Şimdi Ara

İLKOKUL MEZUNLARININ EHLİYET ALMASINI ONAYLIYOR musunuz??? (ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

İLKOKUL MEZUNLARININ EHLİYET ALMASINI ONAYLIYOR musunuz??? (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 6.11.2006)
Giriş
  • izmir'de dolaşırken bir ehliyet kursunun girişinde bir pankart asılmış olduğunu gördüm..
    "ilkokul mezunları için son fırsat" yazıyordu..

acaba siz ilkokul mezunlarının ehliyet almasını ONAYLIYOR MUSUNUZ yoksa ONAYLAMIYOR MUSUNUZ???

• ilk oy bendendi
  • tanıdıksa evet
  • full gidiyoruz
  • neye gore onayliyoruz ya da onaylamiyoruz? bu ayni gemi kullanan kaptanlarin ehliyetlerinin elinden alinmasina benziyor.
    iyi bir egitimle neden olmasin?
  • ilk okul mezununu çöpçü bile yapmıyorlar..Ne ehliyeti.

Potansiyel canavar.
  • arkadaşlar
    türkiye şartlarında okuyamayıp evine ekmek götürmek için hayat mücadelesine giren okadar çok insan varki ne yani ehliyet almaya hakları yokmu
    ii yaşamasınlar bari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yas sinir durdugu surece bencede bir problem yok ilk okul bitirmis insan demek cahil olmayan okuma yazma bilen hatta suanda 8 yillik oldugu icin binimum fizik matematik bile yapabilen bir insan demek. bukadar asagilamayalim bu insanlari. Eger 18 yasini doldurduysa neden olmasin. NItekim belki emeli bir yerde sofor olmak yada tir soforu olmak olabilir. Baska acilardanda bakmak lazim
  • Aslında sorun elindeki diplomaya bakılmaması lazım.

Çok sağlam bir sağlık kontrolünden geçmeli -göz ve fiziksel tedaviden bahsetmiyorum- zihinsel eksikliği çok fazla olan insanlar toplumda çok fazla.Ruh yapısı bozuk, potansiyel trafik canavarları var.

Mutlaka bi ruh hastanesinden sağlam raporuda alınmalı bence.Sallamasyon 2 zıplamayla 2 haft okutmayla bu raporlar alınmamalı.

Gerçi neye konuşuyorum? Odun gelmiş kereste gidecek bir toplumumuz var..Ne desek boş..
  • ilkokul mezunu iyi araç kullanamazmı...?

iyi düşünün ne yani ailesinin okutmadığı bir kişi araç kullanmasınmı..?

Ben bunun için henüz erken diyorum mantıklı yorumlar yapın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: webche

ilkokul mezunu iyi araç kullanamazmı...?

yanına soru işareti ve smiley'i koyduğun bütün soruların cevabı bana göre evet... Yorum yapmaya gerek duymuyorum çünkü her şeyin başının eğitim oluğunu anlamak o kadar da zor olmasa gerek. Zaten sürücü sınavları fazlasıyla kolay ve yetersiz, bi de bu ehliyeti alanlar ilkokul mezunu olunca (hepsi değil, çoğunluğu) potansiyel tehlike oluyor. Ayrıca olayı fazla dramatize etmenin manası yok bence(ne o öyle "eve ekmek götürmesinler mi, yaşamasınlar o zaman" lafları??)

• quote:

Orjinalden alıntı: Xenon

quote:

Orjinalden alıntı: webche

ilkokul mezunu iyi araç kullanamazmı...?

yanına soru işareti ve smiley'i koyduğun bütün soruların cevabı bana göre evet... Yorum yapmaya gerek duymuyorum çünkü her şeyin başının eğitim oluğunu anlamak o kadar da zor olmasa gerek. Zaten sürücü sınavları fazlasıyla kolay ve yetersiz, bi de bu ehliyeti alanlar ilkokul mezunu olunca (hepsi değil, çoğunluğu) potansiyel tehlike oluyor. Ayrıca olayı fazla dramatize etmenin manası yok bence(ne o öyle "eve ekmek götürmesinler mi, yaşamasınlar o zaman" lafları??)

ilk okul mezunlari senin gozunde bayagi bi asagida anlasilan. sence bir ilk okul mezunu araba kullanmaya yetersizmi? sence araba kullanabilmek icin daha hangi egitimleri almasi lazim.

