Şimdi Ara

İlk Uzun Yol Olacak(yol tarifi vb.sorular)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk uzun yolumuz olacak İstanbuldan(ümraniye) Kastamonuya gideceğiz.direk otobandan gidiliyormu hiç biryere sapmadan.
    otoyol ücreti ne kadar tutar.
    teşekkürler

Orijinalden alıntı: Big_PoweR

arkadaşlar ilk uzun yolumuz olacak İstanbuldan(ümraniye) Kastamonuya gideceğiz.direk otobandan gidiliyormu hiç biryere sapmadan.
    otoyol ücreti ne kadar tutar.
    teşekkürler

Merhaba.

Yolunuz Gerede'ye kadar otoban. Gerede'ye gelince Samsun sapağından çıkıyorsunuz. Gerede gişelerinden geçiyorsunuz. Epey bir gittikten sonra yol ayrımı gelecek yine. Sağdan çıkıp Karabük üzerinden gidebilirsiniz. Ya da sağdan çıkmadan direkt devam edersiniz. Çerkeş, Atkaracalar ve Kurşunlu'yu geçip ikinci Ilgaz çıkışına gelirsiniz. Ilgaz üzerinden gidebilirsiniz. Fakat benim tavsiyem Karabük üzerinden. O yol daha temizmiş. Daha güzelmiş. Ben şahsen Ilgaz yolunu seviyorum. 50 km orman yolu. Ama yer yer bozuk.

Clio Rs''2000 cc''172 hp
  • Bu tabelayı gördüğünüz anda sağ şeride geçin. Otobandan çıkmaya hazırlanın.

Resim alıntıdır.

İlk Uzun Yol Olacak(yol tarifi vb.sorular)
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • teşekkürler sağolun.
    Daha Fazla Göster
  • En ucuzundan bir navigasyon almanızı tavsiye ederim. ( tabiki duzgun bi marka ) sadece yol tarifi degil aynı zamanda yoldaki sert virajlar vs varsa ileriyi görmeniz acısından iyi oluyor. Ben mesela genelde gece cıkarım uzun yola , yolu bilmeme ragmen cok daha rahat ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.