Şimdi Ara

İlk yardım çantası yangın tüpü ve reflektör olmadan muayeneden geçer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
40.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öğleden sonra için randevu aldım muayene için ancak aracımda konu başlığında yazdıklarım bulunmuyor.
    Geçer mi ? yoksa alıp mı gitmeliyim.

Ayrıca uygun fiyata alabileceğim yer var mı ?

Yakınlarımda METRO KİPA CARREFOUR bulunuyor.

• bende pazartesi günü götürdüm muayeneye

ilkyardım çantası vardı arabamda ( 20 liraya satılanlardan )
    yangın tüpünün ise tarihi geçmişti ( yaklaşık 6 ay )

ama hafif kusurlu olarak muayeneden geçtim
  • reflektör ise hiç yoktu bunuda ekliyim.
  • sadece reflektor vardı hafif kusurlu geçtim
  • bence 20tl verin bir adet satın alın..İnsanlık hali her türlü ihtiyaci olabilir.Trafikte ne olacaği belli olmaz.

bizim aracimizda 2set duruyor şu anda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazar1907

bence 20tl verin bir adet satın alın..İnsanlık hali her türlü ihtiyaci olabilir.Trafikte ne olacaği belli olmaz.

bizim aracimizda 2set duruyor şu anda...

Dostum olmaması almayacağım anlamına gelmiyor tabiki.

1 sene önce evimiz yandı.
    2 ay önce evimizin ve arabamızın yanında belediye otobüsü alev aldı son anda söndürüldü.

Şimdiki aracımız da yok sadece ve acil bir durum olduğundan sordum. yoksa böyle geçsede alacağım.

Sağol uyarın için

Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim. metroya gidip bakacağım iyi bir set bulursam alacağım.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRe`i -- 21 Kasım 2012; 12:30:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tekrardan merhaba arkadaşlar. Gelişmeleri merak eden kişiler için yazıyorum.
    Aracımda ilk yardım çantası reflektör ve yangın söndürme tüpü olmadan muayeneden hafif kusurlu geçti.

Şimdi kipa dan bir yardım çantası reflektör ve yangın söndürme tüpü seti aldım 30 TL kullanışlı bir set aklınızda bulunsun.
    iyi forumlar.
  • https://www.evenos.com.tr/kopuklu-sondurme-sistemleri/ Bu verdiğim adresten en uygun yangın tüpü sistemlerini köpüklü söndürme sistemlerini bulabilirsin hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.