Şimdi Ara

Ilk oyumu kullanacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama tereddütlerim var.Ak parti deseniz, ben rahat bir aileden geliyorum macir ailesiyiz tutucu bir partiye oy veremem.Ayrıca şu son olaylar aklımı karıştırdı.
    Cumhuriyet Halk Partisi derseniz en güçlü muhalefet partisi olmasından dolayı sıcak bakıyorum ama Kılıçdaroğlu'nun Hdpyi mecliste istiyoruz demesi ve Hakkari'de özerklik vereceğiz demesi beni ürkütüyor.Ayrıca babam eski günleri anlatinca ne yapacağımi bilemedim.
    MHP ise küçük bir parti ve ona oy versem bir şeyin değişmeyecegini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HDP'yi mecliste istiyoruz derken%3 %5 bile alsa milli iradenin parlamentoda olmasını istiyoruz diyor HDPye özel bişey değil.

CHP en iyi parti şuanda.
  • Hdpnin mecliste olması şu demek dışarıda silah kullanacaklarına içeride siyaset yapsınlar.Yapsınlar ki her yanlış hareketleri kendi hareketlerine darbe vursun.Yapsınlar ki içeride birbirine düşsünler ki düşüyorlarda bakma sen Pkk mecliste dediklerine meclise geldi geleli bunlar 4 e bölündüler yok şahinler yok güvercinler yok karayılan vs vs .
  • Mhpye ver en azından şerefsiz olmadıklarını biliyoruz milliyetçi adamlar iyidir vatanı satmazlar yada hepara ver hiç olmadı vatan partisi yada anadolu partisine at

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hdp ye vericem. Ki baraj maraj içın değil.

• Küçük dediğin Parti MHP barajı geçemezse AKP 367 milletvekilini bulup rejimi değiştirir. Açılıma karşı dik duran tek parti onlar kaldı

Ilk oyumu kullanacağım?
  • Şu an oy verilecek en iyi parti Adalet ve Kalkınma Partisi'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hdpyi arastirmanizi oneriyorum hocam hdp eskisi gibi degil bdp gibi degilyani burada uc bes ergenin lafina bakma adamlar partiyi selahattin demirtastan ibaret saniyorlar cunku onyargini kirarsin

ikinci olarak yasin genc eski donemleri yasamadin ve seni zerre kadar ilgilendirmiyor o eski chpden suan kimse yok varsa da iki elin parmagini gecmez bu chpye ozgu de degil butun partiler icin dusunebilirsin

ozerklik verilecekse bunu haydar bas da gelse akp de gelse chp de gelse o ozerklik verilir bu is iki adamin dudaklarin arasinda olacak kadar basit bir is degil

mhpye atacagin oy bosa gidecek onu soyleyim ya baraj sinirindaki adamlari dusun ya da iktidara gelebilecek en guclu isimleri milliyetciysen hepar bbp var sola yakinsan chp var hdp var vatan var cem toker var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 27 Nisan 2015; 18:25:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • macir adam chp'ye verir. tatava yapma bas chp'ye geç
  • MHP, hemşehrim Murat Başesgioğlu, İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Soğuğu seven adam

ama tereddütlerim var.Ak parti deseniz, ben rahat bir aileden geliyorum macir ailesiyiz tutucu bir partiye oy veremem.Ayrıca şu son olaylar aklımı karıştırdı.
    Cumhuriyet Halk Partisi derseniz en güçlü muhalefet partisi olmasından dolayı sıcak bakıyorum ama Kılıçdaroğlu'nun Hdpyi mecliste istiyoruz demesi ve Hakkari'de özerklik vereceğiz demesi beni ürkütüyor.Ayrıca babam eski günleri anlatinca ne yapacağımi bilemedim.
    MHP ise küçük bir parti ve ona oy versem bir şeyin değişmeyecegini düşünüyorum.

hiç düşünmeden MHP. mhp ye ilk oyumu atacagım.

• TEK ÇÖZÜM CHP - HDP

• AKP ye at rahat ol sıkıntı yapma sincap ülkeyi geliştiriyorlar Avrupanın en büyük havalimanı marmaray tüp geçit 3 katlı tüp geçit vs AKP is coming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVIDBEKIM -- 27 Nisan 2015; 21:20:21 >
  • Haydar baş

• Tek yol MHP

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Şu an oy verilecek en iyi parti Adalet ve Kalkınma Partisi'dir.

Ne o, trollük artık iş getirmiyor sen de akp sempatizanlığına mı başladın.

Gereksizsiniz.
  • Haydar Baş a oy ver. 5000 lira asgari ücret.

• Kendi kararini kendin ver.Oyunu kendi iradenle kullan.

Ben Akp ye verecegim, ama sana Akp ye ver demem yanlis olur.
  • CHP en iyi parti diyenler var

SSK'yı batıran adam gelmiş ülke yönetecek ha bide hesap kitaplardan cok ıyı anlarım dıyor puhahahah. köye muhtar yapılmaz bu adamda neyse

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.