benim gibi 20 yaşındaysan durum daha da vahim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Olunca anlarsın.

Oldu zaten dolu ama 1.5 yıldır takılmıyorum kimseyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zorunda değilsin ama sevişmek güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Olunca anlarsın.

Olduysa boşver biraz ara iyi oluyo
  • Aslında yok ama eğer hiç kimse ile ilişki yaşamadıysan kızların gözünden değerin olmuyor. (kendimden biliyorum erkek kaşarlarına ilgi duyuyorlar daha çok)
  • aileler çocukları böyle sıkar ezer kendi istediği gibi biri olsun ister sonrada 2 bağırır rahat bırakın beni kendi kararımı kendim verebilirm dersin sonrada ergen derler, hertürlü onlar haklı çıkar dostum o yüzden olgun ol takma cevap bile verme insanlara..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Olunca anlarsın.

Olduysa boşver biraz ara iyi oluyo

Doğru diyosun hocam da bir sosyal faliyet bulsam ona katılsam da bulsam sarışın bi hatun artık iyi olacak

• Salla bosver lazim degil.

• Bana kalırsa olmaması olmasından daha iyidir. Eğer çok sex düşkünü değilsen evlenene kadar salla gitsin
  • git onlara de ki:
    hey dostum derdin ne senin erkek arkadaşım olsa daha mı iyi!??
    de.

• Kız arkadaşın olsa gezsen niye bu kadar çok geziyorsun, senin evin yok mu bu saatte eve mi gelinir, bu harcadığın paralarla neler alınır derler.Kız arkadaşın olmayınca da çık kızlarla gez derler gay olduğunu ima etmeye çalışırlar
  • yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Senin durumda olmak istemezdim su yonden istemezdim elbet kiz arkadasin olucak fakag ilkler hic unutulmuyor cok kafaya takiosun gercekten birde hep alltan alirsab yandin sen.

Diyeceklerim takma kafaya olacak elbet belli urasmiyosun kari kiz isiyle bende oleydim

İlkler kötü oluyor haklısın hocam benim ilk kaç tane el değistirdi saymadım ama hala aklımdadır o cidden. Ama o neyse

• Olmalı tabii ki yav yalnızlık çekilmiyor...
  • devlet bağa bakmiiiy devlet biğe kız vermiyy nirde adalet nirde demokrasi ...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.