• İlkokul mezunlarına ehliyet verilmesin diye bişi olurmuymuş yaaa! Ehliyet sınavları kolaymış. Bugün Liseden mezun olmakla eskiden ilkokulu bitirmek arasında zorluk bakımından fark yok. Hatta diyebilirimki eskinin ilkokul mezunlarının genel kültürleri bu zamanın lise mezunlarından daha fazla. Ehliyet sınavları gerçekten kolay olabilir ama etrafınızda kaç tane kişi var zayıf dersleri yüzünden sınıfta kalmış okulu bitirememiş. Öyle ya da mezun ediyorlar artık değil mi? Sadece okula gitmek ve gerekli paraları basmak yeterli bu devirde. O yüzden eskiden bu şansı bulamamış kişileri aşağılamıyalım.
  • Herkesin bir yeteneği , ilgisi ve zekası vardır...Okumayan bir insan okuyon bir çok insandan daha zeki ve daha yetenekli olabilir...Bazı şeyler imkan ve şansla alakalıdır...Ne kadar çok okursan okadar iyi şöför olursun diye kuralda yok...Bir profesör herhalde hakinenden shumaherden artık nasıl yazılıyorsa ondan dahamı iyi formulacı olacak...Eğer bir kişinin aklı, yeteneği,sağlığı ve okumuşluğu ehliyet almaya yeterliyse o kişi ehliyet alabilir...Hatta okuma yazma biliyorsa ilkokul mezunu olmasına bile gerek yok...
  • Herkesin bir yeteneği , ilgisi ve zekası vardır...Okumayan bir insan okuyon bir çok insandan daha zeki ve daha yetenekli olabilir...Bazı şeyler imkan ve şansla alakalıdır...Ne kadar çok okursan okadar iyi şöför olursun diye kuralda yok...Bir profesör herhalde hakinenden shumaherden artık nasıl yazılıyorsa ondan dahamı iyi formulacı olacak...Eğer bir kişinin aklı, yeteneği,sağlığı ve okumuşluğu ehliyet almaya yeterliyse o kişi ehliyet alabilir...Hatta okuma yazma biliyorsa ilkokul mezunu olmasına bile gerek yok...
  • Kesnilikle almamalı.İlkokul mezunlarının işi ne trafikte.Hatta ilkokul mezunu olup da ehliyeti olanların ehliyetine el konulmalı. Ehliyet için en az 2 yılılk üniv. mezunu şart koşulmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcukbay25

Kesnilikle almamalı.İlkokul mezunlarının işi ne trafikte.Hatta ilkokul mezunu olup da ehliyeti olanların ehliyetine el konulmalı. Ehliyet için en az 2 yılılk üniv. mezunu şart koşulmalı

ben ne o.uzler biliyorum uni mezunu olup daha debriyajin nerde oldugu bilmeyen ne ilk okul mezunlari biliyorum nekadar dikkatli kullanan.

ornek: bizim koyde dolmus soforlugu yapan kisi

sen git bu adama kardes senin elinden ehliyeti alicaz sen en azindan 2 yillik uni mezunu degilsin. adam senden benden ii araba kullancak elinden ehliyeti alinip belkide yeni yetme ama iki yillik uni mezunu diye birine verilcek. Adaletini sevdigim Turkiyesi.
  • Yok bence nobel ödülü profesör olanlara verelim..Senin ehliyetin varsa ve tüm ünüversiteli olanların ehliyetini elinden alalım...Ne o öyle ünüversiteliyede ehliyetmi verilirmiş...
    quote:

Orjinalden alıntı: selcukbay25

Kesnilikle almamalı.İlkokul mezunlarının işi ne trafikte.Hatta ilkokul mezunu olup da ehliyeti olanların ehliyetine el konulmalı. Ehliyet için en az 2 yılılk üniv. mezunu şart koşulmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinokta -- 15 Kasım 2004, 13:36:40 >
  • Saçmalamayalım yaw lütfen bugüne kadar verilen ehliyetleride toplayın ozaman allah alah neyi tartışıyorlar yaw.Bence ilkokul mezunu olmasında bir sakınca yok.
  • Bazi arkadaslar ilk okul mezunlarini dev aynasindan izliyo galiba ben nice ilk okul mezunlari tanirim universite mezunu oldugum halde beni ezebilen bu is okulla olmuyo arkadaslar onemli olan ehliyetin bakkalda satilir gibi satilip satilmamasinda ehliyeti alan kisinin ilk okul yada universite mezunu olmasinda degil Ehliyet veren egitici kurumlarda bitiyo is bence ilk okul mezunlarinin universite mezunlarindan yada lise mezunlarindan farkli bir kategoride degerlendirilmesi hatali oncelikle ehliyet kursu adi verilen egitici kurumlar duzeltilmeli...
    Hepinize Hayirli Bayramlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.