Şimdi Ara

İlk Okullu Veledİn YazdiĞi Kompozİsyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu: 3 dilek hakkınız olsa ne dilerdiniz?

Günümüzde üç dilek hakkımız olması çok önemlidir. Maalesef
    sevinerek bu hakkımizı kullanırız her zaman. Benim 3 dilek hakkim olsa 3 dilek hakkı daha isterdim. Elde var 6 dilek hakkı , 5'i ile 3 er dilek daha
    dilesem 15 dilek hakkım daha olur. 15 dilek ile her istediğimi
    dilerim. Günah değilse Allah olmayı dilerim. Allah olduktan sonra
    dilek hakkım sonsuz kere sonsuz olur. Çok akıllı olurum. Maalesef
    her istediğimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yarış arabası
    yaptırırım. Onunla Antalya'ya gider dedemlerin elini operim. Dedem bana torunum Allah olmuş der. Sevinir. Harçlik verir. Abime vermez, çünkü o
    arabaya kusan bir gerzek. Sonra dedem mezarlıkta zombileri öldürmeye
    gonderir beni. Hepsini yok ederim ışın kılıcıyla. Babami da döverim...

• güldüm baya yaa ancak ironik biraz.. allahın ne olduğunu tam olarak fark edememiş daha doğrusu anlatılamamış bir nesil..
  • Çocuklara akıl sır ermez
  • Geleceğin büyüklerine(!) bakın.Çocuk şimdiden babasını dövmeye niyetli.
  • Babamıda döverdim
  • birilerinin hoşuna gitmesede çok güzel bir yazı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Liseliler bilmez (Ateşli SS'li)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kud yazmıştır bunu be
  • 3dileğin her biri ile 3dilek istemesi güzel
    ama... öğrenmesi gereken şeylerde var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Geleceğin büyüklerine(!) bakın.Çocuk şimdiden babasını dövmeye niyetli.

Acaba geçmişin büyüğü babası, onu dövüyor mu diye düşünmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 11 Nisan 2009; 17:57:25 >
  • dışarıdan bakınca komik bir yazı gibi duruyor ancak çok derin bir mevzu var. ALLAH kavramını öğrenememiş çok yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Geleceğin büyüklerine(!) bakın.Çocuk şimdiden babasını dövmeye niyetli.

Babasının iyi birisi olduğunu nereden biliyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

dışarıdan bakınca komik bir yazı gibi duruyor ancak çok derin bir mevzu var. ALLAH kavramını öğrenememiş çok yazık

Aslında biraz da olsa öğrenmiş. O'nun kudretli olduğunu bildiği için Allah olmak istemiş. Ama konuştuğumuz küçük bir çocuk, böyle bir hayal kurduğu için onu suçlayamayız. Ona ne kadar Allah kavramını anlatsakta böyle hayaller kurmaya devam edecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

dışarıdan bakınca komik bir yazı gibi duruyor ancak çok derin bir mevzu var. ALLAH kavramını öğrenememiş çok yazık

İlk okullu çocuktan Allah kavramını anlamasını nasıl bekliyorsunuz onu anlamıyorum? O yaştaki çocuk o tür şeyleri algılayabilecek yaşa gelmemiştir. Ben de 1. 2. sınıfta Allahı sakallı dede sanardım? Sen şimdi benden o yaşta Allah'ın dini, felsefi açıklamasınımı istiyeceksin. Çocuğa Allah böle böle diye anlatsanda anlamaz bunlar bir süre sonra oturacak kavramalardır.

Bu arada yazıya gelince bu gerçek mi bilmiyom ama güzelmiş. Kasvetli bi araa yapar dedemin elini öpmeye giderim zuahuzhazuhaz

• Dedem abime harçlık vermez çünkü o arabaya kusan bir gerzek
  • çocuk zaten günah değilse Allah olmak isterdim diyor.Onun kudretini biliyor ki Allah olmak istiyor.1.sınıfta bende bu kavramı tam anlamıyla kavrayamamıştım.Bazen kedi,bazen kelebek gibi hayvanlar olup gelir bana anneme abime babama gülümser iyilik yapar diye düşünüyodum.İlk okul çocuğundan bundan fazla bişey beklenemez bence..Zamanla öğrencektir.
    Kompozisyona gelince.. kasvetli bir araba yapıp dedemin elini öpmeye giderim.dedem abima harçlık vermez çünkü o arabaya kusan gerzeğin teki
  • Babami da döverim...

hay allah yaff
  • kompozisyonda çocuk güzel düşünmüş '3 dilek hakkım olsa 3 dilek daha isterdim', Allah kavramına gelince ilerki yaşlarda daha da oturur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.