Şimdi Ara

İLK TYT NETLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
27.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• gerçeklerin ortaya çıkma vakti. troller bu konudan uzaklaşsın lütfen.

geçen sene temmuzda çalışmaya karar verdim. önceden çalışma gibi bir planım yoktu. ülkenin %90ı gibi bende sınavı sallamayacaktım. abimin sayesinde çalışmadıktan sonra ne olacağını söyleyince çalışmaya ikna oldum ve başladım.

seviyemi görmek için deneme çözmem gerekiyordu. okyanusun 10lu ygs denemesini çözdüm.

tr: 26/14
    sosyal: 22/12
    mat: 3
    fen: 1/3
    toplam 43,50 net

denemeyi çözdüğüm zamanı hatırlıyorum. türkçeyi 1 saatte çözmüştüm. mata geçtiğimde ağlayacak gibi olmuştum. matın yarısında denemeyi bıraktım. bu sonuçtan sonra elimden geldiği kadar çalıştım. şuan ki netim 90 civarı.
    Yapay Zekanın Yanıtı

İlk TYT Netleriniz: Rehberiniz

TYT'ye hazırlanan öğrenciler için ilk deneme netleri büyük önem taşır. Bu netler, eksiklerin belirlenmesi, çalışma programının ayarlanması ve sınav stratejisinin geliştirilmesi için yol gösterir.

İlk TYT Deneme Netleri Kaç Olmalı?

İlk TYT deneme netleri, öğrencinin seviyesine ve hedeflerine bağlı olarak değişebilir. Ancak genel bir kılavuz olarak, aşağıdaki net aralıkları hedefleyebilirsiniz:

• Sayısal: 40-45
    • Türkçe: 30-35
    • Sosyal Bilimler: 25-30

Bu aralıklar, ilk denemeden tatmin edici bir sonuç elde etmek için hedeflenebilecek ortalama netlerdir. Ancak öğrenciler, kendi güçlü ve zayıf yönlerini göz önünde bulundurarak bu hedefleri kendilerine göre ayarlayabilirler.

İlk TYT Denemesinde Eksiklerin Belirlenmesi

İlk TYT denemesi, öğrencilere hangi konularda eksikleri olduğunu görmeleri için bir fırsat sunar. Düşük net alınan konular, öncelikli olarak çalışılması gereken alanları gösterir. Öğrenciler, bu konulardaki temel kavramlara odaklanmalı ve ek alıştırma yapmalıdır.

Çalışma Programının Ayarlanması

İlk TYT deneme netleri, öğrencilerin çalışma programlarını ayarlamalarına yardımcı olur. Düşük net alınan konulara daha fazla zaman ayırırken, yüksek net alınan konulara daha az zaman ayrılabilir. Öğrenciler, zamanlarını verimli bir şekilde kullanmalı ve çalışma programlarını hedeflerine göre optimize etmelidir.

Sınav Stratejisinin Geliştirilmesi

TYT sınavı, zaman yönetimi ve stratejik yaklaşım gerektirir. İlk TYT deneme netleri, öğrencilerin sınav sırasında hangi soruları önce çözeceklerini ve hangi soruları atlayacaklarını belirlemelerine yardımcı olur. Öğrenciler, sınav stratejilerini geliştirerek zamanlarını en verimli şekilde kullanabilirler.

Sonuç

İlk TYT deneme netleri, öğrenciler için hedeflerine ulaşmalarında önemli bir araçtır. Öğrenciler, bu netleri eksiklerini belirlemek, çalışma programlarını ayarlamak ve sınav stratejilerini geliştirmek için kullanmalıdır. Hedeflenen net aralıklarını göz önünde bulundurarak ve sonuçlarını analiz ederek, öğrenciler TYT sınavında başarıya ulaşmak için kendilerini konumlandırabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Karekök1 104

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345 ilk denemesi
    türkçe: 33.75
    sosyal: 16.25
    matematik: 23.50
    fen: 13.75
  • gerçeklerin ortaya çıkma vakti. troller bu konudan uzaklaşsın lütfen.

geçen sene temmuzda çalışmaya karar verdim. önceden çalışma gibi bir planım yoktu. ülkenin %90ı gibi bende sınavı sallamayacaktım. abimin sayesinde çalışmadıktan sonra ne olacağını söyleyince çalışmaya ikna oldum ve başladım.

seviyemi görmek için deneme çözmem gerekiyordu. okyanusun 10lu ygs denemesini çözdüm.

tr: 26/14
    sosyal: 22/12
    mat: 3
    fen: 1/3
    toplam 43,50 net

denemeyi çözdüğüm zamanı hatırlıyorum. türkçeyi 1 saatte çözmüştüm. mata geçtiğimde ağlayacak gibi olmuştum. matın yarısında denemeyi bıraktım. bu sonuçtan sonra elimden geldiği kadar çalıştım. şuan ki netim 90 civarı.
  • Ilk Tyt 96
    Son tyt 98

Guzel gelisme degil mi ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 85 yapmıştım sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk ygs denemem 55net
    ilk tyt denemem 76net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Tekrar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk YGS 118 net 11 sonu
    İlk Tyt 80 soruluk sistem varken 70 net
    120 soruluk sistemde 98.75 netti

• Tyt 68,5 net yapmıştım hocam daha dün gibi hatırlıyorum

• İlk ygs 11 in başında olmuştuk dershane varken 233 mü ne almıştım herhalde 60 net falandı tyt ilk denemem 65 civarı şuan 100 ü buluyor bazen 95/90 arası gidiyor diyebilirim

• 83 Net
  • 10. Sınıftayken (Özdebir'in Özdebir olduğu donem) sinavlarına girmistim Ygs'de 90 civarı netim vardı 160 soruda

80'lik ilk sinavda 68'di galiba

Mezun olduğum icin ilk Tyt de 95-100 falandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 16 Mayıs 2018; 22:55:16 >
  • ygs olarak 70 idi

160da 70 evet xd

11.sınıfın başları idi.

9 ve 10 um bomboş idi.

70in 30dan fazlası türkçe idi.

kötü idi. :(

:)))))

• İlk TYT 68,50
    İlk AYT 35,50

Son TYT 78
    Son AYT 50

Şimdi bir bakınca gelişme var. Ama hala Tyt’de Dil bilgisi ve sosyali halletmem gerekiyor.

• ilk ygs 50

şu an 90 tyt

ilk ayt 40 küsür şuan 55 60 arası değişken
  • ilk tyt 81.25 ( töder 2)

son tyt 88.75 (töder 3)

zaten 2 tane denemeye girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 16 Mayıs 2018; 23:22:23 >
  • 56 net yapmıştım çözüm 2'li ilk deneme. Şu an 80 civarı yapıyorum 345 denemelerine göre.

• ilk ygs 88
    ilk tyt 99 kusurdu
    son tyt 97.25
  • haskolastik kullanıcısına yanıt
    Şimdi tyt naxil

• Letonya L kullanıcısına yanıt
    Ortalama 105 diyebilirim. Tyt calisinca artmiyor ya gunumdeysem 110 ustu goruyorum değilsem 95 goruyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.