Şimdi Ara

İlk tercihin önemi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler, ilk tercihin önemi nedir?
    Sıralamam 150k, 190K'lık bir yeri ilk başa yazdım diyelim geri kalanı'da 100'kdan 250k'ya kadar oluşturdum.
    İlk tercihin gelme olasılığı daha mı yüksek olur yoksa bir fark olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorulceReceli -- 8 Ağustos 2018; 2:0:36 >

• Dostum puanının tuttuğu ilk yer gelir. Eğer 190k yı başa yazarsan ve tutarsa sistem diğer tercihlere hiç bakmayacaktır. Otomatik olarak oraya yerleşirsin. Bu yüzden de ilk tercihlere hayalini vs yaz .aşağı doğru in. Yüksek yerleri en üste yaz. Tutmazsa zaten sistem bir alttaki tercihe o da tutmazsa bir alttakine öyle öyle bakacaktır.100k ları vs yüksek yerleri en başa yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playstation7 -- 8 Ağustos 2018; 2:04:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalimden çok memleketime yakın olan bir yer hocam ilk başta yazıcak olduğum yer. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • İlk tercih hayal ettiğimiz bölüm ve üniversitenin yazıldığı tercihtir. Bi umut yazılır gelirse gelir gelmezse can sağ olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumak istediğin yeri ılk sıraya yaz hocam. Benim de sıralamam tm 170 k dı. İlk tercihim 380k, 2. Tercihim 430k. Toplamda iki tercih yaptın bakalım artık. Sız hangi sehrı ve bölümu yazdınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. ye bakar tutmuyorsa 2, tutmuyorsa 3 şeklinde gider. Tutan birine denk geldiği an sonrakilerin önemi yoktur. Ona göre yaz. Genelde başlara tutma olasılığı düşük olan ama tutsa iyi olan yerler yazılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeri değil ama önemli
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